Най-слънчевите мами в арабските страни #15

• 21 541
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Добър ден и от мен!

Големи са сладури Зайед и Илияс  Peace като братчета са

Тука все едно пролет, многа мека беше досега зимата, което за мен добре че не обичам хич снеговете и студа.

За тези, които се интересуват в този линк има интересни снимки от Дубай: http://www7.nationalgeographic.com/ngm/0701/feature3/index.html . В януарския брой на National Geographic, водещата статия е за Дубай  Wink

Кате,  и аз боледувах много като теб, но от миналта година си спретнах една схемичка за укрепване на имунната система и да чукна на дърво доста помага засега. тя включва:

1. Периодичен прием на Имунобор (билкови таблетки - действат като имуностимулатор)
2. При най-малки симптоми на начеваща хрема, взимам сребърна вода и пресича обикновено разболяването
3. Ходене известно време на солариум (но с него внимателно, все пак ...)
4. Увеличих примема на плодове, за сметка на така любимите ми бисквитки, сладки и.т.н вкусотийки.

Лек ден на всички и целувки на дечковците  Hug

# 76
Вчера отварям темета и гледам-едно къдравко,сладко момиченце Heart EyesТо било Линдичка-много е нежничка,машаала!

Миме-уелкомбак както се казва.Погледнах снимките-пак позира Зайед,много е артистичен значи!Кога ще си спретнем една срещичка-Лорен също била в Шаржа.
Хайде климатизирайте се първо с малкия,пък и Кари да оздравее,че пак е болна,било заразно каза докторката-и Сара ми подсмърча и ме е страх да не се влоши Sad

Сноу-Илияс е сладурче и той,да ти е жив и здрав.Да ти кажа по едно време в темата имаше само поздрави и ми бяха омръзнали малко...Но кафенцето-не!
                          Приятен ден на всички!

# 77
  • O.A.E./ Пазарджик
Добре дошла, Миме!!! Hug
След малко мятам снимките да разглеждам, но едно въпросче ми възниква от твоя пост.
Аз съм болна за трети път от Октомври насам - то не беше грип, то не беше остър бронхит, а сега съм с гнойна ангина и се търкалям у дома. Каква е тази зелена енергия, за която говориш. Откъде я купуваш. моята гинеколожка ми изписа да я пия и вчера я купих от една аптека, ама дали е като това за което говориш? Дай повече инфо, че освен че са зелени на цвят капсулките - нищо друго не знам!! Embarassed

http://aquasource.net/Main/Index.aspx?cid=6 

ако искаш ще те свържа с доставчик, защото ги няма свободно в аптеките.

# 78
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Благодаря ви момичета за вниманието!!!  bouquet

Заспала съм и се събудих с 38,2 температура. Сега я свалям.
AniSim, вчера точно един колега като ме видя колко често боледувам ми говорише за тази сребърна вода, а аз се шегувах да пробва първо той и ако му няма нищо после аз... Blush ама то било вярно май  newsm78

Миме, точно това са и моите, които си купих. Лекарката каза, че ги има само в 3 аптеки във Варна и аз си взех само няколко бройки като за начало, но явно ще взема и още, щом са добри!!

Миленче, това е любимата ми болест, която често ме хваща още от малка. Заради нея ми махнаха сливиците, но файда йок...   Naughty Срам ме е дърто магаре и всеки месец все болна, наред с бебоците... Embarassed Embarassed Embarassed

Не исках да ви занимавам с болести, щото те отминават... ама така се получи...

Галенце, нарочно не включвам кюто, щото през цялото време спя и лежа и ставам да хвърля по око само... Знам, че ще четеш тук и ще се информираш  Wink Като ми е по-добре ще го включа  Heart Eyes

# 79
Катя , дано ти спадне температурата по-скоро !
Миме , Сноу много са ви хубави юнаците !
А сега и аз да ви постна малко снимки : http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/d.makaui/my_photos
В Нашите снимки съм ги качила .

# 80
AniSim, токущо си купих броя за Дубай и ще си го чета на български, че нямям време за английски, въпреки, че имам голяма нужда от опресняване. Увеличили са му и на него цената с 50ст.
Както казва Креми - тук е пролет, но мен ме върза един доставчик и си седя, като кукувица да го чакам в офиса. Гледам от прозореца и подсмърчам  Sad .
Марси схемата на хранене на Зайед и Илияс си я познала. Зайед определено става за батко - много е пораснал !
Дани, а ти с кой се видя от форума ? А снимки ? Шегувам се...но дай да видим малките, колко са пораснали в БГ.
Кате, оздравявай! Аз на дърти години започнах пак да боледувам от гнойна ангина след инжекциите против грип. Щом ги спрях се нормализирах. Ти имунизираш ли се?

# 81
Здравейте и от мен Simple SmileЕто че не съм ви забравила  Hug
Аз съм добре сега отивам на интервю за работа в един магазин Плейлаиф  Grinning,
и за съжаление нямам време да ви прочета.Скоро ще намина пак .
Миме радвамсе че сте си изкарали добре в България(май само това успях да видя в бързината).Извинете ме ,но ще закъснея ако се задържа още малко .
А вие се пазете и целувки за малките и големи сладурковци   bouquet

# 82
Сноу , качила съм снимки !
Видях се само с две майки в Елхово , докато бяхме в София нямаше на кого да оставя децата , а с тях е ад да се отиде на заведение .
Една вечер бяхме решили с моята приятелка у която бяхме на гости да ходиме на пицерия , та 5 минути по-късно си сменихме идеята и помолихме всичко да ни пакетират за в къщи .
Ходихме и на марокански ресторант , но аз само тичах след децата и направо си ми беше провалена вечерята .

# 83
Здравеите мамчета!
Маriabutti добре дошла!Наистина са много сладки Заейед и Илияс!Да не им е уроки !Я казвай каква е тази зелена енргия дето я даваш.Има ли я тук?И Питър маи има нужда от нещо подсилващо.Последнте 2 месеца много боледува.Сега пак е с течащ нос и кашля.Писна ми от болести вече!Надявам се скоро да сме здрави и да успеем да се видим! Grinning
Makaui daniela добре дошла и на теб !(с малко зкъснение).Много са ти сладки дечицата.Да са ти живи и здрави!Изглежда че сте си прекарали добре!
 :Камелчо успех на интервюто за работа!Ние сме с теб!Стискаме палци! Praynig
Катя бързо оздравяване от все сърце! Hug
Waterlily И вие ли сте болнички миличка!Имам чуството че всички деца в емирствата са болни.Сигурно е от времето знам ли? ThinkingНие направихме на Питър ваксина против грип ама не виждам голяма фаида.Бързо оздравяване и на вас! Hug
Марси пиши и нас в списъка на кандидатите за Линда!  bouquetКрасавица!
Любс къде се загуби?Липсва ни кафенцето ти!Като знам през какъв трафик трябва да минеш сигурно се прибираш скапана. Hug
Приятен ден на всички!
Днес сте идва на гости един братовчед на мъжо и отивам да се правя на готвачка Cry

# 84
Ле ле не мога да ви изчета и да разгледам снимките...
Снимките са супер на всички. сега ще разглеждам тези от Дубай Simple Smile
Тук времето е пролето слънце и по 10градуса, та гледам да сме навън предиобед.
Много лошо с тези болести. Аз също четох една тема в здавния за Сребърната вода и мисля да си я взема, има и спрей и капки. Ето ви линк ако искате да четете http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=153633.new;topicseen#new

Малкия се е научил да се качва на стойката на ТВ-то, а тя не е никак стабилна и аз само го махам от там, А сещате ли се какъв рев настава. Сутринта е ревал половин час! направо откачих  Crazy...голям е инат...кажете че и вашите са такива  Praynig
Искам да ви питам според вас има ли смисъл да слагам на Ади ваксина срещу Хепатит А? вие слагали ли сте? в някои страни го имало в имунизационния календар, но в БГ- не.

# 85
Добро утро!

Е-е няма я Люба да ни поднесе кафенце ! Надявам се скоро да се включи с работни новини и...да ни поднася вечерята. Изказах се като някой " шейх"  Embarassed  Simple Smile

Марис, не се отчайвай от пакастите на Ади  Peace Още какво те чака-а-а  Whistling Моето дете го мислех за доста капризно -не искаше да се облича, не искаше да се саблича, катереше се , не слизаше, не искаше да се подстригвар не искаше да се къпе и т.н. Доката не прочетох, че...и много други деца са такива. Все пак всяко дете е прекрасна индивидуалност и се радвам, че са такива. Опитвам се да не се дразня и да ценя хубавите мигове, като този, когато ме прегръща и ми казва : " Това е моята любима мама !"   Hug
За ваксината против хепатит А нямам отношение, защото не съм достатъчно запозната, за какъв период действа и т.н - аз съм си в БГ.

# 86
  • O.A.E./ Пазарджик
Добро утро!
първо да се оплача Embarassed
какво беше това чудо не знам. сутринта нищо ми нямаше. към обяд се появи някаква суха кашлица, до вечерта бях с 39 температура #Cussing out обадихме се на познат лекар, които ми каза какво лекарство е безопасно и до 2 часа я свалих напърно Shocked сега само болките в гърлото и сухата кашлица останаха. ще ходя довечера на лекар май Close доста се изплашихме с Бутти.  май съм си донесла някой вирус , защото не съм си подала носа на вън , откакто сме дошли. давайте някакви безопасни илачи Praynig има ли я тая сребърна вода тук? защо не знаех по-рано да си купя Sad

Дани, супер снимки. да са ти живи и здрави дечицата. така е, лошо е като няма на кой да ги оставиш. като си бяхме във БГ сега съм щастлива, че Зайед обича майка ми и се разбират, та го оставяхме с нея и имахме време да излизаме с Бутти. ох, ще пораснат и ще ни липсват после.  Joy

Марис, успокоявам те- всички за белите- една майка ги е раждала. око да види , ръка да пипне. хем вика "оф" и пак пипа. за ваксината аз мисля да му я слагам. при нас не е задължителна, но ни казаха по-добре да се сложи и за хепатит Б(нали така беше newsm78) също. има майки са като лекари, аз не мога да ги помня тия лекарства и наименования и това е Sick

Лорен, пусна съм линк на сайта на фирмата малко по-долу. можеш да си поръчаш по интернет, работят с куриери в цял свят.

успех на интервюто за камелчо  bouquet

Катя, и мен гнойната ангина ми е любима Sick сливиците от малка са ми гнойни депа, но решиха да не ги махат... да се оправяш скоро. дано да ти помогне енергията. нали ти казаха, че като си болна се взима по-често? скъпа е , но дано да има ефект Praynig

щях да забравя.
с по-големите деца да ви питам. малкия за сега разбира и трите езика като му говориш. казва думи и от трите. даже изречение на английски върза. но продължава да си бъбри на неговия си език. цели речи изнася. не знам дали да го оставя или да му повтарям, че не разбирам. така ще си мисли милия , че говори, а никой няма да го разбира. ...

лек ден!

# 87
  • у нас
Здравейте мамчета
Ех,не можах да видя снимката на красива Линда Confused
Дани,много хубави снимки.Пораснали са дечицата-красиви сладурки пу пу пу.
Миме,какви тези болести бе миличка Sad.Помня и аз в началото на бременността бях лепнала един вирус от Али и видях голям зор.С много упорита кашлица бях и не можах да мина без антибиотик.Дано не ти се налага и дано да не вдигаш повече Т PraynigБързо оздравяване ти желая и до края никакви болести повече Hug
Сега отивам да водя каката на физиотерапия и после ще ви чета какво сте писали назад в темата.
Ето ни нас от тази сутрин
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1933809

# 88
лорекса,лорекса каква е принцеска малката машала,ако не са я поискали до сега да се пробваме Laughing за зестрата ще се споразумеем Hug да и настискаш пухкавите бузки от мен Simple Smile

дани много хубави снимки.децата много са пораснали,да са ти живи и здрави

мария пии този 4аи които ми изписа гинеколожката.безвреден е и има парацетамол в него.дано не е нещо сериозно.само спокоино и отиди при лекарката си  Simple Smile

марис и малкия е на фаза катерене.ка4ва се на високо и по4ва да танцува Mr. Green нау4ил се е да вика НОУ,НОУ и не дава да го пипнеш.а как оби4а да бърка в тоалетната 4иния и да си мие косата Shocked а за ваксините при нас хепатит а е задължителена.тези дни ще ваксинирам малкия с нея и ако имаш въпроси казваи, ще питам педито Simple Smile

я кажете някои лек за зъбобол Cry брат ми не е спал цяла ве4ер,а се дърпа да ходи на зъболекар.нещо ми се върти в главата за пар4е 4есън,но как то4но беше не помня newsm78

моята приятелка пристига днес и утре ще съм екскурзовод( до колкото мога с малкия)

камел4о успех на интервюто.това е един от любимите ми магазини.стискам палци Praynig

лек ден   bouquet

# 89
Здравейте и от нас!
Леле разсмях се кхалид какви ги бърши, сами все още само пълзи и се изправя!А в момента е застанала  на вратата на балкона и прави чук на щората и понеже трака там нещои му е много снешно, а не знам как не го боли да си дранчи главата така!
Аз му повтариам сами кажи мамаа тои ми казва-тата!Голям смях!
Тук и днес времето е страхотно та пак ще сме на разходка, малко да се пораздвижим, аз съм много доволна въпреки че се бях отпуснала с яденето по празниците не съм качила, което е супер!
Сега почвам пак диетка и докато не смъкан 5 кг няма да се спра!Мъжо като ме види ниама да ме познае!
камел4о успех на интервюто!
любето верно се изгуби!
а дани колко са пораснали децата и каква е чаровница самира!
лек ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт