Движение на българските майки -ВИДИН тема 6

• 13 588
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • край Дунав
Софиянки, благодаря Ви от общо име, че ни мислите!Иначе-да знаете-голям смях падна.

# 211
   Е разкажи приключението де!

# 212
  • край Дунав
Случката е средната-подробничко, но не дотам-караме си ние и почти при Димово-колата 100 градуса, пушек от капака за секунди и ние се хвърляме в/у спирачките.Докато обядня по гсм-то на мъжа ми-водата изтече И ТОГАВА ОТ МЪГЛАТА СПРЯ НЕПОЗНАТ МЪЖ.../ как да продължа-в стил Ремънд Чандлър или Богомил Райнов?/

# 213
 продължавам  да разказвам след Диди

просто да не повярва човек ,какво може да му се случи  на 60 км от Видин ,изведнъж Диди казва ,"Колата прегрява " и спираме ,в момента в който спираме колата започва да пуши ,като комина на Видахим -завода за гуми ,боже ами сега , а тъмница ..... #Crazy и отникъде кола
 излизаме и отваряме капака ,в този момент покрай мас изфучава един  Ситроен Берлинго ,и спира до нас , в първия момент се изплаших ,защото никъде светлинка на близо и от колата се подава млад мъж
и пита "-Проблем ли има ?" и така момчетослезе огледа двигателя ,долива вода ,окоза се ,че и отдолу тече  водица ....
Доля той в резервора за вода ,вода ,и решихме да пробваме да си придвижим до първото населено място на около 3-4 км ,да ама не , веднага се качи светкавично температурата и си тече
няма начин ,ще чакаме Пътна помощ в лицето на нашите мъже ,на които се бяхме обадили вече VВъпросноя господен предложи да изчака с нас ,за да не ни е страх ,аз веднага приех ,защото признавам си се изплаших от гъстия мрак
А въпросното момче се казва
Петър Чулев
представител на фирма
ДИТЕК София - градинска техника и поливни системи ,

та от дума на дума ,той каза ,че е трябвало да се срещнем ,защото той търси нови клиенти ,и му препоръчахме къде би могъл да отиде в нашия град ,където ще има шанс за пазар ,а той не познава града и незнаеше
Мели и ти влизаш в това число с твоя магазин !!
Диди ,му уреди спане безплатно в техния хотел ,за добрината му ~!

та това е екшън -завършека на днешния ден ,момичета

за другите работи ,относно днес ,-утре ,поне от мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 214
 Joy Joy Joy хе-хе Диди, Реймънд Чандлър ми е любим писател и направо ще го докараш неговия стил, като гледам как си започнала Mr. Green
В крайна сметка за малко просветените, всъщност какъв беше проблема в колата и как го отстранихте?

# 215
по първоначален тъмничен преглед с налични фенерчета на моя и на Диди мъжа й се оказва ,че е някакво тапа ,отстрани -избила ,направила въздушна възглавница ,Паскал на Диди  напълни с вода резервоара и газ та до Видин да не изтече ,не го настигнахме никъде  newsm78

# 216
  • sofia
абе,май мом4ето е било по-на далавера  Twisted Evil
важното е ,4е сте в къщи ве4е Hug

# 217
забравих да кажа,че докато стояхме с  момчето и се хилехме покрай нас профучаха 
1 ленейка
1 пожарна

# 218
абе,май мом4ето е било по-на далавера  Twisted Evil
важното е ,4е сте в къщи ве4е Hug

има такова нещо ,но на мен си ми беше споко ,защото ме беше страх  #Crazy

а ние му се лигитимирахме и му казахме ,че ще му благодарим във форума  и той така се смя  Mr. Green

# 219
  • край Дунав
Просто няма време, иначе съм го направила и по Агата Кристи...Абе с 2 думи-колата си иска мъжжжжжжж.А аз вече ще карам новата кола за назидание!!!!!!!!!!! /до други ден/

# 220
Пфууу, каква емоция съм изпуснала Mr. Green Joy
Чакам с нетърпение да ви видя в петък  Hug

# 221
  • край Дунав
Забравих-в екшъна участваха и 2 деца-Анна и йони/на Мими/.Иначе имахме храна за 3 дена-кентъки и донати...вода, дъвки, кифли...може и друго да е имало +2-та топа полар, компютър-пълна конфигурация, 7-8 други чанти с покупки...А, момчето ни подари календари и химикалки/при кого останаха?/, запалки...може и други работи да е имало в колата, ама да не си помислите, че сме били с автобус...

# 222
Сори ,Майкъл newsm78
и каледнарите и запалките останаха на задното стъкло на твоята кола ,у мен има химикали

ще ви ги рездам по опис -срещу подпис

е пак сме на кяр от нощната среща

# 223
  • край Дунав
Календарите-прибрани, запалки-утре...Напълних фоайето с багажа-ега ти!То е доста по-голямо от колата... newsm78

# 224
Драги ми Смехурковци,
седнах да Ви пиша,та да се посмеете.То за смях е,зная,но нии си изпатихме.Казано на кратко закъсахме с колата-те това е братко Joy Joy
из патиланци
или по скоро сме за пиесата "Приключения опасни със герой слаткогласи" Joy Joy

просто да не повярва човек ,какво може да му се случи  на 60 км от Видин
айде кажи сега не е ли верна приказката,че власите накраи  дунава се давят rotfImao

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 22:57 от mona__

Общи условия

Активация на акаунт