Движение на българските майки -ВИДИН тема 6

• 13 588
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
  • край Дунав
За Лидия-ЗА!

# 256
кога казаха ,че ще е готов полара ,за да можем да организираме ходенето  до Белоградчик

# 257
За Лидия и аз съм за Peace Мисля, че ще бъде голяма изненада за нея.

# 258
  • Видин

Дали да не изпратим един букет от името на Движението за Лидия,какво ще кажете... newsm78
Обадете ми се,защото може да не включвам компютъра до вечерта! Praynig
Абе,незнам защо,но аз си мислех,че го пиша на бг. език и ще бъда разбрана,но явно съм се объркала нещо....... newsm78
 Joy Joy Joy Joy Joy
Та за това реших да  проявя самоинициатива:поведох си децата към магазина,направих букет,какъвто знам,че ще й хареса,извиках такси и го изпратих.  car003
Няма и след 5 минути ГСМ-то ми звъни и Лидия,под голяма емоция,направо трогната ми казва:Абе,вие от Движение на ..............    сте голяма работа!Аз тръгнах да й се извинявам,защото бързах ,че тахито дойде и така я написах... newsm53
А тя-няма за какво да ми се извиняваш...толкова се изненадах......трогнахте ме много....-чак не можах да я спра!Каза,че МНОГО сме я трогнали! newsm51
Да й пожелаем весело изкарване на празника! Hug

# 259
  • край Дунав
Весерл празник на г-жа Каменова-заслужава!

# 260
ЗДРАВЕИТЕ МИЛИ МАМИ.АЗ НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ЧЕ ОТДАВНА НЕ СЪМ ПИСАЛА СЪМ С ВАС ВЪВ ВСЯКО ВДНО НАЧИНАНИЕ.
В НЕДЕЛЯ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА -МЯСТОТО НА СРЕЩАТА Е БЕЗ ПРОМЯНА-НАЛИ....ДНЕС СЕ ВИДЯХ С ДИДИ И РАЗБРАХ ЧЕ ЩЕ МЕ ГЛОБИТЕ ЗА ОТСЪСТВИЯТА,НО ЧЕСТНО КАЗАНО ИМАМ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ......... АКО ТРЯБВА ЩЕ ПОЧЕРПЯ.......
  Hug Hug Hug

# 261
  • София
Моля ви за линк към снимки от базара във Видин, да не ровя  Praynig  Praynig  Praynig

# 262
  • край Дунав
Люси, верно е, че няма да ти се размине!!!!!!!!!!!!!!!

# 263
  • София
Който търси - намира.Разрових и намерих  smile3534

# 264
  • София
Здравейте всички  Hug
Изпращам ви нещо мнооого приятно - надявам се и на вас да ви хареса
http://www.sierraclub.hit.bg/super.htm

# 265
  • Видин
Здравейте всички  Hug
Лелееее ,Полиии,това е страхотно! newsm10
Даже си го запаметих в предпочитани!
СТРАХОТНО Е!!!
Хайде всички-влезте в сайта!БЪРЗО!!! newsm68

# 266
ЗДРАВЕИТЕ МИЛИ МАМИ.АЗ НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ЧЕ ОТДАВНА НЕ СЪМ ПИСАЛА СЪМ С ВАС ВЪВ ВСЯКО ВДНО НАЧИНАНИЕ.
В НЕДЕЛЯ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА -МЯСТОТО НА СРЕЩАТА Е БЕЗ ПРОМЯНА-НАЛИ....ДНЕС СЕ ВИДЯХ С ДИДИ И РАЗБРАХ ЧЕ ЩЕ МЕ ГЛОБИТЕ ЗА ОТСЪСТВИЯТА,НО ЧЕСТНО КАЗАНО ИМАМ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ......... АКО ТРЯБВА ЩЕ ПОЧЕРПЯ.......
  Hug Hug Hug

1/изобщо не знам ,коя ли извинителна бележка и от кой ,ще трябва да е ,та да я признаем  Mr. Green
и
2/ да не си мислиш ,че ще подкупиш Другарския Съд ? -само опитай

# 267
Петя ,

за книжарница Слънчоглед ще ти каже

частта от артистичния отдел в лицето на Рени и Мели -те правиха списъка за покупки

за молбата -ще ти пиша на лични

# 268
  • София
Хайде вижте и кажете дали ви харесва  Hug ЦЪК

# 269
Здравейте всички  Hug

Това наистина е много готино, не спрях да се усмихвам, а по някое време щях и да заплача Wink

Общи условия

Активация на акаунт