Възможно най-изчистено бебешко адаптирано мляко

• 20 704
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
Грешка за последния пост имах предвид Nan. Иначе хипа е най-популярното определено но това не значи че е най-дборото.
Сега нещо друго много странно забелязах
с аптамил малката метална кутия бяхме много добре

Преминахме на голямата и бебето се скъса да повръща.

Сравних ги на миризма двете нищо общо.
Погледнах малката кутия е от Полша голямата от Ирландия ?!?
Тази от Ирландия изглежда че е за българския пазар и е много по-некачествена...

Защо решихте, че тази от Ирландия е бг пазар?

# 31
  • София/Севлиево
Вероятно защото в повечето случаи когато нещо е с кофти качество се озовава/е предназначено на нашия пазар.
За мен най-хубавото АМ засега е Бебелан.Малкият го пи цели 2 години и половина и сам се отказа от него.Не съдържа соя и палмова мазнина и даже е вкусно(понякога си добавях в кафето ако ми бе свършило прясното мляко)

# 32
Грешка за последния пост имах предвид Nan. Иначе хипа е най-популярното определено но това не значи че е най-дборото.
Сега нещо друго много странно забелязах
с аптамил малката метална кутия бяхме много добре

Преминахме на голямата и бебето се скъса да повръща.

Сравних ги на миризма двете нищо общо.
Погледнах малката кутия е от Полша голямата от Ирландия ?!?
Тази от Ирландия изглежда че е за българския пазар и е много по-некачествена...

Защо решихте, че тази от Ирландия е бг пазар?

Защото когато опаковката е принтирана изцяло на български продуктът е предназначен за нашия пазар от момента на пакетиране.
Когато е на английски/чужд език опаковката и има допълнителни лепенки с превод на съставките/употребата -продуктът е и за чужди пазари.

# 33
  • гр.Пловдив
Точно така е с пазарите.
Аз ХиПп никога не купувам от БГ,поръчвам от Англия и Германия,тукашния е внос от Румъния -ами не благодаря,иначе със синът ми пре 2013-2014г ХиПп се внасяше директно от Австрия и имаше допълнителна лепенка на Бг на кутията ,което гарантираше вноса

# 34
  • София/Севлиево
Едно време Хип беше много хубаво мляко (говоря за 2008-2009 г, когато баткото бе бебе),но сега никак не ми хареса, когато го проучвах.

# 35
Малко да съживя темата? Моля споделете кое да се вземе в крайна сметка? Насочил съм се към Нан, но обмислям и аптамил.

# 36
До колкото аз зная не всяка палмова мазнина е вредна, а само тази, която е хидрогенирана. Непреработеното или минимално преработено палмово масло съдържа естествени мазнини и може да бъде по-здравословна алтернатива на трансмазнините.

# 37
  • гр.Пловдив
Малко да съживя темата? Моля споделете кое да се вземе в крайна сметка? Насочил съм се към Нан, но обмислям и аптамил.

Нито едно от двете ,дъщеря ми се запичаше адски от тях ,вземете или Хип или Лактана био

# 38

Нито едно от двете ,дъщеря ми се запичаше адски от тях ,вземете или Хип или Лактана био

Взехме на Хип, защото това давали в родилното. За сега бива - малко го боли коремчето от време на време, но бавно преминаваме основно към кърма и ефекта е осезаем.

# 39

Общи условия

Активация на акаунт