Счетоводител в нужда се познава 20

• 39 830
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Да,на място в НАП,с молба и попълнена декларация.

# 316
  • София
И копие от предписанието на НОИ

# 317
И копие от предписанието на НОИ
Да ,това е най-важното.
Когато получавам предписания от НОИ,винаги ми обясняват любезно какво точно трябва на направя-къде в какъв срок и т.н.

# 318
Може и онлайн към деловодството на съответния НАП

# 319
  • Стара Загора
Дами, благодаря сърдечно. А как става онлайн в деловодството?

# 320
В сайта на НАП на адреси офиси има мейлите на деловодството.Само ги подпишете с ел.подпис,че ще Ви върнат отказ.Успех!

# 321
  • Стара Загора
Благодаря!

# 322
Освен тези документи на мен ми искаха и рекапитулация за месеца и декларация 6 на хартия , за друго не се сещам.

# 323
Здравейте! Има ли европейска програма, чрез която могат да се назначат 17 годишни на работа, за ресторант става въпрос? Зададох онлайн въпроса, но досега не са ми отговорили?

# 324
Здравейте! Има ли европейска програма, чрез която могат да се назначат 17 годишни на работа, за ресторант става въпрос? Зададох онлайн въпроса, но досега не са ми отговорили?
Няма. Всичко е спряно от юни насам. Колко време ще ви работят 17 годишните от сега нататък, че и с програма да се занимавате? Трябва ви и разрешение от Ит, оценка на риска за всеки един, защото са непълнолетни. Но това може би го знаете?

# 325
Здравейте! Започнах първа работа края на юни, подписах трудов договор, като работодателя ми иска само медицинско. Не съм попълвала декларация, че това е първа официална работа за мен и не знам дали работодателя ми трябва да осигури трудовата книжка в случая или аз да я купя и да я дам.

# 326
Здравейте! Започнах първа работа края на юни, подписах трудов договор, като работодателя ми иска само медицинско. Не съм попълвала декларация, че това е първа официална работа за мен и не знам дали работодателя ми трябва да осигури трудовата книжка в случая или аз да я купя и да я дам.
Работодателя "издава" трудовата книжка. Редно е да я купи и попълни неговия счетоводител. Но може да попитате каква е практиката.

# 327
Няма. Всичко е спряно от юни насам. Колко време ще ви работят 17 годишните от сега нататък, че и с програма да се занимавате? Трябва ви и разрешение от Ит, оценка на риска за всеки един, защото са непълнолетни. Но това може би го знаете?

Благодаря ви! Да, знам и им казах, но твърдят, че имало такива програми и не се искало разрешение от ИТ.
 Затова питам.

# 328

Благодаря ви! Да, знам и им казах, но твърдят, че имало такива програми и не се искало разрешение от ИТ.
 Затова питам.
Разпечатайте им този текст https://www.gli.government.bg/bg/node/4389
Вземете телефон на местното Бюро по труда - служителите, които се занимават с мерките и програмите и им ги дайте да се обадят. Ама да питат и колко трае процедурата по одобряване на работодателя и сключване на договор за финансирането преди да се стигне до наемане на непълнолетните (минимум месец - проиграно, когато имаше пари)
Много ги обичам такива работодатели - многознайковци.

# 329

Разпечатайте им този текст https://www.gli.government.bg/bg/node/4389
Вземете телефон на местното Бюро по труда - служителите, които се занимават с мерките и програмите и им ги дайте да се обадят. Ама да питат и колко трае процедурата по одобряване на работодателя и сключване на договор за финансирането преди да се стигне до наемане на непълнолетните (минимум месец - проиграно, когато имаше пари)
Много ги обичам такива работодатели - многознайковци.
[/quote]

Много ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт