Отговори
# 435
Добро утро,момичета!

Една малка, позитивна мисъл сутрин, може да промени
целият ти ден! Мисли добро, прави добро, бъди добро...

Благодаря ви за споделеното! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom
Проверявам за БГ превода,но не са го пуснали!

Още нови снимки след финала на епизода...
Актьорите са се снимали със семейството на детето,което изпълняваше ролята на Халит Джан.
Явно има по-малка сестричка! (забравих му името,а нямам време да го търся)

Момичета...
Скрит текст:
От вчера следобед внучката ми е на гости!Така,че имам с какво да се занимавам...

Желая ви приятна събота!

# 436
# 437
# 438
Добро утро,момичета!

Не се нуждаем от големи неща, за да сме щастливи.
Шепа усмивки и чашка кафе за началото на деня,
 здраве и любов, за да продължим напред.
 И малко вяра, че всичко хубаво предстои.

Да знаете,че проверявам за БГ превода на финалния епизод,но не е пуснат. Flowers Apple

от Севда в instagram: "🌸"

Последни кадри от участието й в ''ЗЯ''...

Желая ви щастлива неделя!

# 439

На тези двамката, май не им се е искало да свършва.
Има вече превод на 177 еп.

# 440
Здравейте, момичета! Hug

Още не ми се вярва, че сложиха край на тази безкрайна история. Хубав финал с двете приятелки - наистина за толкова много сезони доказаха, че са по-силни, издръжливи и упорити от който и да е мъж. Превърнаха се в любимата двойка на зрителите.

Доган можеха да го оставят жив, Йълдъз искаше да има семейство за разлика от Ендер (радвам се, че не ѝ лепнаха някой новопоявил се, ей така, колкото да не е сама - след Кая не я виждах с никой друг мъж, може би Доган ѝ отиваше най-много, но преди да го свържат с Йълдъз!).

Това с тройната сватба не ми е по вкуса. Хич не обичам в последната серия всички да ги изпоженят, обикновено го правят в латино сериалите. Че даже и Асуман... Аз съм малко назад в гледането и никак не мога да си представя Джанер като улегнал мъж с две деца. Joy Дано не се е загубил чарът му.

Пожелавам ви слънчева неделя!

# 441
Здравейте! Hug

Сташа ,благодаря! HugПуснали са превода малко след като пуснах поста си и бях проверила.
Но после излязох с внучката на разходка и се прибрахме преди малко! Simple Smile

Дейзи Hug

И последния финален 177 еп. с БГ субт.! Nature DizzyNature Boom
Благодаря на целия екип,който преведе всички сезони на "ЗЯ''! Flowers Hibiscus

Забранената ябълка 177 еп. - БГ субтитри - финал
https://cloud.mail.ru/public/yyCr/xRdRhWBug
https://videa.hu/videok/film-animacio/177-bg.mp4-l1D0..

и в групата ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД ®
https://vk.com/club113691288

# 442
Здравейте Благодаря за споделеното

Сърдечни благодарности за всички преведени епизоди момичета

# 443
Благодаря за превода!

# 444
Добро утро,момичета!

Да се насладим на първата чашка кафе и си пожелаем спорна седмица!
Да ни върви във всяко начинание и се радваме на здраве и хубави моменти.

Благодаря на всички,които се включват с постове в темата! Hug Flowers Hibiscus
Очаквам от вас новото от ИГ и ТТ,тъй като аз качвам това,което са пуснали във ВК.
Не ми се занимава с нови регистрации и следене! Simple Smile
Сега ни остава сватбата на Еда и Буурахан след 10 дни! Revolving Hearts
Вчера успях да изгледам финалния епизод!Натъжих се,че няма да очакваме нов сезон.

Йълдъз Аргун в бяло  🤍

🆕 Зад кадър на финалната серия

🆕 Еда и Мурат на снимачната площадка на последния епизод

https://vk.com/edaeceworld?z=video-61185313_456240766%2Fd7caab1d1e2a61cde7

Приятен ден ви желая!

# 445
Добро утро!
Новината от вчера е, че след края на ЗЯ, са започнали да пристигат предложения при Еда Едже. Говорило се, че Медияпим иска отново да работи с красивата актриса.

# 446
Здравейте

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 16:21 от dterziiska

# 447
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното!

Злати,
Скрит текст:
приятно изкарване с внучката.

Изгледах финала на „Ябълката” и още не мога да повярвам, че това е края. Вече няма да чакаме нови серии в понеделник, ще трябва да се свиква. Много ще ми липсва седмичната порция забавление.

Можем да кажем, че финалът беше щастлив. Всеки получи това, което иска от живота.
Онези, които искаха любов я получиха. Зейнеп с Ата, Кумру с Джанер, че дори и Асуман си намери половинка.
Йълдъз постигна онова, за което си мечтаеше още в 1 епизод – богат и охолен живот в имение на брега на Босфора, а Ендер власт и пари. А двете заедно достигнаха до извода, че щастието не е в в мъжете и така им е добре. Ще си живеят живота и от време на време като им стане скучно ще врътнат някоя интрига, че да се разведрят. Можеше и да не умира Доан накрая, но пък нямаше някакви драми.

Изобщо не се съмнявам, че Фатих Аксой ще предложи на Еда Едже нов проект, няма да изпусне той златната птичка и така трябва. Той е добър продуцент и си уважава актьорите, с които работи. Дано е приготвил за Еда роля, която да й отива не по-малко от тази на Йълдъз.

Несрин Джеватзааде в музикален клип.
Не помня да е слаган в темата, ако се повтарям, извинете.
Много хубаво пее, изненада ме. Интересна песен.

https://youtu.be/hwHdFEfRak8

Приятна вечер, дружки!
Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 19:53 от * Дъга

# 448
# 449
Привет !
Не съм много доволна от финала на ЗЯ .
Толкова исках  да видя нещо по-различно ! Може да е от това ,че още  не съм много здрава /дисковата херния не пуска лесно/ , но наистина не съм очарована .
Снощи  най-после късно през нощта изгледах епизода на турски /без звук ,защото и без това нищо не разбирам / , защото  такива  клипове ми излизат на телевизора .
Ще изчакам малко , за да си го пусна с превод .
В момента  Синеочко и "Доаан" спасяват някакви  тъпи мафиоти в Доктор Чудо  , но не е същото .

Ще следя какво се случва  с Еда , въпреки че  не си падам по живота на артистите .

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 21:54 от Ели-ТАЛ

Общи условия

Активация на акаунт