Отговори
# 450
Здравейте,момичета!

Благодаря ви за новите снимки,инфо и коментари от вчера! Two Hearts
За Еда да видим какво е намислил Фатих Аксой и МедЯпъм.
Дано й хареса сценария и да започна нов сериал на есен.
А ние да си го коментираме в темата! Очаквам и Онур!

Желая ви приятен ден!

# 451
Има новина от вчера, че Шевал Сам е с нова любов. Ако сметнете за приемливо, ще публикувам повече информация.

Ново от Дамла.

# 452
Здравейте

Еда на наградите на Elle

https://twitter.com/huyde12/status/1668659992377929731

https://twitter.com/sevvifx/status/1668690171363991564

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 22:52 от dterziiska

# 453
Еда е спечелила награда Момиче от корицата. Утре повече снимки. Предлагам да не публикуваме всичко наведнъж, за да има за повече време.

# 454
Сладурки

# 455
Добро утро

Представянето на Еда

https://www.instagram.com/p/Ctcf0L1opdM/

# 456
Добро утро,момичета!

Насладете се на кафенцето си и благодарете за новия ден и новите
       възможности! Имайте хиляди причини да се усмихвате днес.
              Бъдете здрави и вярвайте, че хубавото предстои!

Благодаря за новите снимки и инфо! Flowers HibiscusFlowers HerbFlowers Cherry Blossom

Честита награда на Еда Едже -"Жена на годината" на наградите Elle Style на списание Elle! TrophyHands Plus1Hands Clap

Новината за Шеввал Сам,за която вчера Сташа писа.Ако има още инфо допълнете...

#DZMnews
Nature Boom Шеввал Сам се среща с Джем Топчуоолу – едно от най-успешните имена в рекламната индустрия.
Джем придружи любимата си и на прощалното парти в имението на Есма Султан с актьорския състав
 на ''Забранената ябълка''.
✍🏻Бирсен Алтунташ

Желая ви приятна сряда!

# 457

В мрежата се бъзикаха, че Еда е все едно в алуминиево фолио облечена. Тя не пропусна да се пошегува с това, когато й връчваха наградата.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 10:14 от stasha_s

# 458
Роклето на Еда е като от нескопосан  филм за извънземни . Бюстието си стои самостоятелно  от тялото .

Много е лъчезарна ! Вероятно са отчели и кампанията около земетресението , която проведе .

# 459
Тоалета на Еда наистина не е на място. Не знам кой я е съветвал какво облекло да облече но наистина е странно и неподходящо. Но това си е мое мнение.

Несрин също е присъствала на събитието

# 460
Здравейте

# 461
И Асуман ли си е боядисала косата кестенява след финала? Май са на някакво събитие на Шевал Сам, ех Кая ❤️.

# 462
Добро утро Coffee Cookie !
Много инфо и снимки - благодаря Hug
За алуминиевото фолио и аз си помислих , когато видях в инста снимките , но повече се зарадвах ,че се е привела в добър килограмов вид Stuck Out Tongue , явно може . Понякога се дразнех ,че от време на време в ЗЯ нейната Йълдъз заприличваше на дропла , е , и с помощта на стилистите , които я обличаха в безумни тоалети Laughing
Аз също прочетох при Бирсен за новата любов на Шевал - мнооого одобрявам , господинът прилича на европеец . Защото обикновено по-възрастните турци с коси , мустаци и бради са ужас Tired Face Sweat Smile Да не говорим ,че и сравнително млади мъже актьори си отглеждат джунгли ( особено през лятото ) и се мислят за неотразими , а всъщоност заприличват на чичаци от село Scream ( сетете се кой визирам Simple Smile , един ,на който ме е яд напоследък )
Макар да не харесвам мустакат Онур , в негова защита ще кажа ,че винаги е подстриган и в добър вид Grinning
 И аз съм в очакване на нови проекти на 3 ма - та - Онур , Севда , Еда . Но все си мисля ,че Еда може да иска и да си почине малко + да реши ,че и е време за бебе . Ще разберем скоро .Обаче , ако се завърне на екран ще се радвам да е с нова,  различна героиня .

# 463
Покажете, моля гаджето на Шевал? И Еда снощи е била на откриването на албума на Шевал 😊, и свекървата на Чаатай е била, онази русата, която беше и на прощалната вечеря у Еда.
За мен Илдъз винаги е била много красива и женствена с всякакви килограми, всъщност никога не е била пълна, но ми е симпатично как се шегува със себе си, че хапва много, или че била дебела и руса 😆😁. По-красива от Кумру, по-лъчезарна, по-женствена, по-забавна.

# 464
Да , права си , много е лъчезарна и естествена ( като изключим нослето Grinning ) , за разлика от много напоследък .   Наистина през сезоните понякога се чудех как могат да я обличат така , според мен имаше моменти , когато кг и бяха в повече , но адмирирам липсата на комплекси  . Същото се отнася и за Зейнеп - сезон 2 , с едни къси впити полички , които я правеха да изглежда като джудже . За това пък Ендер винаги беше на ниво .
Но няма значение , ние си я обичаме всякак . Биран Дамла също е естествена красавица и това ми допада .
Не съм против леки корекции , ако човек има комплекси , просто не ми харесва как всички са като извадени от калъп - еднакви устни , еднакви вежди , опънати като мумии . Не можеш да ги разпознаеш . Давам пример за ''Хира "" Ебру Шахин . Ами не ми се нрави откакто напомпа устни и започна да заема пошли пози на многобройните си снимки , с които залива нета . Като изправи косата ( харесва ми права , няма лошо ) въобще не я разпознавам .Една от многото по шаблон .
Съжалявам , ако ви натрапвам мнението си , просто споделям . 'По вкус и цвят , знаете ...

Общи условия

Активация на акаунт