Отговори
# 75
Здравейте,момичета!

Проверявам за БГ превода на 172 еп.,но няма за сега!

Ели Hug,бързо оздравяване! Hands Pray
Скрит текст:
Много е тежко!Аз съм лежала в болница преди много години.Предполагам си взела мерки и се лекуваш в къщи.

Азисия Flowers Hibiscus

От снощи...
🆕  Еда е актуализирала своя Instagram със снимки с кучето си...май е с нея в караваната на сета...

от сайта на сериала
И победителят е ЙълДоа! Heart
Скрит текст:
Ve kazanan #YılDoğ! ❤️ #YasakElma @FOXTurkiye

Какво мисли отново г-жа Асуман? People Eyes
Скрит текст:
Asuman Hanım yine ne düşünüyor acaba? 👀 #YasakElma @FOXTurkiye

...откъс от 172 еп.,срещата Зейнеп-Кумру

- Наистина съжалявам...
- Аз също.
- Кумру, знам, че никога не си ме обичала, но истината е, че нямаше нищо между Селим и мен.
- Какво значение има сега, Зейнеп?
- Възможно ли е да? разбира се, че има значение. Жените не трябва да са врагове заради мъже.
- Не съм ти враг.
- И не беше. Бях много разстроена заради смъртта на Селим, бях много изненадана. Защото Селим беше добър човек.Но и тя се разстрои за теб,че си в такова състояние. Животът е такова нещо, какво да правим, ще дойде и ще си отиде.
- Знам, но още не вярвам какво се случи.
- Знам, че си минала през трудни неща, но съм сигурна, че ще се справиш!
- Благодаря ти...
- Кумру, ние сме силни жени, заедно ще преодолеем всичко!
- Знам.

🆕💥Феновете на Нехир Ердоган в социалните мрежи настояват сценаристите да оставят нейната героиня Джулия на Доаан!
Според тях историята на Джулия и чувствата й към Доаан не са получили правилно развитие и като цяло те се обичат, което означава, че определено трябва да останат заедно.
„Най-добрият герой в този сериал. Сериалът с нея е удоволствие ”- това са рецензиите, които подкрепят Нехир и Джулия, можете да прочетете в instagram...

Слънчева и усмихната неделя ви желая!

Здравейте мили дружки , благодаря ,че пишете и давате толкова инфо , най вече на майката на темата Злати Hug
Ели Hug , бързо да се оправиш !
Асизия , Дъгичка Hug Hug
Феновете да си гледат работата , объркват тяхната любимка - Нехир с лошата и героиня . Аз също я харесвам , но Йълдъз заслужава най накрая щастие , нали ?
Помните ли как съсипаха 2 сезон на Доктор Чудо ( т.е 2 част на 2 сезон )?  Заради тях сериалът не продължи. Всички бяха за инфантилната любов на Али и бавачката му Назлъ вместо да развият образа му с новата интересна героиня  , а Ферман да продължи с Назлъ , защото тя най му подхождаше и той се възхищаваше на себеотрицанието , силата и таланта и . за разлика от вечно нацупената и   егоистична Червенокоска  . Сериалът беше чудесен - показваше талантливи медици ( изпълнени от талантливи актьори ) , доброта , хуманност и интересни случаи .  СЦ се подведоха , превърнаха сериала в приказка за лека нощ за деца до 10 години и какво се случи - рейтингът умря и двамата изпълнители на  главните герои Танер и Онур решиха да си тръгнат . И чао ЧД ! Сега след толкова сезони на ЗЯ , след огромния успех на кучакрския сериал , се опитват да се месят заради актрисата , чиято героиня взе участие в последните няколко месеца . Пфу ! Но не вярвам да отразят тези фенове , защото сериалът свършва .
Сори дружки ,че се ''разприказвах '' Stuck Out Tongue Winking Eye

# 76
Макар и късно,но да пусна БГ превода на 172 еп.

Забранената ябълка 172 еп. - БГ субтитри
https://cloud.mail.ru/public/EDF4/D9C8HdrdQ
https://videa.hu/videok/film-animacio/172-bg.mp4-0B..
и в групата ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД ®
https://vk.com/topic-113691288_37641924?offset=160
Благодаря много на екипа! Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Hibiscus

Благодаря на Дъга ,за новите снимки,озета и коментара,на Азисия ,за снимките
и на Фили ,за коментара! Two Hearts

да допълня още две от новите снимки

a на тази снимка мисля,че Хандан е написала ''elveda''-сбогом

Лека вечер и нощ!

# 77
Благодаря за превода, линка и информацията, която публикувате!

# 78
# 79
О, какви са тези фенове.... няма ли фенове, които пишат, че искат Илдъз с Доан? Още 7 епизода ли остават до финал...
Загледах се в този сериал именно заради приятното настроение, което предизвиква. Мислих, че турските сериали са някакви тежки битови драми и не можах да повярвам. Толкова готина Илдъз, обожавам шегите им с Ендо и всичките им номера, сериалът ме разтоварва. Много харесвам Доааан и неговите морални устои, той е идеалният за Илдъз.

# 80
Здравейте,момичета!

Flowers Apple Днес отново е нашия ден за среща със ''Забранената ябълка''. Flowers Green Apple
И както Дъга отбеля вчера ми става носталгично,тъй като му се вижда края!Аз съм от първата тема на сериала.Колко момичета писаха и се отказаха. Hands V

от сайта на сериала...
Днес кой Доаан Йълдъръм си?

Желая ви приятен ден ден и хубава седмица!

ПП
T.Valcheva,остават 5 епизода до финала на 29 май!

# 81
Много ми стана мъчно за Селим. Отровиха му живота и в преносния и буквалния смисъл. Можеше да измислят нещо по-добро за него.

# 82
Много ми стана мъчно за Селим. Отровиха му живота и в преносния и буквалния смисъл. Можеше да измислят нещо по-добро за него.
Понеже е комедия леко ''ноар '' , напусналите актьори или ги убиват или ги пращат в затвора Laughing , манталитет ...

# 83
Здравейте! Hug

хаштагът отново ни е познат  #yasakelma - забранената ябълка

линкове за онлайн гледане на Фокс тв.
https://tr.canlitv.services/foxtv-canli-yayin
https://www.canlitv.me/fox-tv-canli-hd
https://www.fox.com.tr/canli-yayin

от сайта на сериала...
Какво ли си говорят Доаан и Джанер? Thinking
Скрит текст:
Doğan ve Caner ne konuşuyor?

Какво става,господа,събрахте ли се?
Скрит текст:
Hayırdır beyler toplanmışsınız?

🆕💥Актуализация от официалния акаунт на Fox Tv в Instagram:
''Каква ще бъде следващата стъпка на Джулия?''

# 84
.

Малко по-различна е, затова я качих.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 19:00 от stasha_s

# 85
Здравейте Сърдечни благодарности за преведения епизод Злати благодаря за цялата информация Благодаря за всички снимки и споделеното

https://www.instagram.com/p/CrbH7t6IJTy/

# 86
Привет и от мен, дружки в нашия ден!

Дано ни чака интересна и забавна серия.

Приятно гледане и безпроблемен нет!

# 87
# 88
Привет ! Включвам се :
Ендер е с черното червило и нещо  заговорничи . При нея пристигна някаква жена . Хандан ги подслушва и многозначително  повдигна вежди .
Тримата глупаци/ Дж.,Е,…/ отидоха  в дома на собственика на бара , отвори им  една  мацка и те онемяха . Ще искат нещо от него /не му научих името/.
Йълдъз и Зейнеп нещо мътят с майка си , облечени са в някакви  якенца от  изкуствена кожа .

# 89
Да се включа за кратко...

Джулия явно се е подготвила предварително.Помоли полицайката в  колата да се обади сигурно на адвоката си.Има план Б и му каза какво да направи.
След разтрогване на тържеството всички се събраха и говориха...какво са направили...
Ендер се срещна с Надиде..появи се и Хандан,говориха....
А Емир,Джанер и Седаи отидоха при Ата.И какво да видят,една красавица ги посреща, друга го масажира Joy

Кумру потърси Джанер на вайбъра и видя кои мацки са зад него...Joy
Май започна да ревнува...Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 21:48 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт