Проверявам за БГ превода на 172 еп.,но няма за сега!
Ели
,бързо оздравяване! 
Азисия

От снощи...
🆕 Еда е актуализирала своя Instagram със снимки с кучето си...май е с нея в караваната на сета...

от сайта на сериала
И победителят е ЙълДоа!

Какво мисли отново г-жа Асуман?

...откъс от 172 еп.,срещата Зейнеп-Кумру

- Наистина съжалявам...
- Аз също.
- Кумру, знам, че никога не си ме обичала, но истината е, че нямаше нищо между Селим и мен.
- Какво значение има сега, Зейнеп?
- Възможно ли е да? разбира се, че има значение. Жените не трябва да са врагове заради мъже.
- Не съм ти враг.
- И не беше. Бях много разстроена заради смъртта на Селим, бях много изненадана. Защото Селим беше добър човек.Но и тя се разстрои за теб,че си в такова състояние. Животът е такова нещо, какво да правим, ще дойде и ще си отиде.
- Знам, но още не вярвам какво се случи.
- Знам, че си минала през трудни неща, но съм сигурна, че ще се справиш!
- Благодаря ти...
- Кумру, ние сме силни жени, заедно ще преодолеем всичко!
- Знам.

🆕💥Феновете на Нехир Ердоган в социалните мрежи настояват сценаристите да оставят нейната героиня Джулия на Доаан!
Според тях историята на Джулия и чувствата й към Доаан не са получили правилно развитие и като цяло те се обичат, което означава, че определено трябва да останат заедно.
„Най-добрият герой в този сериал. Сериалът с нея е удоволствие ”- това са рецензиите, които подкрепят Нехир и Джулия, можете да прочетете в instagram...

Слънчева и усмихната неделя ви желая!

Здравейте мили дружки , благодаря ,че пишете и давате толкова инфо , най вече на майката на темата Злати

Ели
, бързо да се оправиш ! Асизия , Дъгичка

Феновете да си гледат работата , объркват тяхната любимка - Нехир с лошата и героиня . Аз също я харесвам , но Йълдъз заслужава най накрая щастие , нали ?
Помните ли как съсипаха 2 сезон на Доктор Чудо ( т.е 2 част на 2 сезон )? Заради тях сериалът не продължи. Всички бяха за инфантилната любов на Али и бавачката му Назлъ вместо да развият образа му с новата интересна героиня , а Ферман да продължи с Назлъ , защото тя най му подхождаше и той се възхищаваше на себеотрицанието , силата и таланта и . за разлика от вечно нацупената и егоистична Червенокоска . Сериалът беше чудесен - показваше талантливи медици ( изпълнени от талантливи актьори ) , доброта , хуманност и интересни случаи . СЦ се подведоха , превърнаха сериала в приказка за лека нощ за деца до 10 години и какво се случи - рейтингът умря и двамата изпълнители на главните герои Танер и Онур решиха да си тръгнат . И чао ЧД ! Сега след толкова сезони на ЗЯ , след огромния успех на кучакрския сериал , се опитват да се месят заради актрисата , чиято героиня взе участие в последните няколко месеца . Пфу ! Но не вярвам да отразят тези фенове , защото сериалът свършва .
Сори дружки ,че се ''разприказвах ''

Днес отново е нашия ден за среща със ''Забранената ябълка''. 

, манталитет ... 

.