Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 256
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 110
Ако Валерия е израснала в среда, която не е стимулирала интелектуалното й развитие и не е съвсем наясно какво прави, то Айлин си е осъзнато злобна.  Плюя си в пазвата, че не поддържам близки контакти с подобни персони. Grinning

# 1 111
И аз мислех, че Ивелина ще излети вече
Иначе Айлин взе да пропуква ведрата фасада. По добре да мълчи и мяука

# 1 112
Кое пък и е смисленото на Меган в предаването?
Срещата беше скучна, по време на коктейлите "не знам, не мога да се сетя", хихи. Поли поне малко шоу прави.
Ще вярвам, че верни на сценария, са преиначили много станалото и монтажът на трейлъра показва Елена в напълно непривична светлина на злобарка, готова да потъпче всеки изпаднал моментно в немилост. А, не, чакайте, това го видяхме и тази вечер.

# 1 113
  • Разпиляна във въображението
Валерия си се справя добре в живота, в каквато и среда да е израснала. Работи, учи и се занимава с благотворителност, не  от година две.

# 1 114
Аз няма да нося колието ако не ми отива.Имам бижута, подарени за важни поводи и ги нося точно на такива, а не ежедневно.
На тази рокля не отива това колие.Голяма драма-няма що😂

# 1 115
Ох, Айлин тази вечер беше много зле с това червило. Като Круела. Загрозяват я и състаряват нарочно, а е хубава, като е естествена и не се зъби.

# 1 116
Чист сценарий, на който Елена се върза за съжаление. Направо ми беше неудобно да гледам как той се подхилква, докато тя подсмърча...

# 1 117
На тройната среща така си помислих, че Елена му е в пъти по-интересна от Валерия. Видя се Валерия нито дар слово, нито кой знае какви интереси освен кучета и моделство няма. Ограничен мироглед и опит, е млада е, но пък уж и свят е видяла. И накрая.. нищо.
Аз ако бях розата му я връщам като стой та гледай. 😁

# 1 118
Мегън беше една ог малкото що-годе читави жени в това предаване! Хубавото на това изгонване беше , че се отърва от Генчо, почти навреме! Всичко най-добро и желая!

# 1 119
Валерия си се справя добре в живота, в каквато и среда да е израснала. Работи, учи и се занимава с благотворителност, не  от година две.

Не казвам, че не се справя добре, похвално е, че е постигнала финансова самостоятелност и има цели. Но е очевидно, че има много какво да учи и за света, и за взаимоотношенията между хората.

# 1 120
Ох, не знам ще може ли нещо да ме убеди, че това не е сценарий. Що за нелепа и изкуствена драма... Grinning

# 1 121
Мегън беше естествена. За нито една друга не съм сигурна. Свенлива е, да. Не е за това предаване, но беше приятна като се усмихне.

# 1 122
  • София
Ах, момичета. Скучничък епизод, но пък събрах много впечатления.
Според мен Евгени се разочарова от Валерия – личи си, че е доста неопитна, наивна и незряла. Според мен той не харесва това. Има силна химия с нея, но не ми изглежда като човек, който би чакал едно момиче тепърва да пораства - а може би тя толкова си може. Тук вече ми се разчупи връзката между тях – ще видим дали и за Евгени ще е така. Но пък взе, че й даде почти веднага роза. Тая химия е голяма сила.

На разговора след срещата Елена и сие демонстрираха колко ги е плашила Валерия, колко завист изпитват към нея и какво надмощие се опитват да установят над някой, който смятат за по-слаб от тях. Затвърждава ми се впечатлението, че за тях тя олицетворява момичето, което взима всичко, което те искат, но няма кой да им даде.
Иначе Валерия доста се смее, това ми направи впечатление . Лигава е по неин си начин, но като й монтират смеха в правилния момент, я изкарват злобна, защото физиономията й е една меланхолична, и никога не изглежда баш весела.

Айлин пък яко я тресе спортната злоба.

Но сега, към сърцевината на епизода... ох, Елена, Елена... от толкова стратегии изпусна нещо толкова малко, но толкова важно – да засвидетелстваш, че оценяваш един жест, че е важен за теб, че човекът, направил го – е важен за теб. То не става само с мачкане на конкуренцията. Интелигентност имаш, но емоционалната интелигентност... къде е? Но пък... какво толкова?

Елена, Елена... толкова несигурна, такива пукнатини в самочувствието... оказа се, че имаш много токсична представа за връзките, търпиш мъже, за които не си достатъчна, и вместо да го осмислиш, да го осъзнаеш, се впускаш в Ергена, където всячески се опитваш да се променяш и доказваш на един мъж... много тъжно, много жалко. И какво, опитваш се да компенсираш за някой, който смяташ си изпуснала и сега проектираш него върху Евгени? Наистина ли е толкова специален тоз Евгени, такъв невиждан мъж? От една грешчица се сриваш, направо напълни гащите като разбра, че си сбъркала, ходиш да се обясняваш, да се молиш... Сега той може би те вижда като емоционална и оголена, но тези пукнатини ще зейнат като пропасти, защото зад тях стоят едни тежки и неотработен проблеми.

Оказа се Пам 2 – все жертва на красивите, все уязвена от тях. Наистина ли Валерия толкова се опита да ти натрие носа, или просто ти си толкова несигурна? И затова ли ти се опитваше постоянно да я мачкаш и да натриваш нейния? Въпреки че твърдиш, че толкова я превъзхождаш интелектулално? Или и ти като Пам не можеш да преодолееш това, което не ти достига физически? И длъжна ли ти е след нападките към нея, Валерия да проявява емпатия към теб?

Често казано съм на кантар... наистина ли е толкова зле това момиче, или просто се прави на жертва, манипулира, крие един нарцис в себе си? Може би и двете, защото нарцисите са с дълбоко нестабилно его, в крайна сметка. Но много, много се унизи това момиче – на церемонията просто беше капакът на влаченето й по пода. Не я харесвам, не я намирам за добър човек – но чак ми стана гадно и жал да я гледам накрая.

# 1 123
Ми как-никак.Може да не го е харесал подаръка( приятелят), какво толкова.Подарих на мъжът ми три гривни.Носи ги чат-пат, много рядко.Ако не го кефят може да си купи по свой вкус

Ясно, значи не ги е харесал. Wink
Предлагам Евгени раздаде на всички там по едно колие. Що пък само на една?

# 1 124
Мегън беше естествена. За нито една друга не съм сигурна. Свенлива е, да. Не е за това предаване, но беше приятна като се усмихне.
Да естествена,възпитана.Няма сеир с нея и айде чао.Само си загуби времето това момиче.

Общи условия

Активация на акаунт