Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 364
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 155
Може би първия поучителен епизод, и много успешен от гледна точка на продукцията като драма.

По сценарии или не, показаха недостатъците и грешките и на ергена, и на Елена и Валерия. Дано с това да приключат зрителските лагери зад Елена и Валерия. Меган имаше потенциал да покаже нещо интересно, но то с тоя ерген... не можеше да измисли какво да му каже, нито имаше химия.

# 1 156
  • here and now
Ясно е, че е сценарий.
Изводите ги вадим по това кой, каква роля се е съгласил да играе.

# 1 157
Лошото е, че наистина я превърта, но в отрицателен смисъл... Нямам желание и да се заяждам с нейните злобни коментари, жал ми е за нея, тотално неудовлетворено същество. И да спечели, победата ще е пирова.

Аз не видях злобни коментари от Елена. Елена е пряма и честна. Злобна е Валерия. Хайде и аз да го напиша веднъж,  въпреки, че подобен език ми е чужд, но поне да има някакъв баланс в темата. За липсата на каквато и да е култура у Валерия много се писа, но днес направо лъсна безнадеждна семплота.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 00:42 от nolii

# 1 158
  • софия
Не че искам да защитавам Евгени но тук никой ли не се сеща че всичко е сценарий и се играят роли ? и  все си мисля че от продукцията не му дават да бъде себе си а го карат да се  държи фалшиво със всяка
Ако всичко е сценарий, а не просто побутване в посока угодна за сценаристите се питам каква е изгодата на Ергенчо в такъв случай. От пробиващ пианист да се покаже, като завършен нарцисист и егоист. Ако той на място не осъзнава какво се случва и се води сляпо по сценарий, това не говори изобщо добре за него.

# 1 159
  • Вестерос
Разбира се, че сценарият е писан за Евгени и Елена. Показват ни как от една "невзрачна" жена, подценявана от всички, главната героиня преминава през тежки изпитания, неразбиране от страна на ергенина и другите, през осъзнаване на грешките си, сълзи и отхвърляне, и след катарзиса й ергенът я преоткрива в цялата й прелест, и скъпоценност.

А всъщност ни показват как една жена, прикриваща дълбока несигурност и комплексираност зад фасада на превъзходство над хора, които твърди не са й на нивото, е готова на всичко - реве, унижава се, извинява се, съобразява се, готова е да се разчекне на 100 страни - за да угоди, да привлече вниманието и да "заслужи" един мъж, който бара, целува и гледа влюбено още шепа други жени в нейно присъствие. Предаването показва всичко, което една жена не трябва да прави за един мъж - в лицето на Елена. Аз съм в потрес.
Абсолютно!!

И за комплексите го писах преди няколко седмици мисля.

# 1 160
  • София
Ужасен, отвратителен Евгени! Явно му е хоби да мачка. Изисква, дълбае, насажда вина, и въпреки че получи извинение, обяснения и дори предизвика сълзи, не се трогна ни най-малко и я донаказа с последната роза.
Елена се унижи с това извинение, но я разбирам - ако нямаш опит с подобни токсични отношения, отнема време, докато осъзнаеш какво се случва и как изкусно те работят, манипулират и насаждат вина. В началото си мислиш, че просто не са те разбрали, опитваш да изясниш, да обясниш елементарни неща, не проумяваш как и защо се озоваваш все в ролята на провинилия се, винаги в грешка, винаги виновен, винаги премислящ и изплашен да не кажеш или направиш нещо неправилно. Отнема време и никак не е лесно и просто да излезеш от омагьосания кръг, да погледнеш ситуацията отстрани и да се откъснеш.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 00:49 от Reinа

# 1 161
  • София
По сценарий може да са му казали да сръчка Елена да носи повече колието - спонсори, туй онуй - но не и да я смразява така, като че е изхвърлила годежния му пръстен.
Много ми стана жал за нея, вярвам, че беше искрена с признанията си как все се старае да заслужи някой мъж, защото няма секси муцка, как ѝ се получава трудно в живота...

Преди това ми беше станало жал и за Валерия, която се изложи на тройната среща, но после се оказа, че тя изобщо не е усетила излагацията, а пърхаше как са се гледали с Евгени. Ми...

# 1 162
  • Монреал
Няма я тази дълбочина, от която според мен той се нуждае. Или поне е толкова неразкрита и за самата нея… Ще и трябва доста психологическа работа и себеопознаване. Бая ще е трудна една такава връзка, предвид очакванията на Евгени към партньорката му. Мисля, че разпъва на кръст Елена, като един вид тест… Проучва я отвсякъде. И това ме води към поредно мое заключение, че най-вероятно тя ще грабне сърцето му.

Че каква дълбочина от Валерия му трябва, Ергени изора дъното тая вечер. Притрябвало ѝ е на Елена такова "сърце".

Чувствам, че това момче е много задълбочено, но просто е в неподходящото предаване. Тук се търси сеир и той няма как да се разкрие душевно, изцяло. И стои много дървено и недодялан в реакциите си…Отделно съм убедена, че има ограничения и не може да говори и споделя каквото иска. Той предимно наблюдава и не се намесва директно в хода на събитията… Показва го единствено при раздаването на розите и чрез музиката си.

# 1 163
  • Свети Влас
Някои не виждат злоба в Елена, но днес си пролича колко преиграва, и че всичко е СЦ. Не че харесвам Валерия. Но тази вечер същата не издребня да ходи да дудне за Елена. Вече ми е все тая коя ще избере Ергена, не виждам коя изобщо ще се задържи при него ! Съжалявам, че се намесвам ! Нямаше да пиша, но това постоянно лансиране ту на едната, ту на другата не е хубаво !

# 1 164
  • София

Най-хубавата целувка под дъжда с Г-ж Стоянова, както я нарече Виктор
 .m3u8

.mp4

Ергенът - Епизод 16, Сезон 2 (12.04.2023)

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 00:54 от Mari_Mar

# 1 165
  • Мюнхен
Чувствам, че това момче е много задълбочено, но просто е в неподходящото предаване. Тук се търси сеир и той няма как да се разкрие душевно, изцяло. И стои много дървено и недодялан в реакциите си…Отделно съм убедена, че има ограничения и не може да говори и споделя каквото иска. Той предимно наблюдава и не се намесва директно в хода на събитията… Показва го единствено при раздаването на розите и чрез музиката си.

Знаел е къде се записва, моля, моля. Първият сезон бе повече от достатъчен. А ако заради сценария се съгласява да мачка така другите участнички и да им се хили насреща, докато реват, по-добре да си кибичи в чужбина.

Глупав е Евгени, страшно много. Билети за концерт има да продава, а дори не се сеща как се представя в очите на потенциалната публика.

# 1 166
Тази вечер съм на особено мнение. Елена не е жертва. Тя се самоунижава, защото я е страх, че Евгени ще я изгони. Вече му яде попарата веднъж и трябваше да вземе спешни мерки за поправяне на вредите. Това е унижение не от слабост, а съзнателен избор, за да постигне друга цел. Реши да се прави на слаба, за да го разчувства, да му погали егото, да го увери, че е готова на всичко за него.

Съгласна съм с критиките към Евгени, но тази вечер не мисля, че беше гадняр. Той е подарил колието (много е грозно) на Елена, а не на гаджето си каквито аналогии се правят. Избрал е една сред 25, на която да го даде. Две вечери по ред тя не го носи. За един мъж това е 100 % знак за липса на интерес и пренебрежение. Нормално е да му стане неприятно и трябваше да й го покаже. Не е имал лошо отношение към нея, даже й направи комплимент, че тя е много повече от интелект, че забелязва всичко в нея, дори я нарече "моето Ети". Не знам защо толкова му скочихте в единствения случай, в който беше прав. А Елена се отнесе небрежно към подаръка. Като иска да е неин Евгени, ще го носи, докато е там. Той наистина й направи тест и тя се провали. От едно извинение, тя стигна до цяла изповед колко е онеправдана и неоценена в живота. Елена е майстор манипулатор, за малко се вързах и аз, но не й вярвам. Просто трябваше да си запази позициите и да си спасява кожата.

# 1 167
Според мен Евгени е нарцисист. Вече не съм сигурна дали искам любимката ми да спечели… честно казано никое момиче не искам да има връзка с такъв човек.

# 1 168
Не успях да изчета какво е коментирано по-горе, но съм меко казано възмутена от Евгени тази вечер. Хич, не ми харесва, тази форма на садизъм, заради едно колие да прави такива намеци, тип забелжеки, чак сърдене и физиномии на Елена. Едва ли не, я наказва с поведението си.. От къде на къде ??? Чак пък толкова !!! Айде бегай моля те, това в реалния живот, няма как да стане някой да прави такива фасони, че ти да ходиш да му се извиняваш, че не си сложила подаръка му....Боже, боже.
И накрая, как така този човек гони Мегън, а оставя Поли примерно ???Това са ми непонятни неща. Вбесих се на този епизод...

# 1 169
  • # супернатурална #
След този епизод ще кажа само едно. Валерия, и ти бягай, момиче. Ако си толкова неопитна в отношенията си с противоположния пол, този човек ще те смачка. Бавно и постепенно, няма и да разбереш какво ти се е случило.  
 Колкото и да не те харесвам, никой не заслужава това.

Парадоксът е, че точно такива жени трудно могат да бъдат оставени да ги мачкат. Могат като китайска капка да дълбаят на едно място и да пробият камъка. Или поне да го оформят за техен си комфорт. Още преди серията писах, че Валерия и Елена отдавна дадоха различни заявки: Е  - че ще му бърше червилото от другите, В - че ще трябва да се нагоди той към нея. И ако изобщо има сватба, повярвайте, тя ще е точно като я иска Валерия 😁. И въпреки, че няма опит, си носи женското в себе си. И рано демонстрира, че няма да стига до крайности за да задъжи мъж.
Елена се държи, все едно я е страх да не изпусне последния влак. Каза за Пам, че била влязла с товар, но нейният е много по-голям. Унижава се пред мъжа и после се опитва да мачка жените. Като героиня от " Разказът на прислужницата" ми е. Една от жените на властимащите в Гилеад. Само трябваше да я барнат в синьо - зелено.

Общи условия

Активация на акаунт