Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 241
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 575
  • софия
Никой не заслужава такъв хейт. Съгласна съм. Не мога да си представя какво човече трябва да си, че да избиваш по този начин комплекси.  Но това говори повече за пишещите подобни коментари,  а не за адресантът им.
 Фейса и ИГ ги избягвам точно по тази причина. Май и друг път съм го казвала, но тук ми е уютно, въпреки престрелките.  Хубав терариум си имаме.

# 1 576
В днешния епизод явно ще има разкол в отношенията между Айлин и Джия. Преди няколко епизода ги даваха колко се наслаждават на компанията си една на друга на един басейн. Grinning

# 1 577
Елена лично разстрои и разплака Валерия, и я гледаше демонстративно безчувствено от другата страна на масата, смеейки се в синхроните. Иначе Валерия няколко епизода бе в мимаса - нито се срещаше с Ергена, нито се напъваше. От нейна страна няма агресия.

Всъщност това ме дразни най-много в образа на Елена - понякога изкривяването на поведението на Валерия като лошо, демонстративно, напълно пренебрегвайки грешките и демонстрациите на Елена.
На 100% съм на твоето мнение. Понеже Елена има стандартен външен вид и много жени се припознават в нея. Но истината е, че на моменти тя също може да е зла, безсърдечна и напрягаща. Да, както всяка жена включително и Валерия, но понеже Валерия е красива, на нея грешките трудно се прощават.
Изобщо не съм съгласна.

Според мен точно Валерия е със стандартен безличен външен вид, докато Елена е по-интересна и нестандартна, не казвам по-хубава от Валерия.

# 1 578
  • София
Айде сега Айлин ли ще разчепкват. Пфф...

# 1 579
Хайде Елена и Валерия нищят колието.

# 1 580
А мис Хели, няма ли да я поканят на среща?

# 1 581
  • Варна
пак ли ще се лигавят с Айлин

# 1 582
Пропускам 300 нови мнения, но то нямаше материал за тях...
За мен Елена не е грозна и Валерия не е изключително красива. И двете на снимки са много интересни, иначе нормални. Но докато Елена се опитва да блесне и не винаги й се получава, то Валерия е много посредствена. Но пък и много по-млада.
Днес Айлин ще дъвчем. Дали ще отпадне?

# 1 583
Айлин на втора среща. Пищи като луда от кеф.

# 1 584
  • софия
Айлин пак включи цвърченето. 😀 Очаквах да им се пръснат чашите в ръцете от този ултразвук.

# 1 585
Ох, Ленчето, Ленчееее, злобата те изяжда.

# 1 586
Камерата обича Айлин.

# 1 587
  • София
Ха, не познах. Айлин.
Дали това трябва да е някакъв знак за двете, или на Генчо му се е приискало мяукане?

# 1 588
Как му се нахвърли и цвърчи, замина косъма...

# 1 589
Относно Валерия 🙂, тя много добре пусна стръвта за своята невинност и неопитност. Колкото и разкрепостена, спонтанна и каквато там беше....да е една жена, един мъж би харесал и би се впечатлил повече от празното пано, върху което може да рисува и да създава по свой вкус. Това го привлича в нея /Ако наистина е така, но тя добре го представи/🙂

Общи условия

Активация на акаунт