Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 158
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 545
Много тъжен епизод накрая. Елена разкри много от себе си и ме спечели. Но, Ели, няма нужда да се оправдаваш пред никого. И ако не си била обичана и оценявана такава, каквато си, то това не е бил правилният човек. Изключителна прозорливост и адекватност в преценката, но защо тази несигурност…
Евгени се показа като манипулатор, който я разклати неимоверно и го осъзнаваше. Не направи и достатъчно да я успокои - това също знае. Но истината е, че тя трябва сама да намери сили да излиза от тези състояния и да не допуска те да я събарят така.

Прекрасна Пам с руса коса! Тоооолкова й отива и беше толкова красива! Веднага бих се боядисала на нейно място.

Валерия няма никаква реална представа за света.

# 1 546
Трия, че обърках темата

# 1 547
Пък и реклама, нереклама, Евгени доста се постара, някак отвътре му дойде това поведение, така че не виждам повод да се оневинява.

Евгени изобщо не се стара. Той си каза каквото там трябваше да направи и побърза да заведе Еленка за ръчичка при останалите, с което прекрати разговора.
Но за Елена тази набързо приключила среща отключи всичко останало....
[/quote]

Това изказване ме навежда на друга мисъл - дали пък не му е било неприятно на Евгени, че трябва да пита за подаръка (почти съм сигурна, че не идваше от него въпросът) и да е гледал да приключи по-скоро цялата история и после се е подразнил, че Елена така се впрегна и се разтегли цялата работа? 🤔 А тук така го демонизираха...

# 1 548
Здравейте, сега си пуснах да гледам миналия сезон, който не гледах тогава и като цяло е по-позитивен като емоция. Да, не ми харесва как нападаха Александра, но дори и при тези ситуации не ме заболява глава, както в сегашния сезон.

Отделно Виктор е пускал сълзи на почти всяка, която гонеше, личеше си, че му е трудно, а на Евгени при повечето сякаш му доставя удоволствие да ги гони и не показва да има добра емоция, стъпиш ли на криво и му влизаш в списъка с враговете все едно. Има една нетактичност при него, както казахте с голямо его е и според мен в живота е контрол фрийк както би казала Елена.

И не на последно място - тук никоя от фаворитките не ми харесва, но и не мисля, че която и от двете да спечели ще е щастлива с него, малко анти награда ми е Евгени сравнен с Виктор. Съжалявам за всяко пуснато видео и всеки изгледан епизод от този сезон. Първият ми беше по-романтичен някак и повече ми допадат игрите от това, което видях. Simple Smile Дано третия да е повече като първия, но да няма всички срещу една като тогава.

# 1 549
  • somewhere over the rainbow
Щом такъв подарък не й направи впечатление (между другото наблюдавах реакцията й, когато го получи, очевадно е, че не й хареса), то какво ли трябва да направи един мъж, за да я впечатли? Да целува земята под краката й ли? И после пак кажете, че Елена не е властна жена...
Такъв? Какъв такъв? Това някакъв апотеоз на подаръците ли е? Да подариш дрънкулка, която, нито си купил, нито си избрал, е връх в отношението на мъж към жена ли? И вече той няма какво повече да направи? Само питам, не ги разбирам нещата, предвид че най-ценният ми подарък от мъж е нищо и никаква книга.

# 1 550
Siska25, ако разиграваш ситуацията преди това трябва добре да раздрусаш младежа. Разнопосочни сигнали до откат. Кефиш ме, не ме кефиш. Заслужавам те, ама ти мен не. Колко си интересен, но нещо ми липсва, не се стараеш достатъчно. И като изпуши нацяло, шут и туй то.
СлаБе, много ме разсмя !  Ще го друсам аз него Joy Имала съм такива случки с мъже, просто се ужасявам от всякакви драми, но не съм постъпвала по описания от теб начин.

onlineweekend, съгласна съм, че изкуствената среда играя голяма роля, но наистина не видях в отношението на Евгени пълна липса на уважение. Може пък да не е много вещ в утешаването на разстроени жени. Изслуша я, каза й мили думи и т.н., не я е отрязал по никакъв начин.

Моя приятелка, която ме въвлече да гледам предаването, си спомня, че когато Евгени е подарил великото колие, Елена му е казала, че повече няма да го сваля и дори ще спи с него. Не ми се връща да търся сцената, но това е важна подробност и ако е запомнила добре, дава нова гледна точка към реакцията на Евгени, за това че Елена е свалила колието.

# 1 551
Доглеждам и Валерия не захапа Елена за двуминутната среща. За разлика от Айлин и Мика.

# 1 552
Аз значи съм много проста, за мен диаманти и ролекси въобще не са на топа на класацията за подаръци.. и само да вметна не че е особено важно, ама ако колието е с диаманти, няма шанс да е 1000 лева.

# 1 553
Светкавица, съгласна съм с абсолютно всяка твоя дума. Но, ако той не и даваше сигнали дали щеше да се стигне до там. Елена ми изглежда жена, която усеща околните и има що годе точна преценка. За това и успява да удари със скорпионско жило на точното място. Ако Генчо и беше показал категорично, че не е неговия човек щеше ли да се стигне до това. А той определено не показа само симпатия, както при останалите момичета. При него е едно лашкане между Вал и Ети. От едната привлечен физически и очарован от невинността и. А другата го омагьосва ментално. До къде ще стигне да мъчи и двете. Не е 3 годишен за да се чуди коя близалка да избере. Портокаловата или ягодовата. Малко уважение. Нека си мисли и чуди коя да е,  но не с тези издевателства.

Сравнението с близалката много ми хареса. Обаче не са само 2. Там е пълно с ходещи близалки. Ако Генчо гледа/харесва Валето само физически/сексуално, то хайде тогава да коментираме как гледа Джия последните епизоди. Той дава разнопосочни сигнали на всички. Затова си мисля, че сценаристите са ни подготвели нещо друго. Така или иначе обрат още не сме видели, затова си мисля, че са ни подготвили най-баналната история, почти като разказ с неочакван край, а именно да си избере трета. Това според мен повече отговаря на образа му, който досега сценаристите изградиха. Ако трябва  да  четем между редовете и да гледаме знаците, то какво ни се показва до сега, отначалото на сезона гледаме един Любовчия, как си близва от всички "близалки"

# 1 554
Аз значи съм много проста, за мен диаманти и ролекси въобще не са на топа на класацията за подаръци.. и само да вметна не че е особено важно, ама ако колието е с диаманти, няма шанс да е 1000 лева.
С диаманти е и е 820 долара на промоция от 1200 мисля.

# 1 555
Колието вече е изчерпано в сайта на Алтънбаш:https://altinbas.bg/bg/necklaces-1/diamonds-1512/0-24-ct-diamond … p.price&order=ASC
Скрит текст:
Явно рекламата е проработила, защото до миналата седмица беше налично.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 20:57 от Greene

# 1 556
Елена лично разстрои и разплака Валерия, и я гледаше демонстративно безчувствено от другата страна на масата, смеейки се в синхроните. Иначе Валерия няколко епизода бе в мимаса - нито се срещаше с Ергена, нито се напъваше. От нейна страна няма агресия.

Всъщност това ме дразни най-много в образа на Елена - понякога изкривяването на поведението на Валерия като лошо, демонстративно, напълно пренебрегвайки грешките и демонстрациите на Елена.
На 100% съм на твоето мнение. Понеже Елена има стандартен външен вид и много жени се припознават в нея. Но истината е, че на моменти тя също може да е зла, безсърдечна и напрягаща. Да, както всяка жена включително и Валерия, но понеже Валерия е красива, на нея грешките трудно се прощават.

# 1 557
  • София
Вчера забравих, че има епизод и го пропуснах, та сега гледам на запис. Току-що мина тройната среща. Елена не може да е толкова злобно и жалко човече, ако не й плащат от продукцията, направо нямам думи. Тази не спря цяла вечер да гледа злобно и да присвива очи. Коментира злорадо всяка реплика на Валерия, не спря да се самоизтъква къде била тя, къде Валерия като интелигентност. Аман от пишман интелектуалки. Научила няколко думички, които й се струват хай левъл и ги повтаря под път и над път, голяма работа, че не са на място. Жалка картинка. Какво си били говорили Евгени и Валерия. Каквото си искат ще си говорят, стига да си изкарват добре. Не знам защо си мисли, че като убие мъжа от скучни, но според нея възвишени теми, е нещо повече от Валерия. Всеки епизод става все по-жалка.

# 1 558
  • софия
Колкото иска близалки да пробва, те за това са отишли. Но да не ги чупи в земята при всеки порив на ПМС. 😀
 Той, че ги гледа всички, като котарак,  който се облизва си е част от нелепия му образ. Просто между тях двете ми се стори, че има и нещо повече.  Аз имам предложение. Третата, изненадващата да е Ваня Щерева.  Така хем няма да ми е жал, че някое моме е изгоряло , хем Генчо ще е преизпълнил плана. Пък,току виж вземе и Ваня да се кротне и спре да тормози с неприкрито удоволствие ергенките.

# 1 559
Елена лично разстрои и разплака Валерия, и я гледаше демонстративно безчувствено от другата страна на масата, смеейки се в синхроните. Иначе Валерия няколко епизода бе в мимаса - нито се срещаше с Ергена, нито се напъваше. От нейна страна няма агресия.

Всъщност това ме дразни най-много в образа на Елена - понякога изкривяването на поведението на Валерия като лошо, демонстративно, напълно пренебрегвайки грешките и демонстрациите на Елена.
На 100% съм на твоето мнение. Истината е, че понеже Елена има стандартен външен вид и много жени се припознават в нея. Но истината е, че на моменти тя също може да е зла, безсърдечна и напрягаща. Да, както всяка жена включително и Валерия, но понеже Валерия е красива, на нея грешките трудно се прощават.

Не е толкова опростенческо. Елена е много жива, противоречива и с "амплитуди" в реакциите. Това я прави интересна за доста зрители. Това, ако те интересува защо някой я харесва. Иначе ти си имаш твой отговор.

Общи условия

Активация на акаунт