Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 163
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 530
Бижутата от любим човек са интимна вещ. Всеки сам решава как да приеме нещо.

Така, така. Що направо не изтича до най-близката заложна къща...
Щом такъв подарък не й направи впечатление (между другото наблюдавах реакцията й, когато го получи, очевадно е, че не й хареса), то какво ли трябва да направи един мъж, за да я впечатли? Да целува земята под краката й ли? И после пак кажете, че Елена не е властна жена...

И защо трябва да тича до заложна къща? Написах, че такива неща са интимни подаръци, които се пазят, а не обратното.

Твоето мнение не важи за всички и ако ще да го повториш още 100 пъти, пак няма да стане Wink

# 1 531
Каква заложна къща, нали това казваме, че тя си го пази като скъп подарък (скъп емоционално, нали), при все, че може би не ѝ харесва естетически.

Ами нека си го пази. С пазенето ще си остане, защото не така човек задържа любовта.
Ако на една жена отвътре не й идва да показва, че цени един мъж, то и на 100 уроци да отиде, пак няма да се научи. Направо да си намира един дървар, да се взимат с него и той ще й дяла дудуци да й подарява, като преди това ще й посвири на тях.
А, ей с това сме на абсолютно на едно мнение.  Елена ще я разтопи, ако мъжът, когото е избрала собственоръчно издяла дудук и и изсвири песен.  Такъв мъж и трябва.

Еми да. Къде е тръгнала с разни високопарни пианисти да се занимава, дето ходят да свирят по разни концертни зали и да се срещат с високопоставени личности по коктейли. Дървар и толкова, така ще й е най-уютно. Жалко за английската й красота, обаче....

# 1 532
 Той е и композитор - ако й посвети авторска музика, може да й хареса повече от колие - ще я кръсти "За моята Ети (не племенницата)".

На мен би ми харесало повече.

# 1 533
Той е и композитор - ако й посвети авторска музика, може да й хареса повече от колие - ще я кръсти "За моята Ети (не племенницата)".

Не съм сигурна, че би го направил. Той вече се съгласи за снимка на корицата на списание с Валерия. Wink

# 1 534
Това не беше сериозно. А и ако са като тези снимки от рекламата на костюми...

# 1 535

Откъде да знаем, че не е сериозно? Вече видяхме, че се обиди жестоко, че Елена не му носи подаръка. Все пак, едно и също шоу гледаме - хората са различни и е добре да се отчитат качествата не само на единия, а и на другия. Евгени не е от същото тесто, от каквото е Елена. Поне на мен така ми изглежда.

# 1 536
На мен не ми изглежда така, според теб може да е сериозно Simple Smile

# 1 537
Миналия сезон Александра получи гривна и то на първа среща , Елена колие на първа среща , според мен това е нещо от продукцията
Как да не се чувства специална Елена, като Евгени периодично ѝ дава такива сигнали, редувани с наказания? Колие - до момента най-специалният жест към някого, "моето Ети"...
И аз да подчертая особената обстановка, в която са участничките. Не можем да си правим паралели с това какво бихме направили самите ние, ако се срещаме с някой мъж и той еди-какво си. Атмосферата там е доста по-натегната и всичко се изкривява, реакциите не са съвсем адекватни.
Ако "навън" при едно такова фръцкане на Евгени за дреболия Елена може да каже "Ами добре" и да го остави да си помисли как да се държи занапред, то там не може. Би означавало да изхвърчи скоропостижно. А тя, за зла беда, го е харесала...

# 1 538
Дали замисълът на сценария(все пак има и сценарий, с вероятно не толкова гъвкави рамки, иначе не се знае до какво може да се стигне) не беше да ни покаже контрастът - свръхсамоуверената Елена и напълно разгромена та и отчаяна Елена. И с това да ни отправи някакво послание. Елена беше изключително самоуверена, "Едва ли някой може да от играе по-добре от мен", "Този финес, който знаех, че не притежава..."(за Валерия), как обясняваше на Пам, че дори "нищо не трябвало да прави" за да изпъкне на на тройната среща. Един вид и без усилие е убедена в превъзходството си. Дори такъв прост и естествен факт, че Валерия не е живяла в съжителство до момента, Елена в синхроните снизходително   изтъкна като недостатък на момичето" Не мога да съдя някой, че не е имал шанс в живота да сподели себе си в сериозна връзка..." (все едно за 80 годишна старица става въпрос) И при цялата тази самоувереност, един нищо и никакъв въпрос по-късно "Що не ми носиш дрънкулката", я извади от равновесие до степен да се унижава, да се моли, да проси внимание... Пак казвам, ако е роля, адмирации за актьорското майсторство. Но ако е било целта да покажат сгромолясването от върха,получи им се на сценаристите с леекично побутване.
И колкото и да не ми е "мил и драг" Евгени, в случая(при допустима автентичност на ситуацията) той беше жертва и обект на емоционален тормоз.

Любовта не се изисква, не се проси, не е милостиня, не е признание за височайши заслуги. И ако се обърква с всичко това, би била всичко друго, но любов - не.

# 1 539
‘Обиди се’, защото спонсорите няма как да се позиционират в ефира, като не го носи.
И на двамата иначе тестото им е по̀ вип от това колие, на което нито размерът, нито качеството могат да покрият сбърканите критерии за любов.

Откъде да знаем, че не е сериозно? Вече видяхме, че се обиди жестоко, че Елена не му носи подаръка. Все пак, едно и също шоу гледаме - хората са различни и е добре да се отчитат качествата не само на единия, а и на другия. Евгени не е от същото тесто, от каквото е Елена. Поне на мен така ми изглежда.

# 1 540
Да, за колието. Много добре я разбирам. Колието за нея има сантиментална стойност, тя не го гледа просто като бижу, с което да се кичи. И мидичка да ѝ беше подарил Евгени, тя щеше да се радва. И го пази като мил спомен от хубава среща. Спи с него. Предпочита да запази тези си емоции интимни.

Колиетата не са интимна вещ, сори. Особено диамантено колие. Такова колие се подарява, за да се показва пред всички, а не да се крие като мидичка в сутиена. Явно има недоразумение между младите и Евгени ясно показа какво мисли по въпроса. Тя дали го разбра? Едва ли, щом отиде да му се моли и да го кара да я "обича" от съжаление. Не одобрявам подобно поведение, но това съм аз. Всеки да си мисли каквото си ще.

Благодаря за дадената възможност ( да мислим). Какво недоразумение да има, то още няма разум в отношенията им. И тя не го е молила да я обича.  Елена имаше смелостта да разголи душата си пред всички, да покаже, че е нормален човек, със своите слабости, чувства, настроения, болка. Поведението на Елена беше истинско, на влюбена и наранена жена. Такава, каквато може да бъде всяка една от нас.

# 1 541
  • софия
Светкавица, съгласна съм с абсолютно всяка твоя дума. Но, ако той не и даваше сигнали дали щеше да се стигне до там. Елена ми изглежда жена, която усеща околните и има що годе точна преценка. За това и успява да удари със скорпионско жило на точното място. Ако Генчо и беше показал категорично, че не е неговия човек щеше ли да се стигне до това. А той определено не показа само симпатия, както при останалите момичета. При него е едно лашкане между Вал и Ети. От едната привлечен физически и очарован от невинността и. А другата го омагьосва ментално. До къде ще стигне да мъчи и двете. Не е 3 годишен за да се чуди коя близалка да избере. Портокаловата или ягодовата. Малко уважение. Нека си мисли и чуди коя да е,  но не с тези издевателства.

# 1 542
Много ми хареса едно мнение в спойлерите, че Евгени е аватарът на продукцията. По-добре не може да се каже, според мен, истината за предаването.

# 1 543
Това, което виждаме тук не е откриване на топлата вода, а даже доста неща са директно копирани от американския оригинал. Например уж спонтанното натрапване на чужда групова среща го имаше миналата година, както и двойната среща с ергена и двете врагини после. В синхроните беше голямо плюене, а после като участваха в Bachelor in Paradise, двете бяха първи приятелки. Не ме учудва изобщо, че Валерия и Елена си пишат приятелски сега, но ме учудва колко тук някои хора приемат всичко за чиста монета.
Единственото, което никога не съм виждала в америконското е участничка с такива големи джуки и гърди като българските, иначе нищо ново под слънцето.
Този сезон ми е по-интересен от миналия, който спрях да го гледам още в началото.
В снощния епизод наистина се вижда Валерия колко е незряла. Не знам дали е и неопитна или се преструва. Честно казано ми се вижда много странно на 25 години да е имала само една връзка, но да не е живяла с мъж. Ако връзката е била дълга, защо не се е развила да живеят заедно, а ако е била кратка, защо не е имало други.
Дали е в нея причината, дали в професията, дали в семейството, но не е нормално. Това неминуемо ще се отрази на бъдеща връзка.
Елена продължава да е интересна, най-малкото така я дават. Обаче Евгени може да търси друг тип жена. Ще видим.
С Пам има някакво хубаво приятелство и наистина я харесва. Когато дава розите, извън преструвките и погледите към земята и  небето, има един момент, в който си личи по погледа дали наистина му е приятна жената, на която ще даде розата. При Пам винаги в погледа му има усмивка. Може и да са имали някакви приятелски разговори, които не са излъчили.
Мегън очаквах да си тръгне, имаха скучна среща, и двамата се измъчиха, макар уж да казаха, че имат общи неща.
Джия ми беше нелепа в този костюм, може и да му хареса, но според мен мина линията между забавно и секси, и пошло.
Интересно ми е да видя Поли на среща, дали ще се държи през цялото време така и как би изглеждала сериозна.
За Ирина още не мога да си съставя мнение. Все ми се струва, че много избирателно ни дават разговорите на Евгени с нея и е твърде вероятно да има много неизлъчен материал. Тя се държи все едно са близки, а той си и дава рози.
Микаела е в ролята на доброто момиче, примерната и скромна отличничка. Хубава роля, но пак не знам дали това харесва Евгени.
Чакам в този епизод да видя поредната индивидуална среща, дано наистина да е с някоя, която не е имала такава досега. И да има повече разговори и по-малко прегръдки. И аз обичам да се гушкам, ама тяхното е в повече. По-добре да се целуват.

# 1 544
  • Варна
Много ми хареса едно мнение в спойлерите, че Евгени е аватарът на продукцията. По-добре не може да се каже, според мен, истината за предаването.
И ако наистина всичко е един "Сън в лятна нощ" накрая всички ще са убедени, че просто са сънували.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт