Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 191
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Аз обмислям споменатата тук възможност Ергени да действа по сценарий, колкото и да не ми се вярва. Добре, но кой болен мозък ще сътвори подобен сценарий, та от него Евгени трупа черни точки не, а цели черни петна! Безчувствен, егоист, манипулатор, тежък характер. И това трябва да е "голямата награда", creme de la creme (по Елена), за който всички се надпреварват?! Какви са тия психолози, не знам...

На среща очаквам да е Поли. Пак в анонса пишеше, че участничката щяла да е много екзалтирана, това с кой да го свържем? Simple Smile

# 1 501
Изчетох всички мнения след снощи най - внимателно. Интересно е по колко различен начин всеки от нас вижда и оценява събитията. Не изпитвам злоба нито към Елена, нито към която и да е друга. Опитах се да сведа снощната драма до най - проста ситуация, за да си проверя собствената гледна точка. Ако между мен и някой мъж има някаква зараждаща се връзка, 2 -  3 срещи и после изведнъж той дойде да ми хленчи и да ми изнася драматични постановки как иска да го искам целия, как цял живот другите жени не са го оценявали, как давал 100 % от себе си за мен и очаква и изисква аз да оценявам това, да ми е напълно достатъчен такъв какъвто е, иначе в противен случай няма да е честно спрямо него и т.н. и т.н......Ако проси любовта и вниманието ми, признанието ми, е със сигурност няма да го приема никак добре, ще си помисля, че не искам да имам нищо общо с такъв изнудвач и народен артист и ще го отсвиря. Има много връзки, започнали по този начин и оцелели във времето, но не всеки човек го устройват. Това което ми направи най - силно впечатление е многократното повтаряне в синхроните на Елена, че тя е дала 100 % от себе си, че прави всичко възможно, че вече не знае какво да направи, за да го спечели. Същинска Милица. Аз правя всичко за теб и очаквам същото. Може и да е "автентично" това поведение и очаквания, но е много токсично по моя преценка и колкото и да е крив Евгени, вината не е негова. Елена е избрала да се бори за него с всички средства. Евгени не е виновен за изборите й. Не е длъжен да я харесва, да я утешава, да я уверява, че е най - специалната на света, особено ако не го чувства и мисли. От тази гледна точка виждам опит за манипулация в изискванията на Елена към него и в показването на уязвимост и това никак не ми харесва. В интерес на истината, много момичета постъпиха като Елена - показаха уязвимост и предходни травми, за да го впечатлят и заинтригуват, но при тях драмата не беше на такава "висота".

# 1 502
  • Варна
На среща очаквам да е Поли. Пак в анонса пишеше, че участничката щяла да е много екзалтирана, това с кой да го свържем? Simple Smile
хахах, явно Поли ще хвърчи тогава...

# 1 503
  • софия
Вижте каква реклама ми изскача във Фб:

Наистина ли мислите, че Валерия сама си е направила кучкарника? Това си е нещо на баща й, според мен, а тя просто го популяризира и опитва да събира пари с моделство.
И в Япония едва ли са я оставили да се оправя сама.
Ох, не знам с този модел как ще си продадат костюмите. Забравили са преди снимането да му извадят бастуна. 😀
 Ако така се държи на сесии предната корица ще е със сватбата, а задната с развода.

# 1 504
Имаше нещо доста неочаквано снощи. В играта с аватарите Елена и Валерия бяха сложени заедно, за да произведе продукцията още нещо грозничко. Много добре, забавно и изненадващо го изиграха двете момичета, включително "непослушанието" на Валерия, когато се скри зад чадъра да го целува и реакцията на Елена, когато през смях я прегърна. А после и съгласуваното им влизане и танц на кукловод и марионетка, почти си представям как са се уговаряли да изненадат момичетата, които очакваха да са се разкъсали. Ясно е, че продължават да са люти съпернички, но поне веднъж не играха на метър нерви и литър кръв.

# 1 505
  • софия
Siska25, ако разиграваш ситуацията преди това трябва добре да раздрусаш младежа. Разнопосочни сигнали до откат. Кефиш ме, не ме кефиш. Заслужавам те, ама ти мен не. Колко си интересен, но нещо ми липсва, не се стараеш достатъчно. И като изпуши нацяло, шут и туй то.

# 1 506
Заради играта с аватари се замислих, че Генчо иска кръстоска между Елена и Валерия, външност Валерия, вътрешност/к@рантии/Елена.

# 1 507
  • София
Как да не се чувства специална Елена, като Евгени периодично ѝ дава такива сигнали, редувани с наказания? Колие - до момента най-специалният жест към някого, "моето Ети"...
И аз да подчертая особената обстановка, в която са участничките. Не можем да си правим паралели с това какво бихме направили самите ние, ако се срещаме с някой мъж и той еди-какво си. Атмосферата там е доста по-натегната и всичко се изкривява, реакциите не са съвсем адекватни.
Ако "навън" при едно такова фръцкане на Евгени за дреболия Елена може да каже "Ами добре" и да го остави да си помисли как да се държи занапред, то там не може. Би означавало да изхвърчи скоропостижно. А тя, за зла беда, го е харесала...

# 1 508
Скрит текст:
Как да не се чувства специална Елена, като Евгени периодично ѝ дава такива сигнали, редувани с наказания? Колие - до момента най-специалният жест към някого, "моето Ети"...
И аз да подчертая особената обстановка, в която са участничките. Не можем да си правим паралели с това какво бихме направили самите ние, ако се срещаме с някой мъж и той еди-какво си. Атмосферата там е доста по-натегната и всичко се изкривява, реакциите не са съвсем адекватни.
Ако "навън" при едно такова фръцкане на Евгени за дреболия Елена може да каже "Ами добре" и да го остави да си помисли как да се държи занапред, то там не може. Би означавало да изхвърчи скоропостижно. А тя, за зла беда, го е харесала...

Не съм сигурна, че го е харесала. Ако го беше харесала, нямаше да сваля колието, което да й напомня за него, колкото и да е грозно това колие. А пък още по-зле, ако не харесва вкусът на Ергени. Все пак, биха живели заедно...

# 1 509
  • Варна
Не съм сигурна, че го е харесала. Ако го беше харесала, нямаше да сваля колието, което да й напомня за него.
Няма гаранция дали щеше да го направи.Тогава щеше да се мърмори, че дразни другите момичета. Може да е искала да покаже, че не е материалистка, а може наистина да са и дали рокля неподходяща за колие..

# 1 510
Janelle, сто пъти го повтори това, че трябва да носи постоянно колието. Защо не можеш да приемеш истината, че някои хора не биха направили това?
И аз имам скъпи подаръци от любими хора и ги слагам по веднъж годишно. За мен е по-важно да си пазя нещо, а не да го нося.

# 1 511
Не съм сигурна, че го е харесала. Ако го беше харесала, нямаше да сваля колието, което да й напомня за него.
Няма гаранция дали щеше да го направи.Тогава щеше да се мърмори, че дразни другите момичета. Може да е искала да покаже, че не е материалистка, а може наистина да са и дали рокля неподходяща за колие..

Аз пак казвам - той е забелязал, че тя не е носила колието и други вечери, когато роклите са били подходящи за колие. Това вече говори нещо - той специално й обръща внимание, забелязва я всяка вечер, а тя към него "у лево", нЕкви колиета ще й подарява, като тя е над тези неща. Еми ок.

# 1 512
  • София
Да, за колието. Много добре я разбирам. Колието за нея има сантиментална стойност, тя не го гледа просто като бижу, с което да се кичи. И мидичка да ѝ беше подарил Евгени, тя щеше да се радва. И го пази като мил спомен от хубава среща. Спи с него. Предпочита да запази тези си емоции интимни.

# 1 513
Да, за колието. Много добре я разбирам. Колието за нея има сантиментална стойност, тя не го гледа просто като бижу, с което да се кичи. И мидичка да ѝ беше подарил Евгени, тя щеше да се радва. И го пази като мил спомен от хубава среща. Спи с него. Предпочита да запази тези си емоции интимни.

Колиетата не са интимна вещ, сори. Особено диамантено колие. Такова колие се подарява, за да се показва пред всички, а не да се крие като мидичка в сутиена. Явно има недоразумение между младите и Евгени ясно показа какво мисли по въпроса. Тя дали го разбра? Едва ли, щом отиде да му се моли и да го кара да я "обича" от съжаление. Не одобрявам подобно поведение, но това съм аз. Всеки да си мисли каквото си ще.

# 1 514
  • Варна
Аз пак казвам - той е забелязал, че тя не е носила колието и други вечери, когато роклите са били подходящи за колие. Това вече говори нещо - той специално й обръща внимание, забелязва я всяка вечер, а тя към него "у лево", нЕкви колиета ще й подарява, като тя е над тези неща. Еми ок.
Да и аз казвам, че причините да не го носи могат да са разнообразни и всяка една достатъчно основателна.

Колиетата не са интимна вещ, сори. Особено диамантено колие. Такова колие се подарява, за да се показва пред всички, а не да се крие като мидичка в сутиена. Явно има недоразумение между младите и Евгени ясно показа какво мисли по въпроса. Тя дали го разбра? Едва ли, щом отиде да му се моли и да го кара да я "обича" от съжаление. Не одобрявам подобно поведение, но това съм аз. Всеки да си мисли каквото си ще.
Очевидно има несходство във възгледите, втора или трета предупредителна лампа просветва.
Ако Евгени си търси трофейна съпруга е друг въпрос

Общи условия

Активация на акаунт