Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 061
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 210
# 211
В промото за новия епизод има сцена, в която Валерия се лигави с Евгени, а Елена гледа отстрани, след което Валерия ги оставя сами. Та се чудя дали Валерия отново е прекъснала среща, в случая на Е и Е, обаче този път е помолена да напусне. Другият вариант е Елена да ги е прекъснала и Валерия е поставена в ситуацията да си тръгне. Нямам търпение да разберем.
По повод това, което сте коментирали, че Елена е много подготвена за предаването (голям % вероятност да е така), ме осени, че тя много иска да се хареса не толкова на Евгени, колкото на зрителите. Не се връзва толкова напориста и целенасочена жена да търчи след Евгени от любов, пламнала след една среща. Тя знае отлично, че онази от тях, която спечели зрителите, ще е истинската победителка. Може и да греша, но ако там има жена, която действа и мисли организирано, методично и стратегически и претегля всички +/-, то това може да е само Елена.

# 212
Гласувах за Поли ( абсолютно безлична и безинтересна, поне в това предаване  и това, което се показва от нея ) ,
Виктория, която смятам за изкуствена и фалшиво спокойна и блага - а всъщност си е тотален кукумицин и истерясала джънки,
Джия, защото ми е фалшива и тъпичка.

Сори

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 22:39 от BlackCat12

# 213
По повод това, което сте коментирали, че Елена е много подготвена за предаването (голям % вероятност да е така), ме осени, че тя много иска да се хареса не толкова на Евгени, колкото на зрителите. Не се връзва толкова напориста и целенасочена жена да търчи след Евгени от любов, пламнала след една среща. Тя знае отлично, че онази от тях, която спечели зрителите, ще е истинската победителка. Може и да греша, но ако там има жена, която действа и мисли организирано, методично и стратегически и претегля всички +/-, то това може да е само Елена.
Може и такава да е ролята на Елена, да завърши примерно втора, в този случай трябва да се изявява отрано.
Има доза вероятност и да търси наистина сродна душа, тя е литераторка, той музикант, може и да им се получи, знае ли човек, всякакви двойки има.
Според мен, това е просто една игра и не толкова проста и нагласена, защото винаги може да има обрати, за които може друга участничка да е подготвена, а Елена да не знае. За всеки и във всеки момент могат да измислят причина да напусне. Някой писа, че и заради необличане на рокля може!
Тепърва Ирина ще се включи в шоуто, предполагам ще я покани на среща. Там темата за секса беше само загатната, сега ще се доразвие. Като останат по-малко момичета, ще има повече време за пейчицата на влюбените.
И останалите, които не са били още на среща - Поли, Ивелина, кой още?
Пам ще остане, нещо като Людмила в предния сезон, за Репортерка. Хубаво говори - ще обсъжда всяка сцена. Триглавата змия е обезглавена, не вярвам Айлин и Виктория да продължат в този дух, ще има трансформации в Къщата.
А за Виктория, защо отиде в лагера на Елисавета, не мога да си обясня? Мисля, че с подигравките  вече е приключено.

# 214
Елена не е човек на продукцията и ако случайно спечели ще е защото е отлично подготвена тактически. Тя знае за какво е там и знае как да играе играта.
И ако случайно спечели ще е защото Евгени я е харесал не само външно или за секс, но и за сериозна връзка.
Евгени е там да си търси жена, като под жена със сигурност не мисли само за секс, а за партньор в добри и трудни моменти и майка на децата му.
Когато се гледа по-глобално на картинката, кръгът пред Евгени много рязко се стеснява, защото той със сигурност знае всичко каквото се случва в къщата и коя какво говори и какво мисли не само пред него на четири очи.
Diavolo, добре, че имаме няколко мъжки гледни точки в темата!
За мен Елена не е никак подготвена, а се напъва да бъде хипито - интелектуалец, което може да грабне вниманието на артиста - музикант със "спонтанност" и интелект, защото не може да блесне с друго. Съжалявам, никъде не виждам реално привличане между двамата. Както и с която и да било друга. Евгени е там, за да си изработи хонорара и това е.
Редактирам се малко: Diavolo, наистина ли мислиш, че Евгени е там да търси жена? Като мъж те питам.

Четох някъде, че Елена имала кредити в Биг Брадър и след като е малък свят в българската телевизия няма да се учудя да се познава с продуцентите. Прекалено ми е подготвена и натурална пред камера с нейните фразички на английски за обикновена женичка която се е записала като всички останали. Тя самата влезе в предаването с едно самочувствие и доста се опитва да се хареса на публиката според мен докато Валерия например й трябваше време да се отвори към Евгени и там доста по естествено се получиха нещата. Има нещо там особено след като досега се опитват да ни я показват в ултра добра светлина в сравнение с другите!

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 17:34 от Алина Д.

# 215
Най-малкото, което можем да отчетем е, че Елена е била логър в Биг брадър. Дори да не е близка с продуцентите, знае със сигурност те какво харесват. Леките подмятания по адрес на Валерия за това, че предпочита кучетата пред майка си, провокациите с луканката (да, не са инициирани от нея, но тя ги раздуха като тема), нападките към Айлин с намеци, че е еднодневка, „импулсивното“ поведение пред Генчо и т.н. показват, че е доста пресметлива и планира всяка своя стъпка.

# 216
  • софия
Елена е играч, точно за това ми харесва. Подготвена, пресмята бързо и действа светкавично. Това е голямо предимство. И на години е по - голяма от повечето девойки, които се оказаха неподготвени за това, което ги очаква. Мисля, че ще постигне това, за което е влязла. Единствено, ако се влюби ще е голяма ирония на съдбата. На мен на моменти ми изглежда доста хлътнала. Ако и в това ни преметне,  значи и за актриса става.😀

# 217
тази игричка с въпросите, според мен си е на сценаристите дело. Мацките не искат въобще да седнат на една маса заедно, та ще си играят на откровения. Накарали да ги да зададат по един въпрос към някой, после са го пооформили да е по-пикантен и готово.

# 218
  • София
Режисирани са, разбира се. Единственият опит момичетата да играят импровизирано на "Истина или предизвикателство" беше осуетен от Валерия още с първия въпрос. Simple Smile

# 219
  • софия
тази игричка с въпросите, според мен си е на сценаристите дело. Мацките не искат въобще да седнат на една маса заедно, та ще си играят на откровения. Накарали да ги да зададат по един въпрос към някой, после са го пооформили да е по-пикантен и готово.
О, да. Всичко в името на това да им изпилят нервите до крайност и да стане панаира. Психолозите добре са си свършили работата и при подбора и при заснемането. Прибавяш точните продукти, забъркваш адската смес и е въпрос на време да се взриви. За това и ми е повече жал за тях, отколкото да им се дразня.

# 220
  • # супернатурална #
Аз съм много доволна, че все повече хора "проглеждат" и  все повече хора осъзнават, че Валерия не е някакво невиждано зло, особено на фона на останалите и особено в такава враждебна среда (за всички, не само за нея).
Не знам, мисля си, че голям процент от хората подеха някаква мантра и взеха да я повтарят в захлас и да се самонавиват. Нито е по-зла от Ирина (не е показвала за никой как ще го смачка като хлебарка), не е досадна с каузата си като Пам, която, смятам, е обида за всички пълни жени, които действително се борят с предразсъдъците. Не е по-нахална от Елена, която също прекъсва срещи и щом усети и намек за бегло внимание от Евгени вири нос. Представям си, ако тя беше "първата целуната" и изобщо, ако към нея Евгени проявяваше такова очевидно предпопитание. Щеше не на облегалката, а на полилея да се качи. Имам чувството (особено в коментарите в ИГ), че голяма част не следят предаването, а "лично са прочели, че...избирала кучетата пред майка си. Тук многократно се анализира отговора, но...всеки вижда и чува това, което иска. Добре, смеела се на тъпотиите на Габи. Те щото другите не гледаха със задоволство драматичното мачкане на хлебарката, на два метра от "хлебарката" Заключенията, които се вадят за нея са толковя изопачени! Като това, че не обичала и не четяла книги. Никой не го е чул от нея. Смееше се, че Елена ще говори на Евгени за книги на първа среща. Беше шеговито. Така, както много приятелки си говорят.
За последните прекъсвания на срещите на Ирина...Вие наясно ли сте, че ако покаже слабост, Ирина действително може да я смаже? Е, да се остави в положението на Пам ли? Постъпи така, както всеки би постъпил, ако има и капчица самоуважение. "Премериха" си ги набързо с Ирина и това на Валерия излезе по-гомямо. Не си остави магарето в калта. За което евала. Ако Пам беше постъпила така в началото и на нея щях да се възхищавам.

# 221
  • Варна
Аз съм много доволна, че все повече хора "проглеждат" и  все повече хора осъзнават, че Валерия не е някакво невиждано зло, особено на фона на останалите и особено в такава враждебна среда (за всички, не само за нея).
Според анкетата диша във врата на Пам.

# 222
Елена е играч, точно за това ми харесва. Подготвена, пресмята бързо и действа светкавично. Това е голямо предимство. И на години е по - голяма от повечето девойки, които се оказаха неподготвени за това, което ги очаква. Мисля, че ще постигне това, за което е влязла. Единствено, ако се влюби ще е голяма ирония на съдбата. На мен на моменти ми изглежда доста хлътнала. Ако и в това ни преметне,  значи и за актриса става.😀
СлаБе, тази характеристика на Елена ми навя спомени за ''Вълкът от Уолстрийт“. Grinning
Шегата настрана. Ама се замислих, какво пък толкова се подготвят за това шоу?
Всъщност Поли си призна, че е ходила на уроци по пиано. И Меган е направила един, два пищова.
Обаче историята говори, че тези с подготовка обикновено губят. Справка - Капитонова.

# 223
  • # супернатурална #
Написах "все повече", а не "повечето". В сравнение с предишната анкета харесванията бележат ръст 😁
Според анкетата диша във врата на Пам.

# 224
  • София

Скрит текст:
Интересен повод за размисъл е анкетата. Двете момичета, които са на двата различни полюса са първенци. Едната, за чисто физически данни говоря, определят за абсолютно неподходяща, защото не била с правилните форми, а другата с естествена красота, прилична на фея. И двете се оказват почти еднакво неприятни за повечето зрители.
 И какво се оказа, все пак не се е променил много мирогледът. Все тая как изглеждаш, кофти ли си от вътре, трудно се получава.
[/spoiler]

Пам да си вземе бележка.
Защо само тя?

Защото Валерия е слаба и се води хубавица. Но ето, че отнася хейт наравно с Пам. Което оборва теорията на Пам, че видиш ли защитавали сме Айлин и сие, само защото са хубавици. Напротив, и хубавиците отнасят хейт - всъщност, понякога точно защото са хубавици. Кой друг трябва да си вземе бележка по тази линия?

Общи условия

Активация на акаунт