Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 061
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
Променена е анкетата.

Най-нехаресваните от вас участници, които все още са в предаването.

Защо в анкетата тогава присъстват и - Най-големите дразнители си тръгнаха
Нещо не мога да разбера, защо участват и тези, които са си тръгнали?
Ами, това примерно е моят отговор. Габи и Елисавета са изпидуркани. Останалите не ме дразнят. Освен Женчо, на него му сипах.

# 196
А, ето нещо в което намерих да защитя Женчо. Според мен мъжете изначално избягват да влизат между две спорещи жени. Предполагам, само предполагам,  че са на принципа " ще се оправят по мъжки" в случая по женски. И нямам представа защо жените винаги се опитваме да ги поставим в тази ситуация на рефери.  Не говоря за случай, когато има насилие. Но когато се джанкат за глупости не виждам смисъл да се намесват. Защото, хайде да не се лъжем, този който се намеси ще го отнесе най-много. Независимо коя защити.  Мъжете в темата да се изкажат по темата, довечера ще питам и моето момче.

Абсолютно си права! Мъжете не обичат да ги вкарват в „женски“ конфликти, нищо, че въпросът може да е екзистенциален. Дори мъже със силен характер бягат със 200 от такива разправии. Някак под достойнството им е...

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 23:17 от LadyCharming

# 197
  • софия
Даже не съм сигурна, че иде реч за под достойнство. Те просто не знаят как да реагират, нямат полезен ход в такава конфигурация, а и не им побира акъла как може да се караме за дивотии.  Нагледен пример темата. 😀

# 198
И все пак, ако Евгени е асоциален, нямаше да може да разговаря с тях - явно му се връзват. И въобще - човек, който работи на сцена, не може да е асоциален.
Ти сериозно ли? Най-големите таланти в кино и театър са тотални социопати. Един Куркински нима е общителен..
Ти пък - Евгени да е най-големият талант?!
Именно, Куркински, макар и възхваляван от мнозина, за мен си е социопат!

# 199
  • Варна
Да не защитавам Ергеня, ама и Виктор не влизаше в никакви пререкания. Даже си спомянм, че веднъж се оказа в епицентъра на някаква кавга, но просто си тръгна и дори не даде коментар "зад кадър", докато Евгени дава отвреме навреме. Според мен така са им казали по сценарий. Ако мъжете имаха право да се намесват в тези спорове щеше да стане взривоопасно и да се проличи коя страна взима.

# 200
Да не защитавам Ергеня, ама и Виктор не влизаше в никакви пререкания. Даже си спомянм, че веднъж се оказа в епицентъра на някаква кавга, но просто си тръгна и дори не даде коментар "зад кадър", докато Евгени дава отвреме навреме. Според мен така са им казали по сценарий. Ако мъжете имаха право да се намесват в тези спорове щеше да стане взривоопасно и да се проличи коя страна взима.
Ами да де, но да не ни пробутват тогава евтин театър.
Знаем ги и двамата ергена що за стока са като трябва да вземат позиция.
ПП: Я кажете, Генчо с коя щял да стяга сватба след като премине сезона?

# 201
  • софия
БоШкееей, наистина ли стяга сватба? Аз съм в шоГ. Ако наистина има влюбване във формата, да се взимат младите.

# 202
БоШкееей, наистина ли стяга сватба? Аз съм в шоГ. Ако наистина има влюбване във формата, да се взимат младите.
СлаБе, така говорят "злите езици", но може и да е госпожица извън формата например...

# 203
Не, че нещо, но много искам да го видя задомен този. От все сърце му пожелавам някоя като Елена. Ще бъде като кукла на конци.

# 204
Единственото, което Евгени ще направи, ако пак повишат тон е:

Аз разбирам, че не е там да им бъде падарин, но той и сам се усеща, че не е толкова респектиращ, че те да спрат да се дърлят. Затова използва момента, когато има най-голяма власт над тях, на розораздаването. Вече са готови и строени в редичка, слушащи послушно и той е центъра на събитието. Както им се скара и след като те си позволиха да се обидят от това, че ги заразя на бала. Тогава момента много ми напомни на случаите, когато бях малка и с майка ми се скараме и след това ме попита дали съм гладна. Аз не бях, ама нали това е начина да се помирим. Та и те тогава така безропотно си взеха розите.

# 205
Не, че нещо, но много искам да го видя задомен този. От все сърце му пожелавам някоя като Елена. Ще бъде като кукла на конци.
Това не го разбирам много, понеже до сега все тя му е в краката и му се предлага.

# 206
Аз мисля, че и той като Виктор си има някоя настрани и само чака да свърши предаването, за да се покаже с нея официално.
Иначе от момичетата има доста изтекла информация, от която можем да гадаем, но не и от него. Нека е щастлив, щастието обича тишината!

# 207
Ако Евгени си търси съпруга и майка за децата си, защо я търси в телевизионно риалити шоу? И защо натиска всичко наред ... но най-вече , ако наистина търсеше сериозна връзка не би влезнал в предаване. Не мога да повярвам, че наистина някой мисли така....

# 208
Това не го разбирам много, понеже до сега все тя му е в краката и му се предлага.

Така ще е, докато щракне капана.

# 209
Даа, в Пловдив на Античния ще е подписа, ще има билети в Eventim, пряко предаване по BTV. Чак се развълнувах докато го пиша.

Общи условия

Активация на акаунт