Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 061
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 150
Възпитанието няма гледна точка. Можеше да се извини на Ирина и пак да хукне след възлюбената си, или да каже на Валерия да му даде 2 минути, за толкова никой нямаше да го изяде. Просто от никаква гледна точка не е допустимо някой да ти говори, а ти да се оставиш да бъдеш отнесен като куцо пиле домат, без гък да кажеш.

Човекът се е оставил на емоцията дее, той си го каза Satisfied Но факт, че излиза доста невъзпитан и неуважителен, в не един случай. Понеже го гледам като шоу, не ме дразни особено, но хич не бих търпяла мъж да действа така с мен, и аз да продължавам да му се бутам отгоре на всичко Joy
ама чакай, Ергенът не е длъжен да дава на всички еднакво време, да се вижда с всички, в това число и да си прекъсва срещите може и да не си ги довършва.
Ако някой не търпи такива неща, не е способен да се бори за един мъж с още 20 жени, просто това шоу не е за него, в това шоу дамите трябва да поработят с егото си преди да влязат.

# 151
  • София
Скрит текст:
Изобщо не се впечатлевям, още по-малко пък да се потрисам, от женски зърна, прозиращи изпод дреха. Както не се потрисам и от щедро изложени на показ мъжки зърна - на плажа, примерно.
Още повече че Айлин едва ли го е искала или целяла. Просто роклята е такава. Голяма работа.

Точно. Заради това не виждам защо трябва да се размятат снимки и какво доказват те.

И аз не се впечатлявам, още повече, че не съм най-големия фен на сутиените Simple Smile
Всичко тръгна от коментар в предната тема, че ако Айлин си бе показала гърдите или разголила, сме щели да я заклеймим подобно на Пам/Елена и имаме двойни стандарти.
И няколко съфорумки се включихме да кажем все пак, че тя вече е показала каквото има и не бе подложена на публичен линч, за разлика от Елена, чиито гърди и зърна даже не се видяха...

Несравними са двете ситуации. Едната, по собствена инициатива, си показва гърдите на голо пред Евгени, снимачен екип, и вероятно цяла България (защото знаеш ли какво ще излъчат), другата е с прозираща рокля, която едва ли е била неин избор, но дори да беше, пак не е гола. А може дори да не е разбрала. Между другото, ако има "двоен стандарт" той е в това, че на Айлин не цензурираха зърната, докато на Елена (и Джия в масажното студио) ги, но може би това просто показва, че има разлика между голи гърди и прозираща рокля.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 13:14 от Лъвица

# 152
Гледам,че още се въртят сисите на Лена и още има неразбрали,че не сисите и са проблем, а начинът,по който се опита да впечатли Евгени,а именно да се съблече, защото този акт беше по нейно усмотрение, тя предложи да плуват. След това ходи да чете морал на другите, че се предлагали. Това е лицемерие, вече не знам на какъв език да го напиша, че да се разбере наистина.

Може да пробваш на немски, така и самата представителка на немската школа може да го схване, а не да си приказваме колко сме закостенели и целомъдрени, отричащи кърменето на обществени места.
Какво общо има кърменето и ц**ите на Ленчето?

# 153
  • София
Скрит текст:
Възпитанието няма гледна точка. Можеше да се извини на Ирина и пак да хукне след възлюбената си, или да каже на Валерия да му даде 2 минути, за толкова никой нямаше да го изяде. Просто от никаква гледна точка не е допустимо някой да ти говори, а ти да се оставиш да бъдеш отнесен като куцо пиле домат, без гък да кажеш.

Човекът се е оставил на емоцията дее, той си го каза Satisfied Но факт, че излиза доста невъзпитан и неуважителен, в не един случай. Понеже го гледам като шоу, не ме дразни особено, но хич не бих търпяла мъж да действа така с мен, и аз да продължавам да му се бутам отгоре на всичко Joy
ама чакай, Ергенът не е длъжен да дава на всички еднакво време, да се вижда с всички, в това число и да си прекъсва срещите може и да не си ги довършва.
Ако някой не търпи такива неща, не е способен да се бори за един мъж с още 20 жени, просто това шоу не е за него, в това шоу дамите трябва да поработят с егото си преди да влязат.

Ама разбира се... аз и затова не ги съжалявам особено... като начало, сами са се бутнали в този унизителен формат. Но факт, че Евгени стимулира с действията си доста по-груби прекъсвания спрям Виктор миналия сезон, а и собственото му отношение към доста от момичетата на моменти си е направо пренебрежително - отново, за разлика от Виктор. И тук можем да поспорим какъв трябва да е Ергена и какво да демострира към момичетата. Но това, ако имахме нормален формат, а този е ясно, че са прави с приоритет сеир, и освен това вероятно е тежко режисиран.

# 154
  • София
Той не е длъжен.
Но участва в предаване, в което 30 жени се борят уж за него. Ако е мъж на място ще гледа да не засегне чувствата и емоциите им. А той е като трактор, мачка наред. Ако вие сте горди, че мъжа до вас унижава друга жена заради вас, аз не бих била горда от това. Наистина въпрос на гледна точка.

Гласа ми за Виктория отиде в Евгени.

# 155
Аз си промених гласа - едното ми вотче отива при "Най-големите дразнители си тръгнаха" - имам предвид естествено, Габи и Елисавета, но и Милица.
Скрит текст:
Последната съм я гледала само по клипове, но имам чувството, че нещо не беше съвсем наред. Или щеше да си реже вените, ако беше останала, но ако не е фаворитка, или да хвърли един бой я на Валерия, я на Елена... Предполагам, няма как да знам Simple Smile

pppqqq, Може да се гласува с максимим 15 опции. Аз добавих тази за дразнителите (въпреки че някои неща в Габи ми харесваха), Ивелина и Евгени. Чудех се за Айлин, но ще й дам шанс...

Сега видях постинга ти, Лъвица:

Цитат
Несравними са двете ситуации. Едната, по собствена инициатива, си показва гърдите на голо пред Евгени, снимачен екип, и вероятно цяла България (защото знаеш ли какво ще излъчат), другата е с прозираща рокля, която едва ли е била неин избор, но дори да беше, пак не е гола. А може дори да не е разбрала. Между другото, ако има "двоен стандарт" той е в това, че на Айлин не цензурираха зърната, докато на Елена (и Джия в масажното студио) ги, но може би това просто показва, че има разлика между голи гърди и прозираща рокля.

С тази рокля е по-гола от Елена... няма как да знаем чий избор е, но можеше за всеки случай един сутиен да си сложи, макар че аз съм ок с роклята й и каквото има под нея. Предполагам мъжката аудитория също и затова не са я цензурирали. Не знаем дали са я питали Айлин има ли против. Елена все пак си държеше ръката пред гърдите, сигурно е настояла да не бъдат излъчвани разголени кадри (ако е имало) и голотата й да остане само за Евгени (и който там е снимал).

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 13:25 от ladonnae

# 156
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Благодаря за променената анкета, цъкнах и аз Евгени и още някоя и друга хубавица. Grinning
За ситуацията с Ирина - да, Генчо очевидно не се интересуваше от историята ѝ, а съвсем явно и от нея самата, но беше изключително грубо да го отиграе така. Има начини да покажеш на един човек, че не го харесваш и не ти пука за него, без да е нужно да го унижаваш толкова грозно. Най-малкото беше редно да й се извини, преди да хукне с Валерия. После на церемонията като й даваше розата, можеше да се извини отново, че така я е зарязал и че не му е останало време после да си довършат разговора. Пак щеше да й е кристално ясно, че този човек не дава пет пари за нея, но нямаше да е чак толкова унизително.
На нейно място щях да върна розата още същата вечер, а ако нямам право на това, щях започна да си карам курорта, както правеше Елисавета - без да се напъвам за срещи, разговори и игри. Ще се пека на басейна, ще си стоя на диванчето, ще си пия коктейлите и докогато изкарам. Ай сиктир!

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 15:34 от Reinа

# 157
Евгени, понеже му липсва спонтанност, както сам е преценил, и затова ще толерира всякакви спонтанни неща, в това число и прекъсвания на скучни срещи с някои по-спешни, може да изпусне някоя много влюбена в него,
Е, въпрос на възпитание е, дали ще се извини. Но и с това, че им е дал роза ( без да е чул изповедите им), значи, че все едно ги е оценил по дефолт. Аз не мисля, че тряба да се обиждат толкова.
Просто Евгени не си е изживял детството от много свирене, тогава е трябвало да бъде спонтанен.Той се е превърнал  в един програмиран човек и без гадже. Е, каза, че с някаква дама с дете ходил даже!

# 158
Ами в случая с Иринчето, на нея като я режат и се отваря апетита, та не е много релевантно.
Благодаря за променената анкета, цъкнах и аз Евгени и още някоя и друга хубавица. Grinning
За ситуацията с Ирина - да, Генчо очевидно не се интересуваше от историята ѝ, а очевидно и от нея самата, но беше изключително грубо да го отиграе така. Има начини да покажеш на един човек, че не го харесваш и не ти пука за него, без да го унижаваш по този начин. Най-малкото беше редно да й се извини, преди да хукне с Валерия. После на церемонията като й даваше розата, можеше да се извини отново, че не му е останало време да си довършат разговора. На нея пак щеше да й е кристално ясно, че този човек не дава пет пари за нея, но нямаше да е чак толкова унизително.
На нейно място щях да върна розата още същата вечер, а ако нямам право на това, щях започна да си карам курорта, както правеше Елисавета - без да се напъвам за срещи, разговори и игри. Ще се пека на басейна, ще си стоя на диванчето, ще си пия коктейлите и докогато изкарам. Ай сиктир!

# 159
  • София
Не знам защо мнението ми беше изтрито при положение, че няма нищо скандално или обидно, но за да сме мили за пред модераторите...
Всички момичета са цвета и рози, мили, прекрасни и една злоба дума не казват.

# 160
Какво общо има кърменето и ц**ите на Ленчето?
В предишната тема имашекоментари, че заради закостенели жени, за които събличането на Елена не е приемливо по една или друга причина, други жени се срамуват да кърмят децата си на обществени места.
За мен са несравними двете неща, но предполагам, че е въпрос на възгледи.

# 161
Извинявам се за въпроса, ама бельото пак ли им подбират от предаването? - по повод Елена питам... Simple Smile

# 162
Елена, трябваше да бъде изненадана от това, че ергенчето идва да я вземе на индивидуална среща и "се беше облякла" с този идиотски гащеризон, от една страна да не и се гледа под полата Simple Smile докато ергенчето я награбва до колата, а от друга, да го съблече изцяло, ох, нямала сутиен, но тя може и да не носи. Сякаш не е знаела, че ще има плуване да си сложи банския, играха го да е непринудено.
А останалите мацки, след като разберат, че са избрани, започват да се контят с помощта на стилистите.
Да знаеш, че ще има екип, който да ти направи прическата, грима и роклята след прословутата среща е едно, но да не знаеш, че ще те дадат в национален ефир от куп оператори по гащи и без сутиен е друго... Колко ли джипа са пътували след тях с реквизит, та поне един бански не й извадиха. Иначе, пак казвам, нямам проблем с голите гърди на приемливо място.

# 163
Гласувах за Елена, Ирина и Пам.

# 164
И все пак, ако Евгени е асоциален, нямаше да може да разговаря с тях - явно му се връзват. И въобще - човек, който работи на сцена, не може да е асоциален.

Общи условия

Активация на акаунт