Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 126 657
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 370
  • софия
Брютрооо! Кафета и чай, ударни дози. Днес яйца, козунаци,  рода... сила и безсмъртие, дами!
 Пффф, летвата се вдига все по-високо. Теодора, хммм. Излезе бързо и не можа да се разгърне в цялата си прелест. Вдъхнови много мемета.
  В Надкаста тази седмица гост коментатор ще е Александра, ако правилно съм чула. Ще ми е интересно да видя как ще протече разговорът. Като гледам, май там има най-голям шанс да видим тазгодишните ергенки. Много от кухнята няма да научим, но и на това съм доволна.

# 2 371
Аз понеже имам четири момчета, съм от отбора на свекървите. Та бих си избрала Пам за едната снаха. Тя ще прави палачинки, аз ще ги лапкам. Обожавам палачинки!
Дано не ми доведат Елена, че трябва по цял ден да се разхождам с тълковен речник.
Валерия пък ще ме кара да разхождам кучета. Не, мерси!
С Айлин въпросът ще го реша с тапи за уши, иначе добре ще забавлява децата и племенниците си. И ще ги защитава - ще раздава кютеци, когато се налага.
Ирина и Мика - струват ми се добри и възпитани. Нямам против.
Поли доста разходи ще ми спести по лекари, ама и там трябват тапи.
Май само фаворитките са ми трън.
Бе добри са децата!

# 2 372
Елена има дълбоко и интуитивно усещане за нещата. Тя знае, че не е тя и това я прави луда. Струва й се несправедливо по-повърхностната Валерия да е фаворитка и затова няма мира и постоянно насочва вниманието натам. Та това, че вътрешно усеща нещата много точно, не означава, че знае какво да направи и как да го извърти в своя полза.
По същия начин виждам нещата.

Жалкото е, че въпреки че е бита карта, ще я държат сигурно до самия финал, защото е интересен персонаж, а тя ще продължи да се унижава в ефир.

# 2 373
  • гр.Пловдив
Мен пък ме е яд за Полито,че не можа да й се разгърне образа и незнайно защо  не можа да се качи в  челните позиции..Много  симпатично и миловидно  минъонче с красиви очи ,добродушна,по детски наивна,с хубаво и сериозно образование,незадълбаваща и ненатоварваща като Елена ,забавна и финна дама Flowers Cherry Blossom

# 2 374
На мен пък Поли ми е изключително натоварваща, аз не знам как бих могла да стоя покрай такъв човек и 5 минути. Докато каже, каквото иска да каже, избълва 16263744 излишни думи в минута, придружени от кривене, мятане, нервен смях... Не знам наистина ли е такава, защото чак ми изглежда невъзможно да функционира в ежедневието. Дано да е от нерви и притеснение.

# 2 375
Поли би имала успех като актриса в куклен театър. Не мога да си я представя като медицински представител. Ако трябва да представи продукт и го прави с този лигав превъзбуден гласец, придружен с истеричен кикот, няма да мога да я изтрая и две минути.

# 2 376
Ами на Пам и е време ,отдавна трябваше да си тръгне ,държи я все едно е негов тип жена
О, съмнявам се продукцията и Евгени да изгодят двете фаворитки- Елена и Валерия.
Гласувам за Пам и Поли.

# 2 377
В хода на случващото се и коментарите тук, се сетих за филма "Хубава жена".. Джулия Робъртс в интимен момент с Ричард Гиар отсече "без целувки в устата" Дори в този бранш явно си имат някакви норми и приемат целувките като нещо лично и съкровено обвързано с чувства и любов.. Но при наш Ергени явно нещата не стоят така и ги кара серийно или вкупом.. Мисля си ако има сезон Ергенката, защото Старата мома ще звучи кофти, както и в живота яко е да си ерген, но кофти стара мома.. Та ако се зацелува въпросната дама с по двама на ден ще бъде наречена как ли не, няма да се впускам в евентуални епитети. Та така с моите разсъждения за харема на Генчо и неговите евентуални "чувства" към някоя от дамите..
 P. S. Препоръчвам ви филма "The Tinder Swindler" по действителен случай

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 11:33 от Catfish

# 2 378
  • Разпиляна във въображението
Валерия правилно разсъждава - Евгени решава!

Елена може да избира своя мъж в живота. Тук се е поставила доброволно в ролята на една от много.

# 2 379
Най-досадна ми е Поли. Понякога, когато разговаря с някоя участничка е съвсем нормална, но в орозяването е просто ужас. Вероятно й дават някакви енергийни напитки.
Пам, ако не говори толкова много също ще е ок, има навика да повтаря едно и също нещо и това не ми допада. Хора сме, разбираме - какво иска да каже от първия път.
Валерия е много свежа като визия, най-красивата, всички корекции на Айлин са излишни пред красотата на Валерия. Но като характер е просто ужасна. Диетите и още нещо са дали отражение. Не искам да казвам още нещото, за да не се занимавам с глупости.
Елена ми е много симпатична, смешна ми е с тези термини, които не винаги употребява с разбиране, но лека полека ще заговори нормално. Мисля, че разполага с разум за това. Симпатична ми е. И да спре с това влюбване по Генчо. Не е за нея.
Ирина е моята нова любимка. Не е много активна, защото не харесва, поне засега Ергенчо, но е будно момиче.
Евгени е талантлив, амбициозен, предприемчив. Но не показва интерес към тези момичета. Виждам само влечение. Определено има усет за собствените си потребности. Повече го виждам с Боряна или Виктория - ще го слушкат, гушкат, но няма да го товарят със себе си. Не ги виждам като ревнивки, имат богат опит и ще го обогатят, защото поведението на младежа е на 17-годишен пубер, който преоткрива света на момичетата.

# 2 380
За съжаление всички момичета са в капана на продуцентите. Няма място за достойнство щом Те са решили да гонят рейтинг чрез скандали и унижения.

По отношение на Пам виждаме поредното залитане в политкоректност. Всичко трябва да се прави с мярка, но както виждаме и тук се минава границата.

# 2 381
Пак ще кажа за гащите.
Ами, когато влизаш във формат, в който 20 красавици се бият за един мъж, а ти имаш забележително чело, малки очички, криви крачета и нетолкова добре оформена талия е по-добре да направиш това, което е във възможностите ти. Знае се, че спят по няколко в една стая и все някоя ще види бельото ѝ. От елементарно себеуважение ще си купи нещо по-така.
Всяка нормална жена ще се подготви за конкуренцията.

Тук бих казала и крива уста и проскубана коса, ама нейсе.
Гласувах да Елена, Ирина и Пам.

# 2 382
Пак ще кажа за гащите.
Ами, когато влизаш във формат, в който 20 красавици се бият за един мъж, а ти имаш забележително чело, малки очички, криви крачета и нетолкова добре оформена талия е по-добре да направиш това, което е във възможностите ти. Знае се, че спят по няколко в една стая и все някоя ще види бельото ѝ. От елементарно себеуважение ще си купи нещо по-така.

Тук хейтът трябва да включва само неща, които са специфични за Елена, или се допуска споменаването и на такива, които се отнасят и за много от нейната конкуренция? Като почти незабележим бюст, възширок ханш за височината, отпуснато дупе и месести крака?

20 красавици не съм забелязала в предаването, но нищо Grinning А част от конкуренцията на Елена разчита основно на едната си слабост и височина.

Боряна нещо прегърбена ми изглежда, между другото.

# 2 383
Пак питам видя ли някой сълзи при Елена,(когато се прегръщаше и откровеничеше с Евгени след срещата с Валерка) сериозно е, търся повод за нов телевизор Joy
Сълзите буквално капеха от брадичката й
я дай снимка, аз сълзи не видях
Ти нов телевизор искаш ли или не?🤭

За Елена мога да кажа само един плюс, силен характер е и не се предава. Не ми харесва нито външно, нито интелектуално, а социалните и умения ровят дъното.
 Генчо става за зет, защо не. Послушен е, старателен, вярно, че му играят очичките, но май има достатъчно акъл да си покрива аферите, за да не разстройва никого, (съдя по факта, че още не знаем коя харесва и коя му е пуснала).

# 2 384
Скрит текст:
Пак ще кажа за гащите.

Тук хейтът трябва да включва само неща, които са специфични за Елена, или се допуска споменаването и на такива, които се отнасят и за много от нейната конкуренция? Като почти незабележим бюст, възширок ханш за височината, отпуснато дупе и месести крака?

20 красавици не съм забелязала в предаването, но нищо Grinning А част от конкуренцията на Елена разчита основно на едната си слабост и височина.

Боряна нещо прегърбена ми изглежда, между другото.

Нека не разваляме ефекта от психоложкия трик „Изброй три хубави черти на този, когото хейтиш“
Трябваше ми време да се пречупя и да измисля нещо хубаво за Елена, Пам, Ирина и Генчо.
Все пак позаровихме томахавките.

Общи условия

Активация на акаунт