Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 059
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 385
Брей, любов ли е да го опишеш. Малко извън темата за този сезон на Ергенина - Марийчето написала любовно признание към Витко за рождения му ден. Пуснала и някои снимки.

# 2 386
Точно щях да пиша за това. Обожавала дълбоката му, детска душа… и вселената в главата му… много мило, ама за един и същ Виктор ли си мислим…

# 2 387
Нека не разваляме ефекта от психоложкия трик „Изброй три хубави черти на този, когото хейтиш“
Трябваше ми време да се пречупя и да измисля нещо хубаво за Елена, Пам, Ирина и Генчо.
Все пак позаровихме томахавките.
Пропуснала съм, че трябва да изброяваме хубави черти само на тези, които хейтваме. Бях ги почнала подред Joy

И точно хейт няма как да изпитвам към някого вътре Smiley

Подозирам обаче, че тук пишат и близки на замесените в предаването, така че те може да изпитват някакви по-бурни и сериозни чувства на лав и хейт истински, а не си цъкат само по клавиатурите Smiley

# 2 388
Малко са като баща и дъщеря, но щом се обичат нека се вземат.

# 2 389
Точно щях да пиша за това. Обожавала дълбоката му, детска душа… и вселената в главата му… много мило, ама за един и същ Виктор ли си мислим…
Е човек като е влюбен и позаслепен очевидно. Grinning

# 2 390
# 2 391
Такава показност хич не харесвам. Мария не може ли лично да обсипва люмия Виктор с любовта си. Дали ни интересува как ще отпразнуват рождения му ден. Дет´ се вика на мен ми е по-важно дали козунаците ми ще бухнат.

# 2 392
Не мисля, че Валерия е изисквала от Евгени да прави жестове само за нея. Това вече много се преекспонира и за това пиша. Пожела да не прави еднакви жестове , с което да ги обезсмисля напълно. Ето за нея има писма, за Другата колие- в което няма драма . И аз мисля, че е редно когато човек се обръща и иска да се запознае и опознае друг , да се постарае да подбере думи и действия свързани с личността която опознаваш, а не да се ползват клишета(Как сииии , по Джоуи:)))- тъпо е и за зрителя, ако им напраска на всички по колие, писмо, масаж и т.н

Пак питам видя ли някой сълзи при Елена,(когато се прегръщаше и откровеничеше с Евгени след срещата с Валерка) сериозно е, търся повод за нов телевизор Joy

Не съм се вглеждала, може и да е нямало, но е факт, че гласът й трепереше и също така погледът й след първоначалния разговор на диването беше пълен с тъга/разстроена беше. Не е нужно човек да плаче, или видимо да плаче, за да е разстроен, тъжен и притеснен.

# 2 393
  • софия
Когато имаш произведение в сборник не е задължително да си първа дружка с всички останали автори.  Даже в повечето случаи изобщо не се познават. Въпреки това, мисля, че Пам е била поканена, а и не само тя. Част от момичетата вътре са по покана. Елена, Поли, Кристина се явяват в епизодични роли в сериали на бтв, нова и бнт. Което ми се струва съвсем логично. Явно ги влече да са в окото на камерата и да ги дават на телевизора. Вал се е появявала в репортаж на нова, абе въобще, да пази господ от такива снахи. А Елена е не само двулична, а и двуезична. Да не е и повече езична.Пу, пу! Отивам да взема малко сол, да метна зад гърба, ще сплета и пръстите за всеки случай. Оф, аз имам щерки само, язък ми за притеснението.😀

# 2 394
  • Street of Dreams
Скучно ми е и си пуснах няколко кадъра от предния сезон. Ами онзи ерген ми се струва далеч по-интересен. Многослоен е, активно участва и присъства в предаването, и е доста чаровен. Но виждам, че и към него сте негативно настроени.
Само на мен ли ми дотежа от тази честитка? Имам чувството, че това момиче се мъчи да го достигне и че в тази връзка има много проблеми.

# 2 395
Аз пък вече мисля, че великата му кариера е умряла и се опитва да я съживи или бетер на ново създава в БГ. Ще го гледаме тука да става за пълен резил и да ми изскачат реклами с него на костюми, където гледа като насран. 😂😂😂😂 И имал и неква си рекламна компания
Ей това е екзистенциалният въпрос? За чий Генчо се е маскирал на Ергенчо. Аз още не мога да си отговоря на него. Ако е само за да целува каки, мисля, че може да се справи с това и в реалния свят.  Не ми изглежда, да е толкова закъсал,  че да се налага да заключат физически и юридически жени с него, че да му се случи.
 Кариера си има, свирил е с големи имена. Да, не е световно известен изпълнител, но е изградил някакво име в средите. Покрай кариерата трябва и достатъчно пари да изкарва.  За какво му е известност в България? И това логически ми издъхва.  Прекалено малък пазар сме, а и той би трябвало да е наясно, че от този формат няма как да излезе чист и неопетнен. Ще ми е интересно след, като свърши цирка да се намери някой, който да му зададе този въпрос и даже и отговор да получим.

И да има кариера, това не значи че му вървят добре нещата. В интерес на истината има арогантност в него. И арогантни мъже не опират да се занимават с такива глупости ако не са закъсали. Че и ще драпа да се връща в бащината къща 😂😂😂 може да си съчиним теория и от това.

Абсолютно, отговорът му на поканата на Габриела да посвири беше (май зад кадър) не бил там само да им свири...все едно друга вечер не го е правил по самоинициатива, или все едно тя го е помолила да свири цял концерт. Супер арогантно беше, кой съм аз, че да ме караш да се чувствам, че ви играя по гайдата.

# 2 396
Отношението на Валерия, беше на принципа ,,Каквото повикало, такова се обадило'', но изпълняваше всичко и за разлика от Елена, успя да направи играта - забавна.

Начина по който висшестоящ се отнася с подчинените си, ясно показва, що за човек е.
А Елена се държа просташки и грубо като НОВОБОГАТАШКА, наскоро продала нивите на село - никакъв финес. Такива  ПРОСТАКЕСИ, си позволяват да унижават работещите в болници, магазини, хотели, заведения, държавни институции - навсякъде, където заради парите си, а не по заслуги, се мислят за по-по-най от другите.
Прави се на умна, но изобщо не се сети, че утре може тя да е на мястото на слугинчетата и както се е държала като господарка, така ще се държат и с нея.

Строг и взискателен, не означава да смачкаш достойнството на някого и ей така за кеф, защото сега ти е паднало, да го побъркаш с капризите си. Затова и не от всеки става  ДОБЪР РЪКОВОДИТЕЛ, който може да мотивира хората и те с удоволствие да работят за него.
Поли ПОКАЗА, как може да си останеш ЧОВЕК, независимо на каква позиция си в момента.

Чак пък да са го побъркали...играеха игра, влезнаха си в ролите. Не са ги карали да правят по 100 лицеви опори, защото са забравили чадърчето на мелбата. А Поли знаеше, че тя е била най-мекушавата и по мега несполучлив и дразнещ начин се опитваше да извърти нещата, уж не разбирайки значението на думата и вкарвайки някакви други цели и мотиви в една игра с ясното правило, че ако не си толкова строг, може да не си на коктейла.

# 2 397
Не мисля, че Валерия е изисквала от Евгени да прави жестове само за нея. Това вече много се преекспонира и за това пиша. Пожела да не прави еднакви жестове , с което да ги обезсмисля напълно. Ето за нея има писма, за Другата колие- в което няма драма . И аз мисля, че е редно когато човек се обръща и иска да се запознае и опознае друг , да се постарае да подбере думи и действия свързани с личността която опознаваш, а не да се ползват клишета(Как сииии , по Джоуи:)))- тъпо е и за зрителя, ако им напраска на всички по колие, писмо, масаж и т.н

Пак питам видя ли някой сълзи при Елена,(когато се прегръщаше и откровеничеше с Евгени след срещата с Валерка) сериозно е, търся повод за нов телевизор Joy

Не съм се вглеждала, може и да е нямало, но е факт, че гласът й трепереше и също така погледът й след първоначалния разговор на диването беше пълен с тъга/разстроена беше. Не е нужно човек да плаче, или видимо да плаче, за да е разстроен, тъжен и притеснен.
Сълзи имаше. Видях ги. Стичаха се по лицето към брадичката.
Явно ще се купува нов телевизор Simple Smile

# 2 398

Сълзи имаше. Видях ги. Стичаха се по лицето към брадичката.
Явно ще се купува нов телевизор Simple Smile
Плачеше от яд, безсилие и ревност. Разтроена си беше видимо, а Евгени мълчеше.

# 2 399
Скучно ми е и си пуснах няколко кадъра от предния сезон. Ами онзи ерген ми се струва далеч по-интересен. Многослоен е, активно участва и присъства в предаването, и е доста чаровен. Но виждам, че и към него сте негативно настроени.
Само на мен ли ми дотежа от тази честитка? Имам чувството, че това момиче се мъчи да го достигне и че в тази връзка има много проблеми.
И на мен ми се стори, че нещата между тях не са толкова розови. Така измежду редовете се усеща, че ни е никак лесно с него, но се опитва да демонстрира щастие. Очевидно Витко си е труден и особен характер.

Общи условия

Активация на акаунт