Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Снимката на Елена, Валерия и Евгени не е от играта.
Там Валерия е японка.
Пак е от игра, според мен, де.
 Елена е застанала точно с такава стойка както една прислужница.

# 511
  • София
Аз го разбирам, че докато Евгени е на романтична среща, другите ще играят по двойки.

# 512
Това звучи ужасно... господарки и прислужници....

Изненадващ избор? Коя не е била на среща още? Поли и Ирина?

# 513
  • Разпиляна във въображението
Това е за през деня, за да не скучаят.

Дано да е Ирина, за да я видим в действие.

# 514
Защо я намирал за манипулативна, подмолна, фалшива и фейк съм се аргументирала много пъти в подробности, няма да се повтарям. Ще кажа само за Мика, Виктория и Меган - първо, те са повече неутрални и гравитират около нея. Мика е още дете, доста мекушава и податлива, търсеща някой да я вземе под крило. При срещата с Евгени дори нямаше целувка. Виктория си витае някъде, май често не знае къде се намира - ама нещо се поразграничи от Елена и компания последните епизоди. Меган е скучноватата "зубърка" (тя се нарече така) - добре се отстоя пред Габи, но това е единственото нещо, с което изпъкна цял сезон. Евгени го уби от скука, въпреки че той имаше надежди за нея. Та толкова за конкуренцията на тези трите. Ако Евгени прояви някакъв по-дълбок интерес към някоя от тях - ще е изненада.

Силна конкуренция са и трите, но като да не си подхождат с този Ерген - най-вече Мика и Меган - и по-добре за тях. Не са и толкова напористи, което им играе "лоша" шега. Но на мен всъщност ми харесва че не са и е едно от нещата, които не ми допадат в останалите момичета и това, че предването го изисква. А пък Генчо, свикнал да се гравитира около него и сакън да поеме инициатива, още повече не мъ кефи.

Чела съм аргументите, но се изумявам как човек способен на ясна преценка, понякога е краен в стремеж да защити позиция. А и има неща, с които не съм съгласна.
Скрит текст:
То не че и други не са по същия начин... Сигурно и аз да го правя, трудно ми е да се видя отстрани, а и има още неща да се случват в "реалитито".
Не се познаваме, това са част от впечатленията ми... По-важното е, че не е имало случай, след размяна на мнения да оставам с лошо чувство, за което използвам момента да Благодаря! Simple Smile
Надявам се и при Вас да е така!

*

Нещо се чудя тези дни... излъчват ли синхрони с Валерия? Не си спомням ни един. И ако не - каква би могла да е причината?

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 16:04 от ladonnae

# 515
Евгени най-вероятно ще е обиден на Елена, че не носи колието.... или ще го е дала на някоя от приятелките си...

# 516
  • Варна
Аз го разбирам, че докато Евгени е на романтична среща, другите ще играят по двойки.
Освен ако романтичната среща не е с Валерия и тъкмо се прибират... хмммм

# 517
  • # супернатурална #
Снимката на Елена, Валерия и Евгени не е от играта.
Там Валерия е японка.
Пак е от игра, според мен, де.
 Елена е застанала точно с такава стойка както една прислужница.
Е, ама не би ли трябвало облеклото да е по-...прислужническо? Не знам, не знам, просто гадаем 😁

# 518
  • София
Скрит текст:
Ергенинът май обича по-отдадени жени. Боряна изглежда по-навита, отколкото Валерия. Последната е като на първа среща.
Толкова си може Валерия. Тя не е изкусителка по природа, нейният номер е "Ха, откраднах ли ви го!" Дърпа го от другите, казва две-три клишета, целуват се и това е за нея засвидетелстваният интерес. Чудя се, тя като такъв животнолюбител как стана първа дружка с Габи.Thinking
Така е. Но Валерия успява да накара Евгени да я иска и той да поема инициативата и това не се дължи просто на това, че той я харесва визуално.

Тя усеща, че той обича много да бъде ловец и му дава тази роля. По мое мнение тя изобщо не е наивна и невинна, а си е доста обиграна и веднъж хване ли го (образно казано), ще му покаже съвсем друг характер.
Евгени ловец? Това е шега нали?
Той изпидурка всяка, която му се дръпна.

Евгени обича да получава всичко на готово, Валерия си е в нейния свят и си мисли, че той ги натиска другите и си ги слага на коленце, за да я дразни. Чудни са си!

# 519
Той е от мързеливите ловци, дето даже очакват от дивеча да е във възторг, че е попаднал на мушката му и го е отстрелял Grin

# 520
За някои животът е прекрасен като ги цъкне. 🤣🤣🤣 Аристократизъм, интелект, пример за младото поколение в една снимка. ❤️ Не, че няма да я репортнете на втората минута, въпреки че не нарушавам правилата.

# 521
Ох, сега и пушенето ли е анатемосано в тази тема? Все още е легално.

Валерия 2013та година, на 14 години. Гушната от чичак, коментар под поста След моето запознанство с Valeria Georgieva разбрах, че гръцкия е много секси език
— with Valeria Georgieva.

# 522
  • Разпиляна във въображението

Валерия 2013та година, на 14 години. Гушната от чичак, коментар под поста След моето запознанство с Valeria Georgieva разбрах, че гръцкия е много секси език

Може ли повече информация откъде е тази снимка и повод?

# 523
Според мен си говори за цигари. Нищо не ми намеква на трева. Аз самата съм палела по цигара на партита и точно така ми е цъкало. А това, че свива цигара -- в Германия редовно си свиват хората цигари с тютюн.

Валерия с гушкана от чичаци като 14 годишна, които се лензят колко е секси да говори гръцки е много по-вулгарно и гнусно от всички голотии на елена взети заедно и е огромна трагедия, много добре показваща фалшивият морал в България-- чичаци с малолетни деца е мегаяко, и 14 годишни по конкурси е невероятно, цици по плажа -- истински вулгаризъм.

# 524

Може ли повече информация откъде е тази снимка и повод?

Това е снимка от фейсбука на Валерия от конкурс мис Плевен. Сори, но за такова малко момиче да се пише от голям мъж колко била секси не ми е приемливо. Грозно и гадно е. Критиката не е даже към Валерия, а за самия контекст и чичака, който намира подобен постинг за нормален. Но е гадно да израснеш по този начин, сори. Триста пъти по-гадно от всеки клуб за електронна музика, където са пълнолетни.

Общи условия

Активация на акаунт