Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ако става дума за външен вид, и се абстрахирам от поведението им, трудно ще се хвана за нещо. Не виждам грозно момиче там. Хубави са ни всичките, красиви български жени. ❤️

Даже и Елена, която не е класическа красавица, с новата визия и грим е много, много хубава.

За Валерия да не говорим, издължени крайници, изящни ръце, нежно лице. Със светли очи щеше да е направо магнетично хубава.

Една Поли, която все остава в страни и на която не се гледа по този начин е симпатична и хубава жена.

Мика, Ирина, Айлин, Меган - много красиви жени.

И Пам има хубави черти, видяхме, че на срещата с Евгени беше много симпатична без тежък грим и натруфена прическа.

Не можем да се оплачем тоя сезон. Още като танцуваха хорце в първите епизоди си го помислих - българките сме си хубави жени като цяло. 😜❤️🌷

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 14:29 от Илит

# 496
Приятелката Камелия беше ли влязла във Фермата ,че не помня?

# 497
  • София
Скрит текст:
На тази снимка Валерия и Генчо са като младоженци, а Елена е шаферката Joy

По-скоро като злата свекърва/мащеха.
Много ми е забавно това с прослойките. За изграждането на хармонична личност по-голям фактор са здравото семейство, осъзнаването на важността на  родителските роли и подкрепата и от двамата родители, особено в ранна детска възраст. Пренесено към темата -по-добре да се забавляваш в семейството, дори "мятайки кючеци", оклолкото да си биеш камшика, сигурно търсейки себе си, докато детето ти е толкова малко и има вопиюща нужда от теб.
А и за какъв сой говорим изобщо в България, моля ви. На 90 % от "интелектуалците" корените  са от село, в което няма нищо лошо, разбира се. Но не може да се говори за потомственост, ако дядо ти е орал нивата (примерно), ти си пилот/преподавател, а щерка ти е участник в  телевизонен сеир.
И дори да приемем, че Елена е от "по-добро" и от сой семейство и е получила по-добра възможност да се образова и да разшири кръгозора си - пак черна точка за нея. До този момент с нищо не изпъква пред двете махленски дружинки, освен може би, че се изивява като тартор на едната, и поне до сега не съм я чула да обиди някой директно, както и тарторката на другата дружинка, между другото.

Ами напротив, има доста голяма разлика между поведението на Елена и поведението на Валерия. Дали разликата е заради възпитанието, няма как да знам, но различното поведение и присъствие между двете семейства също е очевидно. Да, по-добре е да си от здраво семейство, но при Валерия още на детска възраст основното са разни локални конкурси, кетрене по коли с чичаци и тн. което не говори за особена бащина и семейна протекция. При Елена имаме като минимум завършване на образование в СУ, както и интелектуални хобита на тийн възраст -- фотография, писане. 
За здраво семейство и някакъв вид патриархалност можем да говорим при Айлин, където тате много е стягал.

Важно е здравото семейство като среда за едно дете и не е похвално, че майка й я е оставила на 12 години да я отглежда баща й, но самата майка е образован човек, с някакъв финес, въпреки екстравагантността, и си е космополит. Същата е и Елена: каквато и да е, има финес в нея, космополит е, търси света чрез ума. Явно, че майка й все пак е оказвала влияние върху нея. А семейството на Валерия, не го знам дали е здраво или не, си личи, че е наистина с необразовани точно просташки хора и никакви търсения на ума няма там. Не виждам подобни и у Валерия. Може други позитивни качества да е придобила, растейки в здраво семейство, но определено възпитанието доста липсва и това е съвсем логично. 

Дали като интелигентни хора да не вземем да слезем на земята и да престанем да определяме „просташки“ или „селско парче“ по снимки?
От къде знаем за интелектуалните хобита на Елена на тийн възраст? Печелила ли е литературни или фотографски конкурси като ученичка? Или има други данни? Това е въпрос, не заяждане.
За „екстравагантната екзотична майка космополит“ с три деца от трима бащи вече бе отговорено от други, както и за аристократизма в България.
На какъв финес би научила дъщеря си тази космополитна майка като фино я е оставила на „мащехи“ по думите на Елена? Доста от поведението на Елена, а именно да се нагажда спрямо сигуацията, вероятно идва от това майчино „екзотично“ поведение и нагаждането й в детска възраст към различни заместващи майчини фигури.
И селските и аристократичните от обсъжданите участнички, не са намерили друг начин на изява, освен да се включат по собствено желание в риалити по телевизията, за да изкарат някой дивидент за бъдещото си развитие. Сложили са се на едно ниво да се борят за Ерген с майка „селско парче“ (по изтрития Ви пост).

Така де... много екзотично и екстравагантно е да изоставиш детето си Rolling Eyes Но честно казано, много грозно ми е това обсъждане на семействата на участничките. Нито мисля, че семейството на Валерия е демонстрирало нещо непристойно и лошо, нито смятам, че е ок да се рови в ситуацията с майката на Елена - това е изключително тежък момент, който не пожелавам на нито едно дете. Назад пък някой беше коментирал бащата на Елисавета. Айде няма нужда.

# 498
Ако става дума за външен вид, и се абстрахирам от поведението им, трудно ще се хвана за нещо. Не виждам грозно момиче там. Хубави са ни всичките, красиви български жени. ❤️

Даже и Елена, която не е класическа красавица, с новата визия и грим е много, много хубава.

За Валерия да не говорим, издължени крайници, изящни ръце, нежно лице. Със светли очи щеше да е направо магнетично хубава.

Една Поли, която все остава в страни и на която не се гледа по този начин е симпатична и хубава жена.

И Пам има хубави черти, видяхме, че на срещата с Евгени беше много симпатична без тежък грим и натруфена прическа.

Не можем да се оплачем тоя сезон. Още като танцуваха хорце в първите епизоди си го помислих - българките сме си хубави жени като цяло. 😜❤️🌷

Хубаво де ама къде ги затри Виктория, Боряна, Джия, Ивелина? Като те изглеждат по-добре от половината, които ти спомена 😂😂😂😂
Ирина и Поли
Ивелина и Джия
Боряна и Виктория
Айлин, Микаела са най-красиви понастоящем

Елена квато и да се прави не може да ги догони другите. Меган по-бива ама си има също по-особено излъчване, незавладяващо. Пам има потенциал ама си е много едра и съм виждал пълна жена като нея колко по-добре изглежда без килограмите. Валерия пък всъщност си е бая невзрачна без грим, пък с грим е една идея по-добре. Има далеч по-големи очи от типичното и на моменти е добре и на други моменти не особено. А тва с гейшата в следващата серия, добре са се изгаврили с нея 😂😂😂😂

# 499
  • София
Снимката на Елена, Валерия и Евгени не е от играта.
Там Валерия е японка.

# 500
Скрит текст:
Цитат
Евгени спи и живее сам в отделна вила и само последните три финалистки имат достъп по една нощ при него, по договор.

densi,цитирам теб,понеже е най-подходящо ..Аз съм малко назад с материала,но към момента имало ли е момичка да се отбие във вилата,покана,напъни,желания ?И ,ако не,очаква ли се такъв момент и изобщо ,ако да,повратен и безпрецедентен ли би се явил или част от формата?

Или ще се чакат заветните 3 финалистки и султана-ергентски  като от турски харем да му дойде кефа да се облажи? Thinking
В този сезон никоя не е ходила още във вилата му. В миналия беше поканил да готвят паста, Марта през деня.
По принцип имат право само да нощуват трите финалистки, по отделно разбира се. Никой няма да покаже какво точно се случва там. Ама, като гледам Генчо няма да пропусне.
Densi, пиши повече такива факти от кухнята. Аз си спомням за Марта само, не знаех, че финалистките имат право да спят във вилата на Евгени. Тогава, да смятаме ли, че Боряна е финалистка, нали се говори, че с Евгени са си станали по-близки...?

Скрит текст:

Хубаво де ама къде ги затри Виктория, Боряна, Джия, Ивелина? Като те изглеждат по-добре от половината, които ти спомена 😂😂😂😂
Ирина и Поли
Ивелина и Джия
Боряна и Виктория
Айлин, Микаела са най-красиви понастоящем

Елена квато и да се прави не може да ги догони другите. Меган по-бива ама си има също по-особено излъчване, незавладяващо. Пам има потенциал ама си е много едра и съм виждал пълна жена като нея колко по-добре изглежда без килограмите. Валерия пък всъщност си е бая невзрачна без грим, пък с грим е една идея по-добре. Има далеч по-големи очи от типичното и на моменти е добре и на други моменти не особено. А тва с гейшата в следващата серия, добре са се изгаврили с нея 😂😂😂😂

Nightwolf, а виждал ли си Адел след като отслабна колко се промени и състари, а е доста по-млада от Пам? Та, Пам да внимава как и по колко сваля. Радвам се за нея от последните снимки, които показахте тук. Намалила е обема доста.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 15:02 от FreakOnALeash

# 501
Виждам, че защитниците на Валерия виждате в Елена някакъв злодей, който тормози любимката ви. От думите на на самата Валерия обаче се вижда друго.
Скрит текст:
В коктейла след онова прослувото нахлуване непоканена на груповата среща, Валерия цяла вечер обсъждаше на диванчето с дружките си колко са гадни с нея отсрещните. И какво се чу - какви им били физиономиите, как Елена цял ден се разминавала с нея без да я погледне и как цял ден не били в настроение, а сега на коктейла се правили на весели. Квалификациите на Елена по адрес на Валерия, които видяхме, бяха казани пред Габриела и в синхрони, не пред Валерия.  Страшен грях, няма що - в него са грешни всички до една и обсъжданията на Валерия на срещата на Елена не отстъпват по острота и сарказъм, общо взето това е нормална динамика, когато двама души не се харесват. Нито показаха, нито самата Валерия разказа, че е била обиждана.
В последния епизод на играта с въпросите, когато избухна Валерия, си казах - ей сега ще стане ясно как са я обиждали. На първите думи на Валерия, че е засегната, Елена тръгна да обяснява, че страни от нея и не иска да общува, защото няма какво да научи от нея. т.е. хубаво или лошо изказването, явно няма между тях сцени с обиди и тя просто се е отдръпнала. Съвсем нормално поведение - и аз това правя, когато някой не ми харесва. На това Валерия извади всъщност къде е голямата обида и тя се оказа ... случката с луканката. Хайде да не започвам за тази луканка, но там има огромна доза свръхреакция по мнението на много зрители, които пишем тук. Пишете, че Елена подходила към плача на Валерия студено - нищо подобно не видях. Сепна се от сълзите ѝ и обясни много ясно как мисли, че Валерия е преувеличавала, но сега вижда, че наистина дълбоко преживява и има право на това., т.е. валидира чувствата ѝ. Какво повече да направи за човек, с когото не е близка и с който взаимно не се харесват?
Всички други примери - кралице, седни на трона, кауза пердута и пр. са просто взаимни хапливи подмятания, които Валерия отиграва напълно равностойно (всяка жаба да си знае гьола и т.н) и са нормални между съпернички. Точно това се очаква от самата идея на предаването да ги постави в конкуренция и няма нищо общо с изстъпленията, които всички осъждаме.
По повод липсата на социални умения на Валерия - и аз го виждам в много ситуации, които отиграва като сърдита ученичка. Прави ми впечатление и как се държи с ергена - всеки път, когато го прегръща, го прави с едни отривисти, резки движения, хвърля буквално ръцете си върху раменете му, безпардонно го дръпна от срещата с Ирина. Изглежда ми скована и неестествена. Не я съдя за това, има в нея нещо, което говори за проблем с близостта. Просто повече ми харесват хора с повече топлота в отношенията си.

Не. Виждам Елена като манипулативна и пресметлива, умишлено заобиколила се с хора, които не са й конкуренция и може лесно да манипулира. Далеч не е само Валерия, която го отнася заради тези неща, но в момента тя е фокусът, защото е припозната като намбър уан конкурент Wink Не обичам подмолни хора, не обичам лицемери, не обичам фалш, нито двойни стандарти, нито претенции без покритие. В Елена виждам всичко това.

Манипулативна - не, пресметлива - да. Заобиколила се е с хора, с които може и има какво да говори. Една от тях е Мика, която е силна конкуренция, други бяха (доскоро) Виктория и Меган, които също не са за подценяване. Но може би за да ги манипулира, знам каква ще бъде следващта реплика. Доообре - Елена манипулира всички там, както и коя да избере Евгени, тогава поне трябва да й се признае колко е интелигентна и що за майнд-контрол възможности има Simple Smile Припомням, че трио "Ван Хелзинг" първи се самоизолираха на база красавициет на випуска, едва след това се присламчиха към дуо "Бийвъс и Батхед", за да укрепят позиции на д конкурентките.

Подмолна - тя е един от малкото хора, които имат смелост да застанат зад позиците си и в очи заявят отношение. Фалшива също не е - може би няколко идеи по-стегната, обрана и притеснена, отколкото трябва. Двойни стандарти? За Ирина и Джия ли става дума? Тя изграе чрез тях, а може би и са й приятни. Те самите си имат своя игра и са едни от лицемерните хора с Луна в Близнаци там. Претенциите й са малко повече, отколкото трябва, но е по-добре така, отколкото човек да бъде свит и няма никакви Simple Smile

# 502
Нямам представа за Боряна. Не вярвам да каже, ако е била по-близка с Евгени, нито пък той. Това са някави слухове, на които аз лично не вярвам засега.

# 503
  • София
Скрит текст:
Виждам, че защитниците на Валерия виждате в Елена някакъв злодей, който тормози любимката ви. От думите на на самата Валерия обаче се вижда друго.
Скрит текст:
В коктейла след онова прослувото нахлуване непоканена на груповата среща, Валерия цяла вечер обсъждаше на диванчето с дружките си колко са гадни с нея отсрещните. И какво се чу - какви им били физиономиите, как Елена цял ден се разминавала с нея без да я погледне и как цял ден не били в настроение, а сега на коктейла се правили на весели. Квалификациите на Елена по адрес на Валерия, които видяхме, бяха казани пред Габриела и в синхрони, не пред Валерия.  Страшен грях, няма що - в него са грешни всички до една и обсъжданията на Валерия на срещата на Елена не отстъпват по острота и сарказъм, общо взето това е нормална динамика, когато двама души не се харесват. Нито показаха, нито самата Валерия разказа, че е била обиждана.
В последния епизод на играта с въпросите, когато избухна Валерия, си казах - ей сега ще стане ясно как са я обиждали. На първите думи на Валерия, че е засегната, Елена тръгна да обяснява, че страни от нея и не иска да общува, защото няма какво да научи от нея. т.е. хубаво или лошо изказването, явно няма между тях сцени с обиди и тя просто се е отдръпнала. Съвсем нормално поведение - и аз това правя, когато някой не ми харесва. На това Валерия извади всъщност къде е голямата обида и тя се оказа ... случката с луканката. Хайде да не започвам за тази луканка, но там има огромна доза свръхреакция по мнението на много зрители, които пишем тук. Пишете, че Елена подходила към плача на Валерия студено - нищо подобно не видях. Сепна се от сълзите ѝ и обясни много ясно как мисли, че Валерия е преувеличавала, но сега вижда, че наистина дълбоко преживява и има право на това., т.е. валидира чувствата ѝ. Какво повече да направи за човек, с когото не е близка и с който взаимно не се харесват?
Всички други примери - кралице, седни на трона, кауза пердута и пр. са просто взаимни хапливи подмятания, които Валерия отиграва напълно равностойно (всяка жаба да си знае гьола и т.н) и са нормални между съпернички. Точно това се очаква от самата идея на предаването да ги постави в конкуренция и няма нищо общо с изстъпленията, които всички осъждаме.
По повод липсата на социални умения на Валерия - и аз го виждам в много ситуации, които отиграва като сърдита ученичка. Прави ми впечатление и как се държи с ергена - всеки път, когато го прегръща, го прави с едни отривисти, резки движения, хвърля буквално ръцете си върху раменете му, безпардонно го дръпна от срещата с Ирина. Изглежда ми скована и неестествена. Не я съдя за това, има в нея нещо, което говори за проблем с близостта. Просто повече ми харесват хора с повече топлота в отношенията си.

Не. Виждам Елена като манипулативна и пресметлива, умишлено заобиколила се с хора, които не са й конкуренция и може лесно да манипулира. Далеч не е само Валерия, която го отнася заради тези неща, но в момента тя е фокусът, защото е припозната като намбър уан конкурент Wink Не обичам подмолни хора, не обичам лицемери, не обичам фалш, нито двойни стандарти, нито претенции без покритие. В Елена виждам всичко това.

Манипулативна - не, пресметлива - да. Заобиколила се е с хора, с които може и има какво да говори. Една от тях е Мика, която е силна конкуренция, други бяха (доскоро) Виктория и Меган, които също не са за подценяване. Но може би за да ги манипулира, знам каква ще бъде следващта реплика. Доообре - Елена манипулира всички там, както и коя да избере Евгени, тогава поне трябва да й се признае колко е интелигентна и що за майнд-контрол възможности има Simple Smile Припомням, че трио "Ван Хелзинг" първи се самоизолираха на база красавициет на випуска, едва след това се присламчиха към дуо "Бийвъс и Батхед", за да укрепят позиции на д конкурентките.

Подмолна - тя е един от малкото хора, които имат смелост да застанат зад позиците си и в очи заявят отношение. Фалшива също не е - може би няколко идеи по-стегната, обрана и притеснена, отколкото трябва. Двойни стандарти? За Ирина и Джия ли става дума? Тя изграе чрез тях, а може би и са й приятни. Те самите си имат своя игра и са едни от лицемерните хора с Луна в Близнаци там. Претенциите й са малко повече, отколкото трябва, но е по-добре така, отколкото човек да бъде свит и няма никакви Simple Smile

Защо я намирал за манипулативна, подмолна, фалшива и фейк съм се аргументирала много пъти в подробности, няма да се повтарям. Ще кажа само за Мика, Виктория и Меган - първо, те са повече неутрални и гравитират около нея. Мика е още дете, доста мекушава и податлива, търсеща някой да я вземе под крило. При срещата с Евгени дори нямаше целувка. Виктория си витае някъде, май често не знае къде се намира - ама нещо се поразграничи от Елена и компания последните епизоди. Меган е скучноватата "зубърка" (тя се нарече така) - добре се отстоя пред Габи, но това е единственото нещо, с което изпъкна цял сезон. Евгени го уби от скука, въпреки че той имаше надежди за нея. Та толкова за конкуренцията на тези трите. Ако Евгени прояви някакъв по-дълбок интерес към някоя от тях - ще е изненада.

# 504
Ивелина и Поли не ми се виждат забележителни красавици. Виктория, ако не е нагласена, е симпатична, но много други жени в България изглеждат по подобен начин.

Скрит текст:
Честно казано, ако знаех, че учителка на мое дете (нямам деца, имам предвид в примерна ситуация) се снима по бельо в социалните мрежи, щях да пусна една жалба до ръководството на училището. Независимо каква е - дали е добра или лоша, дали я познавам или не. Има професии, които изискват поддържането на имидж и учителската е една от тях.
Добре е, че вече работи друго.

Боряна и Мег, според мен изглеждат много подобно, даже доскоро ги бърках. Но за повечето хора явно не е така.
Интересно, че Ергени като че ли е по-наточен на Боряна, отколкото на Валерия.

# 505
  • Разпиляна във въображението
Ергенинът май обича по-отдадени жени. Боряна изглежда по-навита, отколкото Валерия. Последната е като на първа среща.

# 506
Ергенинът май обича по-отдадени жени. Боряна изглежда по-навита, отколкото Валерия. Последната е като на първа среща.
Толкова си може Валерия. Тя не е изкусителка по природа, нейният номер е "Ха, откраднах ли ви го!" Дърпа го от другите, казва две-три клишета, целуват се и това е за нея засвидетелстваният интерес. Чудя се, тя като такъв животнолюбител как стана първа дружка с Габи.Thinking

# 507
Толкова си може Валерия. Тя не е изкусителка по природа, нейният номер е "Ха, откраднах ли ви го!" Дърпа го от другите, казва две-три клишета, целуват се и това е за нея засвидетелстваният интерес. Чудя се, тя като такъв животнолюбител как стана първа дружка с Габи.Thinking
Така е. Но Валерия успява да накара Евгени да я иска и той да поема инициативата и това не се дължи просто на това, че той я харесва визуално.

Тя усеща, че той обича много да бъде ловец и му дава тази роля. По мое мнение тя изобщо не е наивна и невинна, а си е доста обиграна и веднъж хване ли го (образно казано), ще му покаже съвсем друг характер.

# 508
  • София
Последните усамотявания на Евгени с Валерия са все по нейна инициатива.
Валерия се натресе непоканена на срещата.
След играта с кутията тя го дръпна два пъти по диваните.
Последното писмо - което не показаха - пак било нейно и остана без отговор.
Не мисля, че Валерия успява да накара Евгени да поема инициативата напоследък.

Даже когато каза, че ще го чака той да направи следващата крачка..... почака, почака, киселееше по диваните, пък като не дочака - отиде и го отмъкна от Ирина. Simple Smile

# 509
  • # супернатурална #
Не знам, питай Елена, последно тя беше  в такъв

Последните усамотявания на Евгени с Валерия са все по нейна инициатива.
Валерия се натресе непоканена на срещата.
След играта с кутията тя го дръпна два пъти по диваните.
Последното писмо - което не показаха - пак било нейно и остана без отговор.
Не мисля, че Валерия успява да накара Евгени да поема инициативата напоследък.

Даже когато каза, че ще го чака той да направи следващата крачка..... почака, почака, киселееше по диваните, пък като не дочака - отиде и го отмъкна от Ирина. Simple Smile

Поне не даде заявка, че ще му бърше червилото от предишните и ще му оправя якичката като една истинска добра съпруга.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 15:44 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт