Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 063
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 480
Валерия си се държа ехидно достатъчно пъти, не разчитам аз на бъдещи епизоди за заключенията си.

Елена как ще понесе подобна роля не знам, дано няма трупове, хахаха.

# 481
  • гр.Пловдив
Цитат
Евгени спи и живее сам в отделна вила и само последните три финалистки имат достъп по една нощ при него, по договор.

densi,цитирам теб,понеже е най-подходящо ..Аз съм малко назад с материала,но към момента имало ли е момичка да се отбие във вилата,покана,напъни,желания ?И ,ако не,очаква ли се такъв момент и изобщо ,ако да,повратен и безпрецедентен ли би се явил или част от формата?

Или ще се чакат заветните 3 финалистки и султана-ергентски  като от турски харем да му дойде кефа да се облажи? Thinking

# 482
  • Варна
Валерия си се държа ехидно достатъчно пъти, не разчитам аз на бъдещи епизоди за заключенията си.
Да, да.. за конкретния случай е напразно, иначе умишлено са подбрали точно тези роли...хахах

# 483
  • софия
Идем със стадо екзорсисти. Последен ритуал преди епизодът в сряда. 😀
 На мен всички мацки са ми красиви. Всяка е интересна по свой начин.  Говоря от тези, които са в момента.
 Мечтая си за шоу в което да ги оставят да си общуват с ергена в нормални условия. Целодневно. И игрите да са не, като от мокрите сънища на операторите и от болните фантазии на Щерева и онзи, на когото все забравям името.
 Аз се чудя, защо, кат едни амазонки не подхванахме Генчо и да подкрепим женското съсловие. Че той и в анкетата минава между капките.  А се показа най-голямото магаре в продукцията.😀

# 484
Аз пък обожавам сини очи, макар че нямам такива, напомнят ми на любимото ми море и необятното небе. Очите на Айлин са великолепни и само на нея така й седи очната линия. На Ирина очите ги забелязах едва онзи ден, понеже като цяло не мога да я гледам заради излъчването и думите, които излизат от устата й, но се оказа че и нейните очи са красиви.

Щом не позволяват на момичетата да ходят на плаж, на разходка извън къщата.... то тогава това си е Биг Брадър и е нормално, когато Евгени покани някоя на среща тя да се радва супер много, че ще излезе най-сетне на въздух дори преносно, Sweat Smile  да разнообрази малко, да си освежи мозъка.

# 485
И Валерия имала снимки само по "гащя":

# 486
Съгласна съм с всяка дума (орязах цитата да не стане дълго). Аз съм по-дребна и всеки килограм ми личи. Да, по-ниските жени изглеждат зле, когато напълнеят докато на по-високите им е по-простено.
Не виждам Валерия да е напълняла.
Не е важно колко се качва, а къде и как. Едва ли някоя жена ще откаже малко повече за бюст и добре оформено дупе.
Важно е колко и какво се хапва, но иначе е въпрос на структура къде ще ти се "залепи" изяденото. Гърдите са повече мастна тъкан и логично се увеличават с покачването на мазнини в организма, но добре оформеното дупе не се постига само с папкане, а с папкане на правилните неща и много тренировки, малцина са тези, които имат хубаво дупе по рождение. На мен във формата май най-много ми харесва тялото на Айлин, поне много ми хареса на плуването с делфините в белия бански.

ПП: В нашето семейство всички сме с пъстри очи във всички гами и ги обожавам, но най-красивите очи, които съм виждала са на моя приятелка - черни, буквално черни, изключително магнетичен и секси поглед.
Харесвам очите на Мика и Айлин. Не харесвам воднистите и вечно кръвясали очи на Пам. Другите дори не се сещам с какви очи са.

# 487
  • София
Май тази снимка е част от ролите, които ще играят - на господарка и прислужница.. Тъпа продукция... Пак бигбрадърски номера...

Аз още като излезе промото имах съмнения, че думите на Елена са свързани с някаква игра. Та чак като ги видя в контекст ще ги коментирам. От друга страна обаче - на снимката не са в костюмите, това явно е на коктейла. Явно пак ще има материал да се дърляме Joy
Аз снимката коментирам, че може би напразно оплюхме Валерия, че се държи ехидно.. А думите може да не са към видеото, това предстои да видим.

И в единия и в другия случай бих съдила чак след като излъчат епизода. В промотата редовно създават грешни впечатления за случващото се.

# 488
  • софия
И Валерия имала снимки само по "гащя":
Хахах, че и са подобни на Еленините.  Значи с вълк може, с магаре не може. Двоен аршин. 😀😀😀 ( постът е ироничен)

# 489
Хахах, че и са подобни на Еленините.  Значи с вълк може, с магаре не може. Двоен аршин. 😀😀😀 ( постът е ироничен)
Евгени ли имаше предвид? Rolling Eyes

# 490
На тази снимка Валерия и Генчо са като младоженци, а Елена е шаферката Joy

По-скоро като злата свекърва/мащеха.
Много ми е забавно това с прослойките. За изграждането на хармонична личност по-голям фактор са здравото семейство, осъзнаването на важността на  родителските роли и подкрепата и от двамата родители, особено в ранна детска възраст. Пренесено към темата -по-добре да се забавляваш в семейството, дори "мятайки кючеци", оклолкото да си биеш камшика, сигурно търсейки себе си, докато детето ти е толкова малко и има вопиюща нужда от теб.
А и за какъв сой говорим изобщо в България, моля ви. На 90 % от "интелектуалците" корените  са от село, в което няма нищо лошо, разбира се. Но не може да се говори за потомственост, ако дядо ти е орал нивата (примерно), ти си пилот/преподавател, а щерка ти е участник в  телевизонен сеир.
И дори да приемем, че Елена е от "по-добро" и от сой семейство и е получила по-добра възможност да се образова и да разшири кръгозора си - пак черна точка за нея. До този момент с нищо не изпъква пред двете махленски дружинки, освен може би, че се изивява като тартор на едната, и поне до сега не съм я чула да обиди някой директно, както и тарторката на другата дружинка, между другото.

Ами напротив, има доста голяма разлика между поведението на Елена и поведението на Валерия. Дали разликата е заради възпитанието, няма как да знам, но различното поведение и присъствие между двете семейства също е очевидно. Да, по-добре е да си от здраво семейство, но при Валерия още на детска възраст основното са разни локални конкурси, кетрене по коли с чичаци и тн. което не говори за особена бащина и семейна протекция. При Елена имаме като минимум завършване на образование в СУ, както и интелектуални хобита на тийн възраст -- фотография, писане. 
За здраво семейство и някакъв вид патриархалност можем да говорим при Айлин, където тате много е стягал.

Важно е здравото семейство като среда за едно дете и не е похвално, че майка й я е оставила на 12 години да я отглежда баща й, но самата майка е образован човек, с някакъв финес, въпреки екстравагантността, и си е космополит. Същата е и Елена: каквато и да е, има финес в нея, космополит е, търси света чрез ума. Явно, че майка й все пак е оказвала влияние върху нея. А семейството на Валерия, не го знам дали е здраво или не, си личи, че е наистина с необразовани точно просташки хора и никакви търсения на ума няма там. Не виждам подобни и у Валерия. Може други позитивни качества да е придобила, растейки в здраво семейство, но определено възпитанието доста липсва и това е съвсем логично. 

Дали като интелигентни хора да не вземем да слезем на земята и да престанем да определяме „просташки“ или „селско парче“ по снимки?
От къде знаем за интелектуалните хобита на Елена на тийн възраст? Печелила ли е литературни или фотографски конкурси като ученичка? Или има други данни? Това е въпрос, не заяждане.
За „екстравагантната екзотична майка космополит“ с три деца от трима бащи вече бе отговорено от други, както и за аристократизма в България.
На какъв финес би научила дъщеря си тази космополитна майка като фино я е оставила на „мащехи“ по думите на Елена? Доста от поведението на Елена, а именно да се нагажда спрямо сигуацията, вероятно идва от това майчино „екзотично“ поведение и нагаждането й в детска възраст към различни заместващи майчини фигури.
И селските и аристократичните от обсъжданите участнички, не са намерили друг начин на изява, освен да се включат по собствено желание в риалити по телевизията, за да изкарат някой дивидент за бъдещото си развитие. Сложили са се на едно ниво да се борят за Ерген с майка „селско парче“ (по изтрития Ви пост).

# 491
Цитат
Евгени спи и живее сам в отделна вила и само последните три финалистки имат достъп по една нощ при него, по договор.

densi,цитирам теб,понеже е най-подходящо ..Аз съм малко назад с материала,но към момента имало ли е момичка да се отбие във вилата,покана,напъни,желания ?И ,ако не,очаква ли се такъв момент и изобщо ,ако да,повратен и безпрецедентен ли би се явил или част от формата?

Или ще се чакат заветните 3 финалистки и султана-ергентски  като от турски харем да му дойде кефа да се облажи? Thinking
В този сезон никоя не е ходила още във вилата му. В миналия беше поканил да готвят паста, Марта през деня.
По принцип имат право само да нощуват трите финалистки, по отделно разбира се. Никой няма да покаже какво точно се случва там. Ама, като гледам Генчо няма да пропусне.

# 492
  • софия
Евгени ли имаше предвид? Rolling Eyes
Мхм, инато при това. 😀

# 493
На който му е интересно, да прочете анонса. Елена и Валерия от снимката не са в мисия. Но кака Лена пак ще се унижава и ще реве този път като бонус.
Не мога да повярвам, че се правят сравнения между снимката на Валерия от фотосесия за инициативата против ползването на естествени кожи и гологъзенето на Лена.
https://ladyzone.bg/ergenat/evgeni-genchev/obrat-vav-vzaimootnos … ca-v-ergenat.html

# 494
  • София
Аз пък обожавам сини очи, макар че нямам такива, напомнят ми на любимото ми море и необятното небе. Очите на Айлин са великолепни и само на нея така й седи очната линия. На Ирина очите ги забелязах едва онзи ден, понеже като цяло не мога да я гледам заради излъчването и думите, които излизат от устата й, но се оказа че и нейните очи са красиви.

Аз съм със сини очи и е факт, че цветният грим често ги скрива, вместо да ги подчертава. Но пък очна линия или по-неутрален нюанс правят такива очи като светофари - изпъкват супер много. Много хора пък харесват кафяви очи, защото казват, че са топли. Предпочитания всякакви - красивото не е само едно от всяко. Почти всичко си има някакви предимства - и минуси.

Общи условия

Активация на акаунт