Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 063
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм със зелени очи. Да кажа ли, че всички тъмнооки са по-грозни? (Тъмното око как прекрасно се гримира и изпъква…) 
Не, наистина е може би леко грубо спрямо останалите. Но ако кажеш, че зеленооките са с по-красиви и откряващи се очи, ще получиш палче поне от мен Grinning

Между другото, именно очите на Пам, които са светли, намирам за особено красиви.

# 466
Как тълкувате "обрат в отношенията с Елена" от анонса на следващия епизод?
Ще гони Пам.
Ако изгони Пам (а сигурно това ще стане), то ще е очевидно колко е нагласено всичко: "Ето, Пам, изгоних твоята врагиня, но и ти постигна целта си, хайде чао, че продукцията няма нужда повече от теб, а и Елена трябва да загуби малко подкрепа. Пито-платено, нали?!"

# 467
  • София
Ще гони Пам.

Дали финалната реплика на Елисавета не беше foreshadowing? И Евгени да разбере, за някое от по-недостойните действия на Пам и това да доведе до изгонването й? Което се връзва и с това, че тя продължава да намила, как все красивите са предпочетени? Чак не й го пожелавам, гадничко ще е. Но тя продукцията доста си поигра с нея, по неприятен начин. Ако отношението вътре не й е харесало, ме съмнява да й е станало по-приятно от някои от монтажите, като тези с пълните чинии. Затова и човек трябва много да внимава като се навива да участва в риалити.

# 468
На тази снимка Валерия и Генчо са като младоженци, а Елена е шаферката Joy

По-скоро като злата свекърва/мащеха.
Много ми е забавно това с прослойките. За изграждането на хармонична личност по-голям фактор са здравото семейство, осъзнаването на важността на  родителските роли и подкрепата и от двамата родители, особено в ранна детска възраст. Пренесено към темата -по-добре да се забавляваш в семейството, дори "мятайки кючеци", оклолкото да си биеш камшика, сигурно търсейки себе си, докато детето ти е толкова малко и има вопиюща нужда от теб.
А и за какъв сой говорим изобщо в България, моля ви. На 90 % от "интелектуалците" корените  са от село, в което няма нищо лошо, разбира се. Но не може да се говори за потомственост, ако дядо ти е орал нивата (примерно), ти си пилот/преподавател, а щерка ти е участник в  телевизонен сеир.
И дори да приемем, че Елена е от "по-добро" и от сой семейство и е получила по-добра възможност да се образова и да разшири кръгозора си - пак черна точка за нея. До този момент с нищо не изпъква пред двете махленски дружинки, освен може би, че се изивява като тартор на едната, и поне до сега не съм я чула да обиди някой директно, както и тарторката на другата дружинка, между другото.

Ами напротив, има доста голяма разлика между поведението на Елена и поведението на Валерия. Дали разликата е заради възпитанието, няма как да знам, но различното поведение и присъствие между двете семейства също е очевидно. Да, по-добре е да си от здраво семейство, но при Валерия още на детска възраст основното са разни локални конкурси, кетрене по коли с чичаци и тн. което не говори за особена бащина и семейна протекция. При Елена имаме като минимум завършване на образование в СУ, както и интелектуални хобита на тийн възраст -- фотография, писане. 
За здраво семейство и някакъв вид патриархалност можем да говорим при Айлин, където тате много е стягал.

Важно е здравото семейство като среда за едно дете и не е похвално, че майка й я е оставила на 12 години да я отглежда баща й, но самата майка е образован човек, с някакъв финес, въпреки екстравагантността, и си е космополит. Същата е и Елена: каквато и да е, има финес в нея, космополит е, търси света чрез ума. Явно, че майка й все пак е оказвала влияние върху нея. А семейството на Валерия, не го знам дали е здраво или не, си личи, че е наистина с необразовани точно просташки хора и никакви търсения на ума няма там. Не виждам подобни и у Валерия. Може други позитивни качества да е придобила, растейки в здраво семейство, но определено възпитанието доста липсва и това е съвсем логично. 

# 469
  • Варна
Май тази снимка е част от ролите, които ще играят - на господарка и прислужница.. Тъпа продукция... Пак бигбрадърски номера...

# 470
Ами, според мен, една дългокрака жена с фина костна структура като Валерия, дори да налее малко, стои красиво. Докато една жена с къси крака, като напълнее ми стои като бъчве.

Ето Карабаджака малко да качи и много грубее, защото не е фина.

Елена е късокрачка, Поли също, но не ми грубеят и двете. Но на тяхно място мн бих се пазила да не качвам.

Съгласна съм с всяка дума (орязах цитата да не стане дълго). Аз съм по-дребна и всеки килограм ми личи. Да, по-ниските жени изглеждат зле, когато напълнеят докато на по-високите им е по-простено.
Не виждам Валерия да е напълняла. Имате око ренген 🙂. Но и да е, си изглежда добре. Хубава, но без чар и глупава ми е. Това идва от  поведението обаче. То се изписва на лицето и одухотворява или обезличава.

# 471
Ще гони Пам.

Дали финалната реплика на Елисавета не беше foreshadowing? И Евгени да разбере, за някое от по-недостойните действия на Пам и това да доведе до изгонването й? Което се връзва и с това, че тя продължава да намила, как все красивите са предпочетени? Чак не й го пожелавам, гадничко ще е. Но тя продукцията доста си поигра с нея, по неприятен начин. Ако отношението вътре не й е харесало, ме съмнява да й е станало по-приятно от някои от монтажите, като тези с пълните чинии. Затова и човек трябва много да внимава като се навива да участва в риалити.
То пък едно риалити... Всичко има там, но не и reality.

# 472
Аз съм емоушънъл ийтър и ако съм на Валерия -- да ме прелъстят агресивно и зае$ат първата седмица и после месец да го гледам как пробва химията с 20 други моми,  с половината, от които, имаме открит конфликт, бих седяла и плюскала на дивана поне по 16 часа на ден, за разтуха. През останалото време, сигурно бих поркала и сигурно бих и ревала, а може би бих направила опит за бягство, бих набила ергена и тн.
Та не ги съдя момичетата, с оглед на ужасната ситуация, в която са.

И е ужасен експлойтейшън, че не им плащат, не им дават да ходят на плаж, или да спят, дефакто тормозят ги и правят пачката на гърба им.

И Азов се изцепи, че били сътворили биг брадър без да трябва да им плащат на участниците. Ама реално тия буквално си изграждат онлайн кариерата за отрицателно време с това сеирско предаване. Не смятам, че са някакви си чудовища, както ги пишат хората тука. Ама са си ламтящи за слава и пари. Оная Поли дрънкаше тъпотии колко е сериозна, когато трябва и работела за една от най-големите фармацевтични компании. Па се изтипосала в "много мой човек" заедно с Кристина "голямата юристка" 😂😂😂😂😂

# 473
  • София
Май тази снимка е част от ролите, които ще играят - на господарка и прислужница.. Тъпа продукция... Пак бигбрадърски номера...

Аз още като излезе промото имах съмнения, че думите на Елена са свързани с някаква игра. Та чак като ги видя в контекст ще ги коментирам. От друга страна обаче - на снимката не са в костюмите, това явно е на коктейла. Явно пак ще има материал да се дърляме Joy

# 474
Да, на мен ми е много странно за Поли...
Елена ако я сложат за слугиня на Валерия това ще й удари много по болното място.

# 475
Аз съм със зелени очи. Да кажа ли, че всички тъмнооки са по-грозни? (Тъмното око как прекрасно се гримира и изпъква…) 
Не, наистина е може би леко грубо спрямо останалите. Но ако кажеш, че зеленооките са с по-красиви и откряващи се очи, ще получиш палче поне от мен Grinning

Между другото, именно очите на Пам, които са светли, намирам за особено красиви.

Аз си харесвам очите, на моето лице отиват зелени. Но тъмните стоят загадъчно и може да се използват всички цветове (обичам сенки - мъжете колко са ощетени с липсата на грим и рокли…). Жената е възприемана като красива или сексапилна като цяло. Микаела е с тъмни май, а е от най-харесваните. На Айлин пък тъмни няма да отиват, на Валерия - светли.

# 476
Съгласна съм с всяка дума (орязах цитата да не стане дълго). Аз съм по-дребна и всеки килограм ми личи. Да, по-ниските жени изглеждат зле, когато напълнеят докато на по-високите им е по-простено.
Не виждам Валерия да е напълняла.
Не е важно колко се качва, а къде и как. Едва ли някоя жена ще откаже малко повече за бюст и добре оформено дупе.

# 477
Няма плаж за момичетата.
Значи два месеца са "на работа" в имението/вилата. Тогава защо няма и за тях заплата/хонорар... или пък има ?!
Да, нямат хонорари. Има слава и разпознаваемост. Снимат 6 дни в седмицата по над 10 часа, спят по няколко в стая, имат храна и много алкохол и не излизат по никакъв начин от имението, освен на  снимки. Евгени спи и живее сам в отделна вила и само последните три финалистки имат достъп по една нощ при него, по договор.

# 478
Не виждам Валерия да е напълняла.
Не е важно колко се качка, а къде и как. Едва ли някоя жена ще откаже малко повече за бюст и добре оформено дупе.

Ако можех да избирам, щях да изям 200 сладоледа за бюста 😃

# 479
  • Варна

Аз още като излезе промото имах съмнения, че думите на Елена са свързани с някаква игра. Та чак като ги видя в контекст ще ги коментирам. От друга страна обаче - на снимката не са в костюмите, това явно е на коктейла. Явно пак ще има материал да се дърляме Joy
Аз снимката коментирам, че може би напразно оплюхме Валерия, че се държи ехидно.. А думите може да не са към видеото, това предстои да видим.

Общи условия

Активация на акаунт