Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 061
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 420
Не знам колко е позакателен резултатът от двете анкети в тези теми, но... да, Елена е по-харесваната участничка (да не казмач "най" Simple Smile )
Елена определено провокира разнопосочни реакции у зрителите. Някои я харесват, други - откровено я мразят. Вторите просто са по-шумни и по-неуморни в писането. Simple Smile
Когато човек парадира с фалшив образ, та дори и само на екран не мога да си мълча.
Не, че са само Елена и Валерия.
Но и аз усещам, че прекалявам с писането. Pencil2
Хайде, мир да е! Musical KeyboardFlowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 421
Елена има много маски, които сменя според ситуацията.
Хубавото е, че не е професионален актьор и от време на време маската й се пропуква. В тези случаи лъсва истинското й лице.
И тогава започва да се извинява и да замазва. Ако това е начинът да стои в предаването, ок.
 Другото, което не ми харесва при нея е, че гледа момичета от високо и само дебне да стъпи някоя накриво, за да се възползва.
За пример ще се върна пак към провалената от Валерия среща.
Да, сгреши Валерия, постъпи егоистично.
В тази ситуация Елена можеше  да ''блесне''. Един интелигентен човек е способен да възприема нещата от различна гледна точка. А тя, реагира агресивно с много обиди, които после замаза с извинение. Поне да се беше извинила искрено, а не защото видяла падаща звезда.
И тук ще кажа, че Пам много вреди на имиджа на Елена.
Според мен Пам е клюкарка и интригантка.
Много по-добре би било да чуя Елена да разговаря с Мика или Меган за смислени неща, отколкото да злослови с Пам.

П.П. Нищо не провокира Елена у мен. На моменти я харесвам, на моменти не, според ситуациите, които ни показват.

# 422
FreakOnALeash, а и други, избягвайте тези дълги чаршафи.. Може и да се изтрива част цитираното и да се остави само нужното или да се сложи в скрит текст..

# 423

Това мнение е премахнато или изтрито май, но пак да си кажа - очевидно било, че Елена била най-харесвана. Да, бе, я прочетете последните страници на темата.
И да, може да ходиш ако ще и чисто гол, но където е приемливо. Ако се разголиш с и без това невпечатляващата си физика пред камера, очаквай всичко.
Много интелигентна и начетена била Елена - леле, затова не може да говори дори правилен бълграски език, но все пак тя е арт и на нея й е позволено и дори е чаровно, а?!
За клубовете ви информираха вече. Но сигурно и там има възвишени личности и ненапити води.
Спрете се и не давайте примери, за които току-що сте прочела в Гугъл.

Ами в анкетата коя участничка е най-харесвана спечели Елена, Валерия беше много назад.  В анкетата коя участничка е най-нехаресвана спечели Валерия с 2 пъти повече гласове от Елена. Момичето няма фенове, защото не показва почти позитивни качества в поведението си, за разлика от Елена.
Да, интелигентна е Елена, чете много, това се коментира и от участничките, но и безпроблемно прави препратки към литературни произведения,  а заиграването с чуждици е стилистичен избор при нея.
Берлинските клубове няма нужда да ми пишат за тях, аз живея в Германия. Сексът в Германия не е нещо осъждано и обсъждано, част от личната сфера на човек е, тези клубове, в които ходи Елена не са известни с това, че хора правят секс там, нищо, че това се случва, а са известни с това, че са ексклузивни и са считани за най куул на парти сцената.  В българските чалкотеки, че и други клубове,  в студентски град се шмърка кока и също се прави секс, но е всеки, който ходи там, участва в такива занимания. В конкурсите за красота се набират любовници за местните мутри, както и момичета за повикване, но аз не смятам, че Валерия е била такава. Това, че Елена е ходела по най-екслузивните клубове, не значи, че и тя е правила секс. Просто е изсмукано от пръстите това, защото няма за какво друго да се захванете.
Елена беше по гащи на плаж, за да поплуват с Евгени, и това не изглеждаше вулгарно, а беше естествено и си пасваше в контекста.  Не е правила стриптийз. Аз също съм плувала по гащи с приятел, който сега е мой съпруг, поради липса на бански, както и многократно съм била по монокини на плажа. Докато полуголото присъствие на Джия и масажа ми бяха на мен доста вулгарни, с Елена такъв проблем нямах, органично ми стоеше, а не самоцелно.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 13:01 от MariyaHris

# 424
Влюбената, невинна Валерия. В която няма грам ехидност.

# 425
FreakOnALeash, а и други, избягвайте тези дълги чаршафи.. Може и да се изтрива част цитираното и да се остави само нужното или да се сложи в скрит текст..
Приемам забележката, редактиран е постът.Simple Smile

# 426
Вие тука ги изкарахте всичките, че са утайки на обществото, правили най-долнопробните неща и ходили по най-ужасните места 😂😂😂😂😂

# 427
На снимката и Генчо гледа с насмешка сякаш.

# 428
Валерия понапълня, но й стои красиво, защото е дългокрака, нищо, че и тя на баджак и дупе качва.

# 429
Валерия понапълня, но й стои красиво, защото е дългокрака, нищо, че и тя на баджак и дупе качва.
Искам и аз!
ПП: И на гушка и бузки също, но не е грозно, те всички са замазали косъма там.

# 430
Добре, че са Валерия и Елена, че да се движи тази тема. На мен и двете не ми харесват по различни причини, но едно бързо точково сравнение Joy

Никоя не е точно красива според мен, но ако ги сравнявам на външен вид - категорично 1 точка за Валерия
Умение да се води смислен разговор - 1 точка за Елена.
Въздържаност, неистерясване - 1 точка за Елена
Правилен флирт/подход към мъжете -  категорично 1 точка за Валерия
Младост - ясно е, че е 1 точка за Валерия
Незлобливо и приятно поведение - никоя не печели точка
Искреност, автентичност - отново никоя не печели точка, защото нито неуравновесеността на Валерия приемам за проява на искреност, нито сложните оплетени мисли на Елена
Естествен външен вид - по 1 точка и за двете
Оригиналност - 1 точка за Елена, доколкото се разбра, Валерия никакви свои идеи не е имала

И така - 4 точка за Валерия, 3 точки за Елена.

Валерия победи, Генчо взимай я Joy

# 431
Липса на движение и сън, след 1вия месец започва да си личи. Но са си ок, в рамките на нормалното.

# 432
  • Разпиляна във въображението
Влюбената, невинна Валерия. В която няма грам ехидност.

А Елена стои като ученичка. Защото сме я виждали как се държи уж добре и широко скроена и след това се започва с тирадите.

Може ли да изчакаме сцената за да коментираме?

# 433
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
На мен пък кофти ми изглеждаше, когато доста пъти Валерия натъртваше за коя не се притеснявала и не ѝ пука, че е на среща. Тя даже пред приятелките си демонстрира, че не ги счита за конкуренция, а не е като да нямат Айлин и Джия нещо по-така с Ергени. Само Елена ѝ в устата и Ергени се занимавал с Елена за да я подразни. Подразниха ѝ се те, аз също.Постави ги в позиция на  клакьорки и придворни дами.

Валерия видно ревнуваше, затова бяха тея реплики. Но въпреки, че имаше няколко удари под кръста от нейните приятелки, тя никога не ги нападна - знае, че не са й длъжни и че те също имат право да се пробват. За сметка на това, Елена каза, че с лека ръка ще захвърли момичетата около нея, защото тя приятелки си има, но мъж си няма.

Никога не ги нападна? А кой размахваше пръст в лицето на Джия, че си "позволила" да говори с "врага"? Това беше една от най-неприятните сцени в цялото предаване, след просташките изстъпления на Габисавета.

Това не беше нападение - една обида не й е казала. Пам може да държи сметка на Айлин, че не я е защитила, само защото някога са работили за един и същи работодател, но Валерия няма право да държи сметка, че уж приятелката й ходи да си общува с хората, които я нападат ежедневно. Пак двойни стандарти Wink

Иначе Елена каквото и да направи, винаги се намира оправдание и все се изкарва добра Wink Не знам защо хората, които защитават Валерия, се обвиняват по тази линия Wink

Лъвице, явно имаме различни стандарти за обидно и недопустимо поведение. Не бих търпяла и за миг някой да ми държи сметка с кого общувам и едновременно с това да ми се пише приятел. Като се замисля, подобен случай в живота си не съм имала. И да ме огорчи някой като общува с неприятен за мен човек, няма да му търся сметка, да му набивам канчето и да му размахвам съвсем буквално пръст в лицето (погледнете сцената пак, ако не помните).
Що се отнася до двойните стандарти за Пам, нямам такива. Мисля, че сгафи с отношението си към Айлин, писах го и тук и примерът ти не е подходящ.

Напротив, аз смятам, че Джия има право да решава с кого ще общува. Но и Валерия има право да го приеме за предателство. Коя какво ще направи по въпроса оттам насетне, те си знаят. Джия уж харесва другите, ама после пак приприпква обратно при Айлин и Валерия. За мен това е поведение на фурнаджийска лопата, освен това видно й харесва да дразни и провокира. Само дето Валерия се дразни, защото я приема за приятелка, а Елена просто е доволна, че Валерия се дразни, и изобщо не я интересува какво прави Джия, стига да не й измъква Евгени Wink Валерия обаче я прие обратно. Аз например - бих си имало повече от едно Наум за такава "приятелка".

# 434
Липса на движение и сън, след 1вия месец започва да си личи. Но са си ок, в рамките на нормалното.
Е, Джия и Айлин още са във форма, но както и да е. Аз се замислих дали наистина има такава излоцаия при тях. Единственото, за което се сещам е да нямат достъп до места с телефони, интернет и т.н. Иначе няма логика да не ги пуснат поне на един плаж в Бодрум.

Общи условия

Активация на акаунт