Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 390
Мисля, че надценявате Валерия в очакванията си спрямо нея, забравяйки крехката й възраст и липсата на житейски опит. Аз затова й прощавам, но не означава, че я харесвам, просто разбирам и оправдавам поведението и реакциите й. Видя се и че връзки не е имала, затова се държи като ученичка..

# 391
  • Варна
Аз не й вярвам за липсата на връзки, нито пък, че е девствена (някой писа, че подозира).

# 392
Виждам, че защитниците на Валерия виждате в Елена някакъв злодей, който тормози любимката ви. От думите на на самата Валерия обаче се вижда друго. В коктейла след онова прослувото нахлуване непоканена на груповата среща, Валерия цяла вечер обсъждаше на диванчето с дружките си колко са гадни с нея отсрещните. И какво се чу - какви им били физиономиите, как Елена цял ден се разминавала с нея без да я погледне и как цял ден не били в настроение, а сега на коктейла се правили на весели. Квалификациите на Елена по адрес на Валерия, които видяхме, бяха казани пред Габриела и в синхрони, не пред Валерия.  Страшен грях, няма що - в него са грешни всички до една и обсъжданията на Валерия на срещата на Елена не отстъпват по острота и сарказъм, общо взето това е нормална динамика, когато двама души не се харесват. Нито показаха, нито самата Валерия разказа, че е била обиждана.
В последния епизод на играта с въпросите, когато избухна Валерия, си казах - ей сега ще стане ясно как са я обиждали. На първите думи на Валерия, че е засегната, Елена тръгна да обяснява, че страни от нея и не иска да общува, защото няма какво да научи от нея. т.е. хубаво или лошо изказването, явно няма между тях сцени с обиди и тя просто се е отдръпнала. Съвсем нормално поведение - и аз това правя, когато някой не ми харесва. На това Валерия извади всъщност къде е голямата обида и тя се оказа ... случката с луканката. Хайде да не започвам за тази луканка, но там има огромна доза свръхреакция по мнението на много зрители, които пишем тук. Пишете, че Елена подходила към плача на Валерия студено - нищо подобно не видях. Сепна се от сълзите ѝ и обясни много ясно как мисли, че Валерия е преувеличавала, но сега вижда, че наистина дълбоко преживява и има право на това., т.е. валидира чувствата ѝ. Какво повече да направи за човек, с когото не е близка и с който взаимно не се харесват?
Всички други примери - кралице, седни на трона, кауза пердута и пр. са просто взаимни хапливи подмятания, които Валерия отиграва напълно равностойно (всяка жаба да си знае гьола и т.н) и са нормални между съпернички. Точно това се очаква от самата идея на предаването да ги постави в конкуренция и няма нищо общо с изстъпленията, които всички осъждаме.
По повод липсата на социални умения на Валерия - и аз го виждам в много ситуации, които отиграва като сърдита ученичка. Прави ми впечатление и как се държи с ергена - всеки път, когато го прегръща, го прави с едни отривисти, резки движения, хвърля буквално ръцете си върху раменете му, безпардонно го дръпна от срещата с Ирина. Изглежда ми скована и неестествена. Не я съдя за това, има в нея нещо, което говори за проблем с близостта. Просто повече ми харесват хора с повече топлота в отношенията си.
И двете са един дол дренки - всяка по своему - моделка, интелектуалка, все тая, просто вече става негледаемо това предаване.

Мисля, че надценявате Валерия в очакванията си спрямо нея, забравяйки крехката й възраст и липсата на житейски опит. Аз затова й прощавам, но не означава, че я харесвам, просто разбирам и оправдавам поведението и реакциите й. Видя се и че връзки не е имала, затова се държи като ученичка..
Колко да е крехка тази възраст и особено щом е там "да си търси мъж" - някъде към 24-25 годишна е, не че в продукцията не ги подмладяват де.Laughing

# 393
Победителката от миналия сезон малко се дистанцира от предаването. Поне не виждам да коментира и да се изявява. Явно още търси любовта . Сега с Денис са в Дубай. Търсят я, дано я намерят.
За сметка на това безлични участнички, Ния Косара визирам, на които не им чухме гласа, сега са дейни и ни обясняват как случват нещата зад кулисите, участват навсякъде, където ги поканят и са коментатор номер едно на сезона.
Интересно защо не се изяви като беше в Ергена. Мишкуваха си по диваните.
Сега поне една Елена показа характер. Знам, че не се харесва на всички, но на мен ми е интересна да я гледам. Нищо че не е красавица. Валерия и Айлин са хубави и затова не ме дразнят. Но грозни и глупави  с пошли корекции и вулгарно поведение вече не приемам.

# 394
  • софия
И аз си мисля по реакциите и, че пълноценна връзка не е имала. А и кога да и се случи. Извън страната или заета с приюта. И като я виждам колко се раздава и обсебва,  когато се съсредоточи в нещо, не мисля, че и е останало време и сили да се отдаде на любов към противоположния пол.

# 395
Прекалено голямо е разстоянието между излъчванията и няма какво да се пише, затова се дъвче едно и също..

# 396
Аз не й вярвам за липсата на връзки, нито пък, че е девствена (някой писа, че подозира).
За второто не знам, но отдавна подозирам, че няма много опит в любовта, иначе щеше да се държи малко по-обиграно и не толкова каруцарски,както го определиха някои потребители.

# 397
  • Варна
За второто не знам, но отдавна подозирам, че няма много опит в любовта, иначе щеше да се държи малко по-обиграно и не толкова каруцарски,както го определиха някои потребители.

Да, определено не знае как да се държи с мъж, но това не означава, че е нямала такива в живота си. Много вероятно е да са били хлапаци, на нейната възраст, а те са като пате в калчища 🤣

# 398
  • София
Виждам, че защитниците на Валерия виждате в Елена някакъв злодей, който тормози любимката ви. От думите на на самата Валерия обаче се вижда друго.
Скрит текст:
В коктейла след онова прослувото нахлуване непоканена на груповата среща, Валерия цяла вечер обсъждаше на диванчето с дружките си колко са гадни с нея отсрещните. И какво се чу - какви им били физиономиите, как Елена цял ден се разминавала с нея без да я погледне и как цял ден не били в настроение, а сега на коктейла се правили на весели. Квалификациите на Елена по адрес на Валерия, които видяхме, бяха казани пред Габриела и в синхрони, не пред Валерия.  Страшен грях, няма що - в него са грешни всички до една и обсъжданията на Валерия на срещата на Елена не отстъпват по острота и сарказъм, общо взето това е нормална динамика, когато двама души не се харесват. Нито показаха, нито самата Валерия разказа, че е била обиждана.
В последния епизод на играта с въпросите, когато избухна Валерия, си казах - ей сега ще стане ясно как са я обиждали. На първите думи на Валерия, че е засегната, Елена тръгна да обяснява, че страни от нея и не иска да общува, защото няма какво да научи от нея. т.е. хубаво или лошо изказването, явно няма между тях сцени с обиди и тя просто се е отдръпнала. Съвсем нормално поведение - и аз това правя, когато някой не ми харесва. На това Валерия извади всъщност къде е голямата обида и тя се оказа ... случката с луканката. Хайде да не започвам за тази луканка, но там има огромна доза свръхреакция по мнението на много зрители, които пишем тук. Пишете, че Елена подходила към плача на Валерия студено - нищо подобно не видях. Сепна се от сълзите ѝ и обясни много ясно как мисли, че Валерия е преувеличавала, но сега вижда, че наистина дълбоко преживява и има право на това., т.е. валидира чувствата ѝ. Какво повече да направи за човек, с когото не е близка и с който взаимно не се харесват?
Всички други примери - кралице, седни на трона, кауза пердута и пр. са просто взаимни хапливи подмятания, които Валерия отиграва напълно равностойно (всяка жаба да си знае гьола и т.н) и са нормални между съпернички. Точно това се очаква от самата идея на предаването да ги постави в конкуренция и няма нищо общо с изстъпленията, които всички осъждаме.
По повод липсата на социални умения на Валерия - и аз го виждам в много ситуации, които отиграва като сърдита ученичка. Прави ми впечатление и как се държи с ергена - всеки път, когато го прегръща, го прави с едни отривисти, резки движения, хвърля буквално ръцете си върху раменете му, безпардонно го дръпна от срещата с Ирина. Изглежда ми скована и неестествена. Не я съдя за това, има в нея нещо, което говори за проблем с близостта. Просто повече ми харесват хора с повече топлота в отношенията си.

Не. Виждам Елена като манипулативна и пресметлива, умишлено заобиколила се с хора, които не са й конкуренция и може лесно да манипулира. Далеч не е само Валерия, която го отнася заради тези неща, но в момента тя е фокусът, защото е припозната като намбър уан конкурент Wink Не обичам подмолни хора, не обичам лицемери, не обичам фалш, нито двойни стандарти, нито претенции без покритие. В Елена виждам всичко това.

# 399
  • somewhere over the rainbow
Така е. И аз си го повтарям: "Зарежи, тя е малка" си казвам при поредната криндж /смущаваща/ постъпка.
Но, под ягодите, на нейните години бях майка и със сигурност не бях толкова неориентирана в общуването си с хора. Та тезата за малката Валерия /Мони е по-млада, има и други/ почва да ми издиша.

# 400
Така е. И аз си го повтарям: "Зарежи, тя е малка" си казвам при поредната криндж /смущаваща/ постъпка.
Но, под ягодите, на нейните години бях майка и със сигурност не бях толкова неориентирана в общуването си с хора. Та тезата за малката Валерия /Мони е по-млада, има и други/ почва да ми издиша.
Абсолютно, най-малка беше Теодора - 19 г., после мисля е Мони - 21 г., но вижте Мони колко овладяно поведение имаше и респектираше дори Габи, Валерия е откровено неуравновесена, но не и "малка".

# 401
Дела трябват, а не думи!

Защитничките на Валерия да купят по една торба гранули за кучета и да ги пратят с адрес до приюта. Е, това вече е защита и подкрепа!

Защитничките на Елена - веднага да изкупят всички билети до Берлин.

Аз също искам 3 да си тръгнат, за да се ускори малко темпото - много бавно се влачат епизодите.

# 402
На мен пък кофти ми изглеждаше, когато доста пъти Валерия натъртваше за коя не се притеснявала и не ѝ пука, че е на среща. Тя даже пред приятелките си демонстрира, че не ги счита за конкуренция, а не е като да нямат Айлин и Джия нещо по-така с Ергени. Само Елена ѝ в устата и Ергени се занимавал с Елена за да я подразни. Подразниха ѝ се те, аз също.Постави ги в позиция на  клакьорки и придворни дами.

# 403
Дела трябват, а не думи!

Защитничките на Валерия да купят по една торба гранули за кучета и да ги пратят с адрес до приюта. Е, това вече е защита и подкрепа!

Защитничките на Елена - веднага да изкупят всички билети до Берлин.

Аз също искам 3 да си тръгнат, за да се ускори малко темпото - много бавно се влачат епизодите.

Тук малко лирическо отклонение, но не се стърпях да не споделя:

Скрит текст:
Преди няколко години и аз като човек,който има и обича кучетата попаднах на пост на една доста "изявена кучеманка", спасителка на животни и т.н. в социалните мрежи, Трябваше й храна за новородени, изхвърлени кученца, които гледа. Купих цял кашон с мляко и консерви за малките и й ги пратих на посочения от нея адрес. Нямаше едно "Благодаря"! Ей такива са хората, които парадират с благотворителността си обикновено. А и да не казвам колко пари се перат през фондове за тези приюти, а животните - гладни, несоциализирани и в мръсотия.

# 404
  • София
На мен пък кофти ми изглеждаше, когато доста пъти Валерия натъртваше за коя не се притеснявала и не ѝ пука, че е на среща. Тя даже пред приятелките си демонстрира, че не ги счита за конкуренция, а не е като да нямат Айлин и Джия нещо по-така с Ергени. Само Елена ѝ в устата и Ергени се занимавал с Елена за да я подразни. Подразниха ѝ се те, аз също.Постави ги в позиция на  клакьорки и придворни дами.

Валерия видно ревнуваше, затова бяха тея реплики. Но въпреки, че имаше няколко удари под кръста от нейните приятелки, тя никога не ги нападна - знае, че не са й длъжни и че те също имат право да се пробват. За сметка на това, Елена каза, че с лека ръка ще захвърли момичетата около нея, защото тя приятелки си има, но мъж си няма.

Общи условия

Активация на акаунт