Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 585
  • Разпиляна във въображението
Елена хареса определението на Симона за Валерия - непоръбена. Пам пък направо я нарече "ръб". Да, те изобщо не се подиграват и обиждат.

# 586
  • София
Ох, като кажете Елена “коментира поведение”.
И Валерия коментира поведението на Джия без да я нарече с някой епитет от сорта на безсърдечна, но я изядохте.
И ние коментираме поведението на Елена да се съблече по гащи, но лепнахте определения като целомъдрени лелки-пуританки.

Точно. И аз смятам, че премине ли се в използването на епитети - дори да е за поведение - нещата са загрубели. Има огромна разлика да кажеш например - държиш се неуважително и държиш се като долно животно, нали? Wink Много удобен начин на прикриване на обиди е това да се криеш зад - ама аз коментирам поведение.

# 587
Валерия не каза, че никога не се е гушила с никой така. Каза, че е имала сериозна връзка, а с други мъже, които са ѝ никакви не го е правила. Или с Евгени нямат задълбочени отношения, а му позволява.
Аз това разбрах. Не знам как ви хрумват други неща 😄

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 22:09 от daniela19

# 588
Валерия няма вина, разбира се. Просто хората се възмущават от Берлински клубове, ходенето по цици, а не гледат чичаците с малолетните, до степен 35 годишен с 14 год да е нормализирано. Не е задължително Валерия да е имала общо с фотографа или с друг чичак изобщо, но е факт, че беше масово навремето. При вс положения не е хубаво това малко момиче да е прегърнато от чичаци, да ходи по конкурси за красота, да се снима върху коли и тн. Не е упрек към Валерия, но е повод за размисъл за хората и средата около нея.
В случая не бих сравнила клубния живот на Елена с коментарите на един 35-годишен към едно дете. В единия случай е избор на един зрял човек как да си прекара свободното време, а другото е обкръжението на едно дете и понеже става въпрос тъкмо за дете, то няма как да отговаря за това. А относно средата и родители на Валерия - човек не си ги избира с всичките им плюсове и минуси. Не знам защо изобщо това се коментира в темата...

# 589
Еее защо и Мегън, искам да ѝ даде още един шанс. Визуално много си отиват.
Защото има вид на морална жена, т.е, за него може би скучна.

Харесвам Меган, но според мен тя допусна грешката да обсъжда другите момичета в негативен контекст пред Евгени и директно да заяви, че не искала да му влияе на избора. Всъщност две грешки направи - втората беше, че го остави с впечатлението, че тя смята, че той лесно се влияе.

Оттам нататък, срещата беше много неловка според мен, беше ми тегаво да я гледам. Не мисля, че има шансове Меган, а и химия никаква не усетих между тях. Което е жалко, защото Меган ми изглежда много възпитан, премерен и стойностен човек.

# 590
Заминава си Мегън скоро. Не му е интересна и мила.

# 591
Ами Генчо очаква да се прояви интерес към него, да са влюбени и всеотдайни, а не да го занимават с разни странични глупости.

# 592
Генчо очаква да го забавляват, понеже на ергените там изначално им е скучно (за справка разказите на Витя). Най-удачно за него е да го забавляват като го ласкаят и поставят в центъра. Но най-вече ласкателства, понеже Генчо не обича много да го разпитват (което МагЪн правеше твърде усърдно).
Една от изконните клопки в това предаване е, че момите искат да си разкажат болката от змиярника, а ергенинът иска да го поразтушат от скуката.

# 593
  • somewhere over the rainbow
Еее защо и Мегън, искам да ѝ даде още един шанс. Визуално много си отиват.
Защото мисля, че той не я харесва. И аз намирам срещата им за неловка и скучна, като по задължение.
Аз също не я харесвам, има мъжки черти /по-мъж е от Генчо/ и леко психопатски поглед. Може да е готино момиче по характер, но не сме видели много от нея.

# 594
Една от изконните клопки в това предаване е, че момите искат да си разкажат болката от змиярника, а ергенинът иска да го поразтушат от скуката.
А не си ли е трудно да се избегне тази клопка? Затворени по цял ден заедно, като излязат малко навън, съвсем естествено имат нужда да си споделят, а все едно на ергенина ли или на продавача на дюнери. Разбирам ги Grinning

# 595
Изобщо не е лесно. Особено ако си сред последните поканени на среща и до тогава си се погнусила от всякакви пикантни разкази. Не казвам, че случая на Меган е такъв.
Казвам, че ако бях на нейно място, бих си го хванала Генчо за слушател с ясната идея, че му прецаквам плана за добро прекарване. После ако иска да ми дава роза…

# 596
Стига бе хора, Меган се държа като пълен психопат, особено като почна да декламира и за брат му, пък какво работел, пък колко деца имал, на мястото на Евгени щях да съм избягала от нея.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 21:47 от vermilion21

# 597
Мисля, че тази седмица ще си ходят Меган, Поли и оперната певица, едната скучна, с другата нямат нищо общо, третата го преследва. Боряна и Пам вероятно следващата седмица и остава финалната обиколка, то ясно и логично.

# 598
Най-скучната среща беше тази с Пам.
Както обобщи Елисавета: ''Измихте си краката и вечеряхте''.
Но Пам си я хареса. Генчо я слушал. Имаше и кисели краставички.
Пей сърце.

Свястно момиче е Меган. Единствената й грешка е, че се е записала да участва в това шоу.

# 599
Генчо се разсмя искрено на срещата с Пам и си прекара нормално.
На другите срещи все трябва да е в образ, не е лесно и едва ли е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт