Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 570
Между другото, Кукушев спомена, че коментара на Елена за стопанката и това как ще се организират да правят ремонт, а също и реакцията на Валерия по-късно, били скрита реклама на Бригада нов дом.
Може и да е така, като се замисля.

Sweat SmileSweat Smile

ох,  с това продуктово позициониране станаха чак за резил в това шоу.

# 571
  • somewhere over the rainbow
Аз съм телец. Хич и не знам къде са ми Луната, Меркурият и Сатурнът. Ама съм нищо общо с Валерия, пу-пу!
Тя е Близнаци.

# 572
Ами представете си на първа среща в реалният живот си сваляте горнището за да прегазите до островче..
Е как първа среща, доста преди това вече се гушкаха. А и първа среща да е, плаж, море, нормално е, пък и двама души могат съвсем реално да се напасват още в първите пет минути.

# 573
Много ми е сложно, някакви телци обсъждате, пък кой къде, пък накрая близнаци била. Joy

Слънчевия знак (зодията) е в Близнаци, Луната (която за жените особено е по-определяща) - в Телец.

# 574
Ами представете си на първа среща в реалният живот си сваляте горнището за да прегазите до островче.. Това е като от еротичен роман, няма как да стане, особено в Турция
За да си свалиш горнище, трябва да имаш такова. Монокини на обществените плажове в Турция не са чудо невиждано.

# 575
И коя ли ще е "новата" нацелувана под дъжда? 🤔🤨🤭https://

# 576
Значи Валерия е интелектуален инвалид? Ще го добавя в тефтерчето с "комплиментите" към нея. И после отношението към Елена било по-лошо в темата, добре...

# 577
  • here and now
Мен повече ме вълнува, коя ще е "изфишканата" ..

# 578
  • София
Чела съм аргументите, но се изумявам как човек способен на ясна преценка, понякога е краен в стремеж да защити позиция. А и има неща, с които не съм съгласна.
Скрит текст:
То не че и други не са по същия начин... Сигурно и аз да го правя, трудно ми е да се видя отстрани, а и има още неща да се случват в "реалитито".
Не се познаваме, това са част от впечатленията ми... По-важното е, че не е имало случай, след размяна на мнения да оставам с лошо чувство, за което използвам момента да Благодаря! Simple Smile
Надявам се и при Вас да е така!

*

Нещо се чудя тези дни... излъчват ли синхрони с Валерия? Не си спомням ни един. И ако не - каква би могла да е причината?

За мен защитата на позиция никога не е самоцел - дори някога да е прозвучала крайно, а думите, които съм използвала за да я защитя да са били силни. Зад моите позиции стоят солидни аргументи, които намирам за истинни. Разбира се с уговорката, че поради начина си на мислене, друг човек може да стигне до други аргументи и съответно - истини. Все пак коментираме материя, която е дълбоко субективна в много отношения.

Иначе, за мен различното мнение не е повод да се държа зле с друг човек, единствено повод да обсъдим и аргументираме позициите си. Ако насреща усещам същото - няма как и аз да остана с лоши чувства или дори впечатления - всеки изхожда от нещо за мнението си и за себе си е не просто прав, но вероятно и добър Simple Smile

Предполагам някой е отговорил за синхроните на Валерия, но понеже не съм имала време да чета - да, показват и нейни, не малко. Всъщност, те са част от причината да я намирам за открита и незлобна - не се сещам за случай, в когото да е обиждала по време на синхрон, и като цяло това, което казва на синхрон съвпада с поведението й в къщата. За контраст - Елена не веднъж е изсипвала епитети по време на синхроните, а начинът й на държание там не винаги съвпада с начина й на държание в къщата.

# 579
Мен повече ме вълнува, коя ще е "изфишканата" ..

И мен. Също така две или три ще изгони.

# 580
Скрит текст:
Чела съм аргументите, но се изумявам как човек способен на ясна преценка, понякога е краен в стремеж да защити позиция. А и има неща, с които не съм съгласна.
Скрит текст:
То не че и други не са по същия начин... Сигурно и аз да го правя, трудно ми е да се видя отстрани, а и има още неща да се случват в "реалитито".
Не се познаваме, това са част от впечатленията ми... По-важното е, че не е имало случай, след размяна на мнения да оставам с лошо чувство, за което използвам момента да Благодаря! Simple Smile
Надявам се и при Вас да е така!

*

Нещо се чудя тези дни... излъчват ли синхрони с Валерия? Не си спомням ни един. И ако не - каква би могла да е причината?

За мен защитата на позиция никога не е самоцел - дори някога да е прозвучала крайно, а думите, които съм използвала за да я защитя да са били силни. Зад моите позиции стоят солидни аргументи, които намирам за истинни. Разбира се с уговорката, че поради начина си на мислене, друг човек може да стигне до други аргументи и съответно - истини. Все пак коментираме материя, която е дълбоко субективна в много отношения.

Иначе, за мен различното мнение не е повод да се държа зле с друг човек, единствено повод да обсъдим и аргументираме позициите си. Ако насреща усещам същото - няма как и аз да остана с лоши чувства или дори впечатления - всеки изхожда от нещо за мнението си и за себе си е не просто прав, но вероятно и добър Simple Smile
Предполагам някой е отговорил за синхроните на Валерия, но понеже не съм имала време да чета - да, показват и нейни, не малко. Всъщност, те са част от причината да я намирам за открита и незлобна - не се сещам за случай, в когото да е обиждала по време на синхрон, и като цяло това, което казва на синхрон съвпада с поведението й в къщата. За контраст - Елена не веднъж е изсипвала епитети по време на синхроните, а начинът й на държание там не винаги съвпада с начина й на държание в къщата.

Точно загледах Кукушев и показаха един синхрон, при това от последните епизоди. Не знам защо ми се губи от трасето... Епитети не си спомням Елена да е изсипвала, коментираше поведение. Но дори и да ме лъже паметта, отношението й е еднозначно. Видно е че и Валерия няма илюзии относно него.

# 581
  • somewhere over the rainbow
Залагам на Ирина.
Обезрозени - Пам, Меган и Поли.

# 582
Залагам на Ирина.
Обезрозени - Пам, Меган и Поли.
И аз за нея се съмнявам. Евгени рискува да бъде изяден 🤣

# 583
Еее защо и Мегън, искам да ѝ даде още един шанс. Визуално много си отиват.

# 584
Еее защо и Мегън, искам да ѝ даде още един шанс. Визуално много си отиват.
Защото има вид на морална жена, т.е, за него може би скучна.

Общи условия

Активация на акаунт