Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 555
Ох, Елена гледа нещастно, а Валерия така е вирнала нос, че ще си счупи врата. Joy

Тепърва ще видим ситуацията, но ми изглежда много неприятна. Не става въпрос дори коя харесвам повече, дори и да не бяха Елена и Валерия в тази ситуация, а които и да е други две момичета, щеше да ми е все така неприятно за момичето, което гледа отстрани. И тук дори не става въпрос кой с каква  цел е влязъл и какви чувства изпитва, а за елементарно уважение и достойнство.

# 556
За предаването, май Елена пак тия дни ще бъде наказана от Евгени за някакво свое провинение. Предполагам, че финалистките ще бъдат емоционално изтощени на макс от цялото напред-назад, горещ душ-студен душ. Не случайно думите на Валерия бяха "Евгени, ти да ме побъркаш ли искаш?", макар и казани с усмивка и уж шеговито, показваха през какво минава емоционално тя. Елена сега я чака същото, че и по-лошо, защото Евгени я харесва по-малко, та ще я накаже с цялата строгост на нараненото си свръх-его.

# 557
  • Разпиляна във въображението
Срещата с Кристина наистина е толкова зле колкото я помня.

Елена след като получава роза - Получавам розата и ми е супер кеф и въобще не ме интересува кой как го приема. /определено не е вирнала нос/

За Габриела от Русе, в разговор между Пам, Елена и Борана - коментират как цялата се променяла, когато се повявал Евгени, рускиня се вселявала в нея, акцентът, който се появява. Подигравателно, че владеела езици. И Пам заключава – викайте екзорсист.

Мда, хич не се подиграват и гледат отвисоко и баш Елена, която вкарва както й падне английски езици къде вярно, къде не.

# 558
Мириел, разликата е, че Елена така си говори и пише с или без Ергена, това е нейният стил. Освен това, Елена говори английски. Мис Габриела се правеше на рускиня нарочно за предаването/ Евгени, а не говореше дори минимално руски. Те си се харесваха с мис Габриела и бяха от един лагер, но тя си беше ексцентрик. Аз харесвам мис Габриела с всичките й чудатости и е една от малкото, които мн ми липсват.

# 559
Имам чувството, че група приятелки на Валерия и й организират групова защита тук. Когато си емоционално обвързан към един човек, няма как да си обективен. За това се стига до тези крайности и търсене под вола теле.

# 560
Валерия е с Меркурий в телец - затова говори бавно, провлачено просто защото и мислите й текат по този начин. Липсва й гъвкавост, приспособимост към нови идеи. Пълен абсурд е да имат някаква съвместимост с Евгени. Той е с луна във водолей, нейната в телец т.е нехармоничен аспект. За дълготрайна връзка - твърдо не. Обаче синастрията с Елена е като по учебник - тригони слънца, тригони венери, съвпад луни.... Бъдещата свекърва също е рак, със сигурност би харесала Елена повече. Ще видим енергията на планетите как ще бъде отработена, но със сигурност Елена му е станала много-много близка.

# 561
Елена с кaквa лунa е?

# 562
# 563
  • София
Аз съм телец. Хич и не знам къде са ми Луната, Меркурият и Сатурнът. Ама съм нищо общо с Валерия, пу-пу!

# 564
Между другото, Кукушев спомена, че коментара на Елена за стопанката и това как ще се организират да правят ремонт, а също и реакцията на Валерия по-късно, били скрита реклама на Бригада нов дом.
Може и да е така, като се замисля.

# 565
Не е реклама ,той се пошегува.

# 566
Да, бе. Реклама на  отдавна спряно предаване, което няма да се снима вече.

# 567
Пошегува се за Мария Силвестър, но за другото беше полусериозен.

# 568
  • Разпиляна във въображението
Мириел, разликата е, че Елена така си говори и пише с или без Ергена, това е нейният стил. Освен това, Елена говори английски. Мис Габриела се правеше на рускиня нарочно за предаването/ Евгени, а не говореше дори минимално руски. Те си се харесваха с мис Габриела и бяха от един лагер, но тя си беше ексцентрик. Аз харесвам мис Габриела с всичките й чудатости и е една от малкото, които мн ми липсват.

Аз не знам как се държи и говори Габриела в обикновения живот. Може по същия начин да преминава на руски акцент Simple Smile Мис Габриела е говорила с Ирина на руски. Това не става, ако не говори минимален руски.

И хайде, всички се държат различно пред Евгени и когато го няма.

Харесвали са се Елена и Габриела, но зад гърба й са я обсъждали неласкаво.

Като цяло е интересно гледането отново на части от епизодите Simple Smile

# 569

Преди малко четох за Луна във Водолей от книгата на Х. Леонис "Приказките на Луната" и все едно за Елена говореше! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт