Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 540
Ох  чичкатa до Валерия може да си е фен , няма нуждa от тaкъв пaтос.😀

Ми не, чичката до Валерия е нейн фотограф, снимал я многократно на възраст 14-15 години и пише колко е секси.
Дори да е фен, подходящ постинг ли е колко секси е 14-15 годишно момиче от един чичак? Къде е здравото семейство на Валерия да го отстреля?

Не й е брат, това е нейн фотограф. 35 годишен, пишещ колко е секси 14 годишна хубаво ли е? Също знаем, че Валерия се е правила на по-голяма, за да може да участва на конкурси за красота, които по регламент не са за такива малки момичета.  Това също я поставя в опасна за възрастта й ситуация.

в един от прифилите на Елена има страшно много снимки, които тя е правила предимно на жени, всякакви, полуголи, голи и т.н. и това не означава, че е лезби, нали?
това, че "гръцкия език можел да бъде секси" не ми говори нищо друго, освен точно това, че такъв кошмарен език като гръцкия може да бъде секси покрай хубави жени.
няма фотограф, който да не се любува на моделите си, от които се вдъхновява и черпи много идеи за претворяване в образи и какво ли не...
абсурдно е да се обвинява в педофилия или нещо подобно...

# 541
Направо е велика тази тема! Тук цяло детективско проучване се прави на профили в социалните мрежи, роднини, приятели на участничките, после пък зодии, тълкувания, още малко и натални карти, психопрофили на участничките. Joy
Не го казвам с лошо и цел подигравка, просто наистина съм изумена как едно привидно простичко и повърхностно риалити предизвиква такива задълбочени дискусии. Те психолозите на предаването не са вниквали толкова.

# 542
Абе много е секси гръцкият,  говорен от 14 годишната Валерия. Simple Smile)) Ясно.

# 543
  • Разпиляна във въображението
Само да вметна нещо, което заради темата ми направи впечатление - вената на Валерия изпъква дори когато извива глава и говори Simple Smile

# 544
Естествено, че ако той е на 35, когато тя е на 15, спрямо нея си е чичко. Даже може да й бъде баща без проблем. Не е уместно да коментира сексапила на тинейджърка.

# 545
Няма, ама тук дори това се изтъква като поредното превъзходство на Елена над Валерия.

Аз не го изтъквам като превъзходство на Елена над Валерия. Опитвам се да обясня, че посещаването на разни клубове за музика не прави Елена автоматично участник в оргии по никакъв начин, защото 90% от хората, ходещи по тези клубове НЕ търсят там сексуално преживяване, а търсят танци и яка музика.
Просто е т.нар. лоджикал фаласи -- Елена ходи в известни музикални клубове, в които някои хора правят секс, значи Елена прави секс по дискотеките. Това е неправилен извод от логическа гледна точка.

Мари, при цялото ми уважение, но няколко дена си мълчах, и не съм писала никакви защити. Просто много загрубя темата.
По същата логика това, че Валерия се е снимала с някакъв чичко, не означава, че са били интимни. Може той да у организаторите на конкурса и просто да е впечатлен от нея. Според вас кой нормален родител ще позволи такива интимност на дъщеря си? Те тези родители все пак са били с нея, не са я пуснали сама.

Валерия няма вина, разбира се. Просто хората се възмущават от Берлински клубове, ходенето по цици, а не гледат чичаците с малолетните, до степен 35 годишен с 14 год да е нормализирано. Не е задължително Валерия да е имала общо с фотографа или с друг чичак изобщо, но е факт, че беше масово навремето. При вс положения не е хубаво това малко момиче да е прегърнато от чичаци, да ходи по конкурси за красота, да се снима върху коли и тн. Не е упрек към Валерия, но е повод за размисъл за хората и средата около нея.
Валерия не е длъжна да влезе в главата на въпросния господин и да му каже какво и как са пише.В случая с поста тя няма вина и това няма никакво отношение към участието и в предаването.

# 546
Ей, голямо обсъждане на тая Валерия. А тя е толкова скучен персонаж. Добре, че и дадоха главна роля, иначе едва ли щяхме да я забележим. Наистина момичето е хубавко, но толкова... Каква поезия , какви послания. Елена поне  провокира, въпреки че голите женски гърди отдавна не са табу.

# 547
Елена ми е мaлко мъжкарана , дори с рокля и грим не ми е нежна , женствена или сексaпилна. Предполагам , зa товa е тaзи офaнзивa към Евгени.

# 548
  • Разпиляна във въображението
Да се върнем към предаването. Евгени говори! В следващия епизод, на коктейла, си споделя с Поли и на него му е приятно. Между нелепостите все пак, които имаха.

През деня, по-рано, според Пам мъжа на Валерия трябва да е куче, а Елена, Мика и Мони се кискат.

# 549
Направо е велика тази тема! Тук цяло детективско проучване се прави на профили в социалните мрежи, роднини, приятели на участничките, после пък зодии, тълкувания, още малко и натални карти, психопрофили на участничките. Joy
Не го казвам с лошо и цел подигравка, просто наистина съм изумена как едно привидно простичко и повърхностно риалити предизвиква такива задълбочени дискусии. Те психолозите на предаването не са вниквали толкова.

Тъкмо се засилвах и острия ми (в)зор Nerd се насочваше към Валерия Joy

За марихуана говори Елена, пише че затова никога не се е закачала към тютюн. Дали е морално осъдимо - моралистите, които си мислят, че всяко ходене в клуб и дискотека води до вакханалии и оргии, да кажат Grin  
То и хобитите пушеха трева, пък един от тях спаси света Laughing Смешно ми е, защото имаше меме с Евгени като Джон Сноу, пък на мен ми прилича повече на Фродо и си ги представям с Елена като хобити във вила Хедон Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 550
Щом за Елена се изпаряват неласкателни мнения, иска ми се и за Валерия да се потрие малко. Щото после да не се чудим как Елена била най-харесвана, налЕ…

# 551
  • Варна
Щом за Елена се изпаряват неласкаъвлни мнения, иска ми се и за Валерия да се потрие малко. Щото после да не се чудим как Елена била най-харесвана, налЕ…
Гласове от анкетата, нито са трили, нито добавяли. Wink

# 552
На тази снимка Валерия и Генчо са като младоженци, а Елена е шаферката Joy
Елена тук по-скоро ми прилича на длъжностното лице от Общината.

# 553
  • София
Ох, Елена гледа нещастно, а Валерия така е вирнала нос, че ще си счупи врата. Joy

# 554
Май не съм писала много за Валерия, ето и мнението ми за нея:

Прекрасна е на външен вид, според мен е най-красивата там, а каузата й с животните, изисква огромно сърце и големи нерви. Адмирации Heartpulse Не знам дали да се радвам, че млад човек се е заел с това и/или да я съжалявам. Допада ми и че ходи неглиже, не е нужно постоянно жената да е с три тона грим и неудобни дрехи.
Симпатизирам й най-вече заради тези неща.

Иначе се държи като невъзпитана, нахална, агресивна, горделива и несигурна девойка. Голямо собственическо чувство (Луна В Телец), постоянство, овнешки инат в любовта. Има благородни стремежи да направи това място по-добро чрез помощ на животинките. Земна е, което на Евгени може да му допадне. Близнашките идеи в Марс трудно, но все пак, намират реализация, на което се дължи и изявената й меланхолия, редуваща се с ентусиазъм. Не е лицемерна. Не виждам много от чувството й за хумор. Малко е откъсната от реалността... незряла. Трудно се социализира, което не е непременно недостатък.

Бих я харесвала повече, но има три неща, които не понасям у хората - жестокост, лицемерие и нахалство/неуважение. За съжаление последното често "прозира" в проявите й.

Общи условия

Активация на акаунт