Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 630
Генчо се разсмя искрено на срещата с Пам и си прекара нормално.
На другите срещи все трябва да е в образ, не е лесно и едва ли е приятно.
Политкоректност. На синхроните каза, че Пам говори много. Той на всички срещи пуска по някое подхилкване.
Меган го отегчи. Според мен е симпатичен съобразителен човек, но грам флирт и спонтанност няма в нея. Тя вече беше извадила ексела да им прави графика.

# 631
Големи хора са, всеки да си ходи по пътя.
Според мен срещата на Пламена мина добре и е добър пример как да се държат хора на среща, дори да е пределно ясно, че втора няма да последва. За съжаление Пламена ми стана напълно антипатична след играта с кутията, не се показа широкоскроен човек с емпатия към различните от самата нея жени.

# 632
  • софия
Протестирвам.  Да си ходи, по който път иска. Ленчето да хваща в другата посока. Ще и изпие силиците в старанието си да не стъпи на криво. Тендовагинит ще хване да му почесва егото. Тя е жена, която обича свободата. А в тази двойка за да се получат нещата, трябва да загърби всичко и да е в угода на него и неговата кариера. Не я давам. Генчоооо, чу ли. Взимай Валерия и всички ще сме доволни. Ще настане мир и благоденствие в темата. 😀
 Въобще не се впечатлявам кой друса гюбеци и кой балет. Важното е те двамата да се разбират, ако имат акъл тези различия няма да са огромен препъни камък във връзката им. Ако се водят по родата, техен  проблем.  Справка семейните отношения във форума.

# 633
Не ми се виждат успешна двойка дългосрочно, Валерия е твърде самовглъбена и гази всеки, който й стои на пътя. Вече каза, че ще мине и през Ергени ако е пречка за приятелството с някоя дружка. След като придобие Гената той става поредната заменяема вещ и пречка по пътя й към нещо друго което си е наумила. А и вероятно той ще е последния в редичката очакваща внимание, далеч след всичките й останали занимания, пък той не харесва да го пренебрегват, така че конфликтът е готов.

# 634
Здравейте, много интересна тема! Аз гласувах за Валерия, Виктория и Джия като най-неприятни персонажи. Не мисля, че Валерия е подходяща за Евгени, не виждам и особен интерес от негова страна.

# 635
За дългосрочно гаранции няма. За краткосрочно има изгледи, след като тя направи най-големите грешки в играта, но Евгени си я харесва въпреки тях.

# 636
  • София
Протестирвам.  Да си ходи, по който път иска. Ленчето да хваща в другата посока. Ще и изпие силиците в старанието си да не стъпи на криво. Тендовагинит ще хване да му почесва егото. Тя е жена, която обича свободата. А в тази двойка за да се получат нещата, трябва да загърби всичко и да е в угода на него и неговата кариера. Не я давам. Генчоооо, чу ли. Взимай Валерия и всички ще сме доволни. Ще настане мир и благоденствие в темата. 😀
 Въобще не се впечатлявам кой друса гюбеци и кой балет. Важното е те двамата да се разбират, ако имат акъл тези различия няма да са огромен препъни камък във връзката им. Ако се водят по родата, техен  проблем.  Справка семейните отношения във форума.

Или може би просто са несъвместими. Ленчето цял живот ли ще се нагажда след всяко смръщване на Генчо? Много изморително, но най-вече - токсично ми звучи. Тя и сега изглежда супер нестабилна покрай всичко това - един ден рев и извинения, после зор да се прави на нещо, дето не й идва естествено, после нападения по Валерия, сега ако пак ще реве, защото Генчо я насмел... ужас.

При Валерия и Генчо нещата изглеждат много по-естествени и сътресенията всякаш не им влияят.

# 637
Не знам дали е лабилна или се настройва към него, но наистина не се случват естествено и с лекота нещата между тях. Подвеждащо се държа Евгени на тяхната среща и нямам предвид колието, а че като цяло срещата им приличаше на предложение за брак. След последвалите епизоди обаче изглежда, че той е бил в роля тогава. Елена мисля, че тогава беше искрена.

# 638
Ленчето може да се нагажда и го прави с желание, но е много дистанцирана и не е любвеобилна извън ролята. Генчо май харесва по-миловидни същества за гушкане, най-вероятно няма против ако не успее с жени накрая да си вземе котка, говоренето не изглежда да му е приоритет.

# 639
Протестирвам.  Да си ходи, по който път иска. Ленчето да хваща в другата посока. Ще и изпие силиците в старанието си да не стъпи на криво. Тендовагинит ще хване да му почесва егото. Тя е жена, която обича свободата. А в тази двойка за да се получат нещата, трябва да загърби всичко и да е в угода на него и неговата кариера. Не я давам. Генчоооо, чу ли. Взимай Валерия и всички ще сме доволни. Ще настане мир и благоденствие в темата. 😀

Ааа, съзирам двоен стандарт – Да си ходи по който път иска, ама ако може този път да не се пресича с пътя на интелигентното момиче.

# 640
Генчо се разсмя искрено на срещата с Пам и си прекара нормално.
На другите срещи все трябва да е в образ, не е лесно и едва ли е приятно.
Политкоректност. На синхроните каза, че Пам говори много. Той на всички срещи пуска по някое подхилкване.
Меган го отегчи. Според мен е симпатичен съобразителен човек, но грам флирт и спонтанност няма в нея. Тя вече беше извадила ексела да им прави графика.
На мен ми хареса срещата с Пам.
Мисля, че Меган я усеща като лепка, с която ако не се получат нещата ще има драма и затова я избягва.
Валерия даде заявка, че ще се налага и доминира, което също едва ли му харесва.
С Елена - най-голяма свобода, така че според мен тя ще спечели, чисто логически.

# 641
  • софия
LadyCharming, тъй , тъй. 😀
 Една изявлена двойностандартничка съм.
 Да идва довечера, че вече се чудя какво да си изсмуквам от пръстите. Ако не друго, ще има нови неща за разчепкване. На мен ми е интересно сега, след като големите дразнители ги няма кой ще стане злият герой. Миналата година Виктория изпъкна рязко тогава. Да видим коя ще поеме ролята тази година.

# 642
На мен поведението на Меган ми е твърде преследваческо. За мен не е нормално цялото това проучване, още повече пък обхващащо брат му и семейството му. Ако някой разбера, че някой мъж си е направил такава стабилна подготовка относно мен, няма да съм впечатлена, а стресната.
Като бях тийнейджърка, не исках никога да ме изпращат момчета до вкъщи. Не съм имала много гаджета и срещи, но винаги на първо-второ-трето излизане съм се прибирала сама. Беше ми срашно неприятно, когато един младеж, с когото нямахме много общи познати, все пак по някаква линия беше открил къде живея  и един ден ме "изненада" пред входа. Сигурно не му е станало драго от киселата ми физиономия пред този жест на внимание. Не знам как бих реагирала, ако някой ме изненада с "знам баща ти какво работи", "знам най-добрата ти приятелка колко деца има". Ужас.

# 643
Разчоплихме вече и защо Елена не е гласувала октомври, не е, защото не е можело да излезе, тъй като Валерия и Евгени са гласували. Явно за интелектуалката, депутатите са "копченатискачи". Имах надежда, че будното младо общество ще направи някаква промяна, но явно няма такива изгледи.

Остава да открием и кой е "Гак" Ричи. 🤭

# 644
  • софия
На мен поведението на Меган ми е твърде преследваческо. За мен не е нормално цялото това проучване, още повече пък обхващащо брат му и семейството му. Ако някой разбера, че някой мъж си е направил такава стабилна подготовка относно мен, няма да съм впечатлена, а стресната.
Като бях тийнейджърка, не исках никога да ме изпращат момчета до вкъщи. Не съм имала много гаджета и срещи, но винаги на първо-второ-трето излизане съм се прибирала сама. Беше ми срашно неприятно, когато един младеж, с когото нямахме много общи познати, все пак по някаква линия беше открил къде живея  и един ден ме "изненада" пред входа. Сигурно не му е станало драго от киселата ми физиономия пред този жест на внимание. Не знам как бих реагирала, ако някой ме изненада с "знам баща ти какво работи", "знам най-добрата ти приятелка колко деца има". Ужас.
Особено важно е, че Генчо е бягал от прекалено информирана девойка, с която е имал връзка. Нали рИва,  че мадамата му ровила в телефона. Мегън в старанието си да е осведомена може съвсем нови върхове да покори. Не съм сигурна отегчен ли беше след срещата им или ужасен. Но съм сигурна, че ако не беше станал джангъра с Пам и Елисавета щеше да хвърчи точно Мегън. Даже имаше лек синхрон на смъртта.

Общи условия

Активация на акаунт