Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 487
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 825
Ети заби Валерия изцяло. Просто я разби.

# 826
Среща с ДВЕ - тъпо, то и играта беше Странна. Можеше поне да има нещо от рода Евгени да открие кой Говори, ама някой е трябвало да измисли интересни въпроси, с които трудно ще се разбере кой е Гласът.

Тук, вместо да Накажат някак Валерия, че наруши пак правилата, те на среща я уредиха. Този грим определено не ми харесва Sad , иначе отначалото твърдя, че на Визия Валерия ми харесва, на характер върви към ужасно.

Ирина ме плаши, такъв хлъднокръвен хищник, тип сериен убиец ми е.

# 827
Много тегава среща засега, Евгени говори на Валерия като някой учител едва ли не.

# 828
  • Варна
Ето в такива моменти се усеща чудесно, че сравняваме две жени на коренно различна възраст и с много различен опит. За мен е нормално Елена да е по-обиграна и да води диалог по-добре. Това са повече от 10 г разлика. Аз на 20 г не се изразявах така, както сега на 30 г.
Валерия не е толкова малка, някъде четох че е 25+, но се представя за по-малка, така че не им е голяма разликата

# 829
  • Разпиляна във въображението
Колко е самодоволна Елена, как си се подсмихва.

Валерия просто е малка и явно по-малко обиграна.

# 830
Не, като човек, който нерядко защитава Елена във форума, мога да кажа, че този разговор не ми харесва. Струва ми се, че се опита да докара Евгени  до мнението ,, сериозно ли ме сравняваш с тая”, да покаже мисловно превъзходство и да натрие носа. Не ми допада, даже напротив- ако се бяха увлекли в приятен и включващ и тримата разговор, достойнствата ѝ щяха да проличат още повече.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 22:19 от Анонимен

# 831
Елена си дрънка сама в общи линии, ама да повече може да дрънка от Валерия. 😂😂😂 Велерия си е бая простовата.

# 832
Генчо и Валерия разговарят за първи път. На останалите срещи само се гушкаха.

# 833
Валерия е като на изпит, за който не е учила. Вижда се как няма какво да си кажат и колко нямат допирни точки с Евгени. Добре си изигра картите Елена.

# 834
Направо виждам разочарованието на Евгени. Човекът "проглежда" и му личи.
Елена спечели всички точки с тази ръка, коята й беше раздадена. 5 точки от мен.

# 835
  • Пловдив
Жал ми е, съжалявам.
Елена е подмолна и ужасна. Това е грозно, което прави.
Халал да й е победата над момиче, което сигурно е имало 2 партньора и няма никакъв социален опит.

# 836
Евгени също забива Валерия. Елена може да ликува, спечели супер много от тази среща.

# 837
  • София
Ах, не беше добра идея това за Валерия, въпреки радостта ѝ. Елена натиска разни бутони и получава нужните реакции...

# 838
Това е някаква форма на трибунал спрямо Валерия. Ужасното хихикане на Кралицата е само фон на зловещата среща- съд.
Нейната / на Кралицата/среща, явно е в монолога в синхрона. А той защо е полу-загърбил Аристократката?
 33г. Елена, 24- Валерия
Нова дума- “диссконфузно” и неин автор  не е Елена😀

# 839
Не си мислете, че след този разговор той пак няма да си предпочита Валерия. Елена му е като майка, която философства.

Общи условия

Активация на акаунт