Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 438
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 915
Ох, поне се чува смях от къщата на заден фон, не врещене

# 916
Мм, направо ми се вижда, че Евгени е гей. Стои като пън с Джия под дъжда, а тя е много гореща жена.

# 917
Аз все още не съм убедена, че Мика има някакъв интерес - разказваше за момче, което харесвала - никак не е уместно.

# 918
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Миналата година Сашка и Витьо под дъжда бяха разкошни. Един от любимите ми моменти в риалити шоу. Тази година Генчо и Джия предизвикват в мен досада и подбелване на очи.
Елена е много хубава на коктейла, гримът и е чудесен. Валерия също е с много нежен грим и визия.

# 919
  • София
Ами на мен Джия ми е много сладка, върви им приказката с Евгени, според мен биха били  добра двойка.

# 920
Този епизод е толкова скучен, че и в темата коментари почти няма.

# 921
Той за колието ли говори?
Тя е права, че не си отива с тази рокля.

# 922
Да не повярва човек, но чухме някакви житейски истории от тез хора тази вечер. Да се чудиш да не би продукцията са пропуснали да ги махнат тези кадри 😂😂😂😂

# 923
Хаххаха, кой е сега в обувките на Валерия.

# 924
  • Разпиляна във въображението
Мислих си, че накрая Евгени ще каже "Шегувам се". Този сериозно ли?

# 925
Ахахаха. Алтънбаш свиват сармите на Елена Joy

# 926
Аз така и не разбрах защо тя не носи колието?

# 927
  • Варна
Ергенчето пък защо се сърди на Лена за колието?

# 928
Сега Елена е в същата ситуация, ако не й по-лоша от Валерия. Карма!

# 929
Естествено, че има значение мнението на майката  Simple Smile как да няма, просто тя като види, че си щастлив с този човек няма да ти каже да му пуснеш ръката, защото неговата майка слуша музика, която тя не. 😅 Както би казала моята най-любима литературна героиня Ния "няма да те накарам аз да го захвърлиш, щом еднъж си го откъснал".

Изобщо не е ок на 24 вече да си живяла с мъж и да сте се разделили. До 30 колко такива съвместни съжителства тип брак... за мен показва повърхностно отношение спрямо съжителството.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 22:40 от T.Valcheva

Общи условия

Активация на акаунт