Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 061
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 165
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами в случая с Иринчето, на нея като я режат и се отваря апетита, та не е много релевантно.
Изрично съм написала, че говоря аз как бих постъпила на нейното място. Hands V За мен такава постъпка и липсата на каквото и да било извинение след това, е неприемлива, показателна за отношението и абсолютно достатъчна да зачеркна даден човек.
На Ирина щом й харесва, да продължава да му се точи и облизва. Само после, ако се получи изобщо нещо между тях, да не се чуди защо й се налага да се оплаква от Евгени на следващия.

# 166
И все пак, ако Евгени е асоциален, нямаше да може да разговаря с тях - явно му се връзват. И въобще - човек, който работи на сцена, не може да е асоциален.
Напротив, представи си какво е да си на сцената - т.е. доста по-високо от публиката, поставя те на собствения ти пиадестал за величие. Хората на изкуството в повечето време реално са отдалечени от своите "обожатели". Генчо дори не може да се изразява нормално в поне 50 % от диалозите си с другите.
ПП: "Връзват" му, защото са в шоу.

# 167
  • Мюнхен
Да знаеш, че ще има екип, който да ти направи прическата, грима и роклята след прословутата среща е едно, но да не знаеш, че ще те дадат в национален ефир от куп оператори по гащи и без сутиен е друго... Колко ли джипа са пътували след тях с реквизит, та поне един бански не й извадиха. Иначе, пак казвам, нямам проблем с голите гърди на приемливо място.

Знаела е Simple Smile На Марта ѝ бяха казали да се пооправи малко, преди Виктор да дойде да я открадне "изненадващо" с мотора.

tiesto, пиши, и аз съм съгласна с теб в 99% от случаите.

# 168
Ще ми се момичетата да се сдобрят и да се обединят против Евгени. Поне за един ден.
Идва Генчо на коктейла и ги поздравява: Добър вечер, дами!
Мълчание.
Прави нов опит: Момичета, искате ли да си поговорим?
Момичетата: Не.
Оглежда се безпомощно Евгени за Наум, но него го няма. И на Наум му е писнало от глупости.
Вече пред припадък, Ергенът се обръща към Валерия: Имам писмо за теб!
Всички момичета вече се смеят неудържимо.
Joy

# 169
Евгени е солов изпълнител. Ако беше музикант, участващ в оркестър, щеше да е друга работата.
По цели дни репетира и сигурно общува само с няколко човека.  За фенките е ясно, че повечето го боготворят и изобщо не му се налага да се напъва за единия секс. Какво толкова, като една се обиди? Ще дойде следващата.

# 170
Скрит текст:
И все пак, ако Евгени е асоциален, нямаше да може да разговаря с тях - явно му се връзват. И въобще - човек, който работи на сцена, не може да е асоциален.
Напротив, представи си какво е да си на сцената - т.е. доста по-високо от публиката, поставя те на собствения ти пиадестал за величие. Хората на изкуството в повечето време реално са отдалечени от своите "обожатели". Генчо дори не може да се изразява нормално в поне 50 % от диалозите си с другите.
И за мен диалозите са странни - мисля, че се дължи на сценарий. Сигурна съм, че не би реагирал така на много от разказите, които му поднасят, но е инструктиран какво да казва.
И реакцията на обидите на Елисавета беше заучена - все едно държи реч (имам предвид още преди раздаването на розите, когато уж за първи път чу тази история).

# 171
Да знаеш, че ще има екип, който да ти направи прическата, грима и роклята след прословутата среща е едно, но да не знаеш, че ще те дадат в национален ефир от куп оператори по гащи и без сутиен е друго... Колко ли джипа са пътували след тях с реквизит, та поне един бански не й извадиха. Иначе, пак казвам, нямам проблем с голите гърди на приемливо място.

Знаела е Simple Smile На Марта ѝ бяха казали да се пооправи малко, преди Виктор да дойде да я открадне "изненадващо" с мотора.

tiesto, пиши, и аз съм съгласна с теб в 99% от случаите.
Марта изглеждаше хем неглиже, хем прекрасно - ако не се лъжа с бяла риза и дънки - не е натрапчиво, но пък секси и красиво. И нея си я "откраднаха" по подобен начин.

# 172
Хахах, когато Боряна сподели мрачната си тайна за връзката със семеен мъж, Евгени се сети за първата заучена реплика „ сигурно ти е било много трудно“...

# 173
  • софия
Интересен повод за размисъл е анкетата. Двете момичета, които са на двата различни полюса са първенци. Едната, за чисто физически данни говоря, определят за абсолютно неподходяща, защото не била с правилните форми, а другата с естествена красота, прилична на фея. И двете се оказват почти еднакво неприятни за повечето зрители.
 И какво се оказа, все пак не се е променил много мирогледът. Все тая как изглеждаш, кофти ли си от вътре, трудно се получава.

# 174
Хахах, когато Боряна сподели мрачната си тайна за връзката със семеен мъж, Евгени се сети за първата заучена реплика „ сигурно ти е било много трудно“...
Е, както сме чели вече, него това не го трогва, за да си вземе, каквото трябва там...
Скрит текст:
И за мен диалозите са странни - мисля, че се дължи на сценарий. Сигурна съм, че не би реагирал така на много от разказите, които му поднасят, но е инструктиран какво да казва.
И реакцията на обидите на Елисавета беше заучена - все едно държи реч (имам предвид още преди раздаването на розите, когато уж за първи път чу тази история).

И аз мисля, че често му диктуват в ухото, затова му трябва известно време да наподоби съответната реакция и се запъва при разговор.

Интересен повод за размисъл е анкетата. Двете момичета, които са на двата различни полюса са първенци. Едната, за чисто физически данни говоря, определят за абсолютно неподходяща, защото не била с правилните форми, а другата с естествена красота, прилична на фея. И двете се оказват почти еднакво неприятни за повечето зрители.
 И какво се оказа, все пак не се е променил много мирогледът. Все тая как изглеждаш, кофти ли си от вътре, трудно се получава.

Да, защото всяка е със собствените си дефицити, които проличават все по-ярко. В комбинация с неадекватния Евгени става точно така.

# 175
Аз много ще се радвам на епизод без мрачни тайни. Товарят ме тези истории, с и вече ми в безкрайно скучно да ги слушам. Все едно всяка получава една бонус роза във вечерта, когато сподели драматична история за себе си. За Валерия в странно да си говориш за книги на първа среща, за мен е странно да си споделяш подобни истории за изневери, насилие и пр.

# 176
  • somewhere over the rainbow
Само на мен ли ми се струва изключително безвкусно да размятаме снимки за зърната на друга жена? За мен това е еквивалент на това да показваме снимки на Пам, когато е с някоя рокля, която очертава - например - паласки. За мен това също е боди шейминг, да не говорим, че момичетата не си избират роклите, а дори да си ги избираха, на всяка се случва да не забележи и предвиди такова нещо.
Не мисля, че някой се присмива на гърдите на Айлин, те са си ок. Коментира се фактът, че са изложени на показа цели-целинички на официално събитие, където се предполага спазването на някакъв етикет. Ако правилно съм разбрала значението на думата "криндж", значи това си е баш криндж.
На плажа например жени по монокини не сме смущават, особено, ако са красиви. Но на коктейл или прием да изскочиш по цици - не, мерси.
По тази причина не виждам място за сравнение между голите гърди на Елена на плажа и на Джия на масажната маса с тази селяндурщина на Айлин. Ма каква ми е хлъзгава тя - аха-аха да я захаресам и се срине.

# 177
  • София

Пам да си вземе бележка.

# 178
В реална ситуация повечето хора (от двата пола) биха се отдръпнали от човек, който им говори, все едно е на сеанс при психиатър, вместо да се почувстват привлечени.
Няма нужда толкова бързо да си разголват душите...

# 179
Аз много ще се радвам на епизод без мрачни тайни. Товарят ме тези истории, с и вече ми в безкрайно скучно да ги слушам. Все едно всяка получава една бонус роза във вечерта, когато сподели драматична история за себе си. За Валерия в странно да си говориш за книги на първа среща, за мен е странно да си споделяш подобни истории за изневери, насилие и пр.

Както се разбра, това е заложено в оригиналния формат. Друг е въпросът, че тук не е Америка и за нас е проява на лош вкус.

Общи условия

Активация на акаунт