Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 063
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 270
  • Разпиляна във въображението
Ама Валерия е живяла в гето ли?

# 271
В предишната анкета имаше над 900 гласували.
Ако Валерия спечели, това няма да е никакъв обрат.

# 272
  • софия
За мен е очаквано, даже, ако не се беше проявила Пам така последната седмица си мисля, че двенките щяха да са на върха.
На върха, ама Вал е с два пъти повече гласове.
Така е, а разликата при любимките беше огромна. На мен, това, което отбелзах в горния пост ми беше интересна тема за размисъл. Пам и Валерия, двата антипода.  Останалото е ясно.

# 273
Радктирам се, защото разсъждавах на база процентите в анкетата, които не са верни.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 22:13 от Lemon Verbena

# 274
  • # супернатурална #
Написах "все повече", а не "повечето". В сравнение с предишната анкета харесванията бележат ръст 😁
Аз съм много доволна, че все повече хора "проглеждат" и  все повече хора осъзнават, че Валерия не е някакво невиждано зло, особено на фона на останалите и особено в такава враждебна среда (за всички, не само за нея).
Според анкетата диша във врата на Пам.
Kои харесвания? Вотът е отрицателен, анкетата е за НЕхаресване. Валерия е стабилно на второ място. И реално скоро ще е на първо, защото Пам е пътник

Няма как да го знаем, не знаем какво са ни приготвили монта...сценаристите.
Забавно е как съм апострофирана за дребните неща, но основното удобно се подминава. Изтъкнах доводи защо, според мен, Валерия, макар да не е ангел небесен, изобщо не е най-злобната, нахалната и с най-досадно и нелепо представена кауза. Все още липсват аргументи в защита на противното. Общо взето е малко като при Ирина -не мога да я дишам, защото...как беше...има лоша енергия.
Наистина ми е интересно и ще се радвам да прочета някакви конкретни упреци, извън това че е чалгарка? и че е наполовина циганка??

# 275
Миналогодишният Ерген е бил пълен фалш - нали излезе информация, че Виктор си е имал сериозна приятелка през цялото време (преди и след предаването)...

# 276
На мен ми се струва, че времето за драматични обрати накъся. Абсолютно подкрепям Гената да си вземе или Валерия или Елена. Имам обаче усещането, че Валерия нещо ще се дискредитира и везните ще наклонят към Елена.
На мен ми е симпатичен романсът между Валерия и Евгени. Но няма да е нито първият нито последният мъж, който си има лек романс с красавица, а за сериозна връзка избира друга, с по-сериозни заявки.

# 277
Аз пък съм сигурна, че само G заслужава да спечели Ергенчето. За нея съм. То крaсота, чар, елегантен флирт и класа . И анкетата го доказва. Против са само тоя, оня, един друг и третия .

# 278
Миналогодишният Ерген е бил пълен фалш - нали излезе информация, че Виктор си е имал сериозна приятелка през цялото време (преди и след предаването)...
Това го разбрах от темата, но след подобно разкритие не би ли следвало да им вземат правата? Вземат някого, казват че е ерген , а той не е и правят 20 момичета на маймуни...
Дори актьорите се целуват и натискат с по-малко жени, а но явно тези вътре, все пак са по-добри от мнозина родни актьори..или се оказва доста лесно да имитираш емоции??

# 279
Написах "все повече", а не "повечето". В сравнение с предишната анкета харесванията бележат ръст 😁
Аз съм много доволна, че все повече хора "проглеждат" и  все повече хора осъзнават, че Валерия не е някакво невиждано зло, особено на фона на останалите и особено в такава враждебна среда (за всички, не само за нея).
Kои харесвания? Вотът е отрицателен, анкетата е за НЕхаресване. Валерия е стабилно на второ място. И реално скоро ще е на първо, защото Пам е пътник

Забавно е как съм апострофирана за дребните неща, но основното удобно се подминава. Изтъкнах доводи защо, според мен, Валерия, макар да не е ангел небесен, изобщо не е най-злобната, нахалната и с най-досадно и нелепо представена кауза. Все още липсват аргументи в защита на противното. Общо взето е малко като при Ирина -не мога да я дишам, защото...как беше...има лоша енергия.
Наистина ми е интересно и ще се радвам да прочета някакви конкретни упреци, извън това че е чалгарка? и че е наполовина циганка??

Е, хайде сега. Колко пъти ще се обясняваме. Томове със събрани съчинения могат да се изпишат вече защо не я харесваме Валерия тези, които сме намерили за нужно да го описваме.  Много уморително става да се повтаря. По-горе СлаБе тактично е обяснила без да намесва етнос или чалга.

# 280
Те и момичетата сигурно са знаели...
Навремето имаше едно тъпо риалити Милионер търси жена - там наистина ги правеха на маймуни. Малкият Тошко (в ролята на милионера) избра две победителки и наградата им беше, че ги изпрати да си ходят с един трабант.
Не съм гледала в детайли, но си спомням този финал.

# 281
  • Варна
Те и момичетата сигурно са знаели...
Навремето имаше едно тъпо риалити Милионер търси жена - там наистина ги правеха на маймуни. Малкият Тошко (в ролята на милионера) избра две победителки и наградата им беше, че ги изпрати да си ходят с един трабант.
Не съм гледала в детайли, но си спомням този финал.
Аз си спомням, че Ицо Стоте манекенки беше милионера... Два сезона ли е била тази простотия?

# 282
На мен ми е интересно как се подготвяш за формат, в който целта е да се влюбиш - и да се влюбят в теб? Това не се ли води манипулация?  Значи ли, че Евгени не би се влюбил в Елена, а в неин, внимателно подготвен образ, и че тя самата изобщо не е влюбена, а просто амбицирана? И какво изобщо печели - тук пари няма, само възможност за връзка? ... Защо аплодираме Елена? Любовта не трябва ли да е чиста и истинска, не нагласена и изиграна?
може да се подготви за предаването всяка участничка:
---- едни от тях се подготвят като слагат малко ботокс в устните и кой където се сети, други си правят малко по големички ц*ци, зад*ици, според нуждите, по-скромните поне по един нов цвят на косата (червена, оранжева, нещо запомнящо се), веждички, миглички, екстеншъни, голяма подготовка трябва, нови гримове си купуват, спортистките оправят мускулатурата, който не може да ходи на токчета, се опитва в къщи, бельо си купуват, а,  щях да забравя зъбите си оправят цялостно, да блестят (Габи знае даже и кои колко струват) и т н.
---други попрочитат малко за музиката (в случая такъв ни е Ергенът), ходят на уроци да научат малко пиано, пеещите подготвят 3-4 песни евентуално с вокалния педагог. Уроци по плуване евентуално.
---трети гледат подобни предавания да добият представа какво ги очаква, какви игри има, гледат мацките на среща с коя вилица се започва вечерята и други полезни неща. Ако знаят имената на съперничките от кастинга, търсят информация за тях в интернет(тактика от Биг Брадър). Евентуално започват да мислят стратегия, какво ще разправят на Ергена.  Например на Айлин и дойде спонтанно стратегията да го кара да танцува, и го прави на всяка среща. Или да му се разправят някакви изумителни истории, може и измислени, но драматични, в случай, че си зле в класацията с розите. Даже може да научат някакви клишета, мъдрости, цитати за любовта, някой стих.
-четвърти, въобще не се подготвят, отиват там за шоу и защото да се подготвиш е срамно.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 22:17 от Pepina_n3

# 283
  • софия
Днес се разбих от мнения, поне пари да взимах от това, но ще си кажа защо не харесвам Валерия.
 При нея, като при Генчо, егото огромно, отношението и към другите е само в една посока. Изискване и претенции. Изгради стена пред себе си от най-големите гаменки в предаването и с нежна усмивка ги окуражаваше да нападат и ръфат с грозни думи.
  За нея разговор за нещо различно от нея и интересите и не е опция. Книгите и начетеността са порок, на няколко пъти се изказа по тази тема.
  Начинът, по който се държа с Джия ми беше най-големия лакмус. Тогава определено тотално я отписах . До този момент не бях сигурна бъркам ли в преценката си или не. Това мутренско държание, което е обвито в нежна и красива обвивка ми е какво...изненадаааа крийпи.
  Това, че така войнствено размахва веганството.  И не говоря за случаят с луканката. На първата среща с Евгени го показа. После вече се доразви.
 Много от нещата могат да се оправдаят с младостта и, да. Но не е моят човек и няма как да и симпатизирам. Пак казвам, това е моето усещане, това са моите причини.
 Сега, като се замисля, половината от изброените неща ги прави и Елена, но с повече финес и с различна насоченост, но не ме дразни. Напротив, радвам и се. 😀

# 284
  • # супернатурална #

Е, хайде сега. Колко пъти ще се обясняваме. Томове със събрани съчинения могат да се изпишат вече защо не я харесваме Валерия тези, които сме намерили за нужно да го описваме.  Много уморително става да се повтаря. По-горе СлаБе тактично е обяснила без да намесва етнос или чалга.

Аз СлаБе винаги я чета задълбочено,  защото, макар и от "противниковия лагер" поднася мненията си интелигентно и аргументирано. И по никакъв начин не търся обяснение (подчертавам, за себе си) защо някой не е харесван. Чудно ми е, защо е определяна като злобна, нахална, с досадна и недобре представена кауза. И защо е чак мразена.

Общи условия

Активация на акаунт