Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   2
Отговори
# 255
Оф, то е ясно, че Лена печели, ама да видим как ще ги извъртят нещата, Генчо да се влюби тепърва в нея. Като за начало няма да е зле да спре да я гледа с погнуса. Може би сега като му ревне на рамото магически ще открие колко е специална и неповторима. 😇
Ако тя ще спечели, спирам да гледам 😠 Много ще ме е яд, че съм си изгубила времето в нагласени истории.

# 256
Гледайте шоуто и се забавлявайте! Тук печалба няма. И победители също няма. Вижте кой им е рекламодател - Светлана Гущерова, продуцента, сценаристите, пардон редакторите, вижте кои са участничките, но не от визитките на предаването и си правете изводи.

# 257
  • София
Лъвице, няма универсално правилно или неправилно. Всеки човек е отделна вселена и вижда нещата през своята призма. Това, че мненията ни не съвпадат не прави едни неразбиращи и прости, а другите умни и разумни.  За един поведението на някой е отвратително, за друг не е. Ей за това и не схващам епичните боеве от пусто в празно. Нито аз ще захаресвам Валерия безумно много, нито ти Елена. Да не се приема лично, говоря общо за двата лагера. Просто тези хора не са на нашата честота, не са ни приятни, няма кликване,  няма вайб. И те не са ни виновни за това. Нито ще ни влязат в къщите, нито ще ни се налага да живеем с тях. И за това и не разбирам защо се изсипва с количества злоба, ама чиста злоба върху героите от формата. Примери бол и за двете страни.

Няма, затова всеки си споделя неговото и си го защитава, кой както може. Аз си стоя зад думите, както в тази тема, така и в другите, където сме водили подобни полемики с различни участници.

# 258
  • Варна
Мда феновете на Елена са убедени, че печели Валето, а тези на Валерия, че Ленчето е победителка.
Всички викат: "Вземи го ти.." Joy

# 259
Генчо гледа с погнуса някои, ама си се натиска с тях, други пък гледат на него като на кученце, ама му се бутат в ръцете - каква любов, драма и разврат на събитията Joy

# 260
Вижте колко малки деца гледат Ергенът

# 261
Ужас, не трябва да го гледат толкова малки деца.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 22:08 от Jeri-sweet

# 262
То и за Боряна прочетох някакви клевети в темата, а когато потърсих тези статии - нищо не намерих.
Съдебен процес завършил с осъдителна присъда не е клевета.

# 263
Интересен повод за размисъл е анкетата. Двете момичета, които са на двата различни полюса са първенци. Едната, за чисто физически данни говоря, определят за абсолютно неподходяща, защото не била с правилните форми, а другата с естествена красота, прилична на фея. И двете се оказват почти еднакво неприятни за повечето зрители.
 И какво се оказа, все пак не се е променил много мирогледът. Все тая как изглеждаш, кофти ли си от вътре, трудно се получава.
Интересното за мен е, че на трето място е любимката в предишната анкета.

# 264
То и за Боряна прочетох някакви клевети в темата, а когато потърсих тези статии - нищо не намерих.
Не си търсила достатъчно упорито.

# 265
  • Разпиляна във въображението
"Пинчер" - някой следи темите тук Simple Smile

# 266
Защо само тук са се сетили, като какво куче се дължи Валето?

# 267
  • софия
Интересен повод за размисъл е анкетата. Двете момичета, които са на двата различни полюса са първенци. Едната, за чисто физически данни говоря, определят за абсолютно неподходяща, защото не била с правилните форми, а другата с естествена красота, прилична на фея. И двете се оказват почти еднакво неприятни за повечето зрители.
 И какво се оказа, все пак не се е променил много мирогледът. Все тая как изглеждаш, кофти ли си от вътре, трудно се получава.
Интересното за мен е, че на трето място е любимката в предишната анкета.
За мен е очаквано, даже, ако не се беше проявила Пам така последната седмица си мисля, че двенките щяха да са на върха.

# 268
  • Варна
За мен е очаквано, даже, ако не се беше проявила Пам така последната седмица си мисля, че двенките щяха да са на върха.
На върха, ама Вал е с два пъти повече гласове.

# 269
Мда феновете на Елена са убедени, че печели Валето, а тези на Валерия, че Ленчето е победителка.
Всички викат: "Вземи го ти.." Joy
Разсмя ме. Аз пък четох, че Ирина печели.
Глас от мене за Ивелина в анкетата, освен за Елена и за Пам.
Мене Валето ми е симпатична, не ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт