Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Това със стопанката на къщата е (поредното) внушение на Елена, и поредното, което се взе малко по-насериозно, отколкото трябва и се препраща из форума.

# 241
Това откъде дойде, че влизали да се влюбват вътре, ние сериозно ли? След като гледахме вече един сезон? Мислите, че Габа и чичо са се записали с цел да се влюбват?
А какво е "логър"?

Не знам дали правилно ще го обясня, но доколкото разбрах е човека, който следи няколко участника и после докладва на редакторите за евентуални пикантерии, които могат да влязат в дейли епизодите.

# 242
  • софия
Аз бих се подготвила за "Стани богат'' или за ''Игри на волята''. За "Хелса'' и за ''Сървайвър'' също.
Но наистина не знам, как бих се подготвила за Ергенът.
За това шоу бих се оставила на чувствата и емоциите да ме водят.
В тези предаванията подготовката е да изпъкнеш и да останеш повече време в предаването. Няма как да се харесаш на всички, почти е невъзможно. Но ще имаш една добра база, от която, ако имаш акъл после можеш да осребриш. Или да си интересен за медиите. И общо взето начинът да изпълнен е универсален за всички реалитита.
 Ако тръгнеш да влизаш с тази нагласа, за която пишеш. ( не го приемай за упрек, напротив. Радвам се много, че зачекнахме тази тема  и ти благодаря. Посмях се за уолстрийтския вълк😀) Та, ако някой тръгне да влиза с тази нагласа ще излезе, като Милица, Зори джи или ще е в миманса и кротко ще залезе преди да е изгрял.
 И пак казвам, аз бих се радвала, ако въпреки всичко там припламне любов, винаги е хубаво да се намерят две души.

Красима вече си имат бебе. Чисто ново. Тези дни е родила.😍

# 243
  • София
В темата за спойлерите вече го обясняваха.
"Логър бил асистент на монтажиста, описва по минути/време какво се случва в конкретно видео."
"Казано с прости думи - асистент на монтажиста. Работи с таймкодовете. Т.е. записва и отбелязва откъде докъде по време е някакъв отрязък от заснетия материал".

# 244
  • Варна
Не знам дали правилно ще го обясня, но доколкото разбрах е човека, който следи няколко участника и после докладва на редакторите за евентуални пикантерии, които могат да влязат в дейли епизодите.
Йей, то кажи речи, че логъра "коли и беси".. Аз мислех, че са някакви черноработници, който отбелязват времето на определени събития на суровия заснет  материал, който трябва да се монтира.

# 245
Още от времената на ББ най-много харесвах оправданието "Еми държах се като цървул, обаче бях себе си. Бях истински."

Супер е!

Още по-лошо, ако това им е истинското аз. Не е много за хвалене.

Ама Биг Брадър минава и заминава. Елена ако иска да "печели" Евгени, цял живот ли ще е в роля? Или пак стигаме, че просто е Капитонова 2 и всичко е до финала.

Лъвица, или не си ме разбрала, или не съм се изразила достатъчно ясно.
Изобщо, ама изобщо не се занимавам с фронта Елена-Валерия. Не ми е интересно това. А тук, който желае, нека се дели на лагери.

Единствено казах, че да си ествествен и да правиш неща, които са неприемливи за голяма част от зрителите, няма да направи същите неща по-приемливи в техните очи, защото това ти е обичайното състояние. Това важи за всички персонажи. Изобщо не говоря за победи. Казвам, че да оправдаваш лошото си поведение с това, че ти идва отръки и е нормалното ти състояние, всъщност не е нещо много хубаво.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 19:28 от geri1919

# 246
Това със стопанката на къщата е (поредното) внушение на Елена, и поредното, което се взе малко по-насериозно, отколкото трябва и се препраща из форума.

Тази Елена не знам за каква се мисли вече, но честно казано ще е най-нелепият финал, ако тя спечели. Грам взаимни химия и привличане нямат с Евгени, всичко там е напълно едностранно и е само в нейната глава. Също така изобщо не й вярвам, че била влюбена в него - просто един Скорпион науми ли си нещо, край, света ще преобърне, ама ще постигне целта си и набележи ли си някого - преследва го, докато не го получи и не го превърне в своя собственост, и всичко това е игра на его и доказване, нищо повече.

# 247
Йей, то кажи речи, че логъра "коли и беси".. Аз мислех, че са някакви черноработници, който отбелязват времето на определени събития на суровия заснет  материал, който трябва да се монтира.

Явно си по-запозната от мен

# 248
  • София
Аз пък си мисля, че има още доста да видим и ми е рано да правя прогнози кой финал ще е най-нелеп. Simple Smile

# 249
  • София
Скрит текст:
Още от времената на ББ най-много харесвах оправданието "Еми държах се като цървул, обаче бях себе си. Бях истински."

Супер е!

Още по-лошо, ако това им е истинското аз. Не е много за хвалене.

Ама Биг Брадър минава и заминава. Елена ако иска да "печели" Евгени, цял живот ли ще е в роля? Или пак стигаме, че просто е Капитонова 2 и всичко е до финала.

Лъвица, или не си ме разбрала, или не съм се изразила достатъчно ясно.
Изобщо, ама изобщо не се занимавам с фронта Елена-Валерия. Не ми е интересно това. А тук, който желае, нека се дели на лагери.

Единствено казах, че да си ествествен и да правиш неща, които са неприемливи за голяма част от зрителите, няма да напирави същите неща по-приемливи в техните очи, защото това ти е обичайното състояние. Това важи за всички персонажи. Изобщо не говоря за победи. Казвам, че да оправдаваш лошото си поведение с това, че ти идва отръки и е нормалното ти състояние, всъщност не е нещо много хубаво.

Да, не съм разбрала в какъв контекст го казваш. Но всъщност, май не е баш така - например, в Игри на волята много зрители извиняваха отвратителното поведение на Виктория с това, че тя е "истинска" и "си е такава" - включително сама тя извиняваше себе си по този начин.

# 250
В момента Микаела и Ивелина са на живо в Тик Ток. Казаха да очакваме обрати. Поли е най-възрастната участничка. Микаела каза, че учи и има бизнес с ръчно изработени якета.  От всички в шоуто най-много си похапвала. Ивелина има сайт, където продава картини и рисувани от нея шалове. Попитаха ги Валерия на какво куче им прилича, Микаела мълча, а Ивелина каза "пинчер". Питаха ги защо обиждат и Микаела каза, че няма да говори за други участнички и че не е вярно, че обиждат. Ивелина не е учителка  вече.

# 251
Оф, то е ясно, че Лена печели, ама да видим как ще ги извъртят нещата, Генчо да се влюби тепърва в нея. Като за начало няма да е зле да спре да я гледа с погнуса. Може би сега като му ревне на рамото магически ще открие колко е специална и неповторима. 😇

# 252
  • somewhere over the rainbow
Написах "все повече", а не "повечето". В сравнение с предишната анкета харесванията бележат ръст 😁
Аз съм много доволна, че все повече хора "проглеждат" и  все повече хора осъзнават, че Валерия не е някакво невиждано зло, особено на фона на останалите и особено в такава враждебна среда (за всички, не само за нея).
Според анкетата диша във врата на Пам.
Kои харесвания? Вотът е отрицателен, анкетата е за НЕхаресване. Валерия е стабилно на второ място. И реално скоро ще е на първо, защото Пам е пътник

# 253
  • софия
Точно черноработник е.
 След първи сезон в който искрено вярвах, че любов съществува в това реалити (знам, романтична, бяла птица съм) вече няма как да се хвана на въдицата. Ще се радвам любовта да победи, но нямам никакви очаквания и надежди.
 Лъвице, няма универсално правилно или неправилно. Всеки човек е отделна вселена и вижда нещата през своята призма. Това, че мненията ни не съвпадат не прави едни неразбиращи и прости, а другите умни и разумни.  За един поведението на някой е отвратително, за друг не е. Ей за това и не схващам епичните боеве от пусто в празно. Нито аз ще захаресвам Валерия безумно много, нито ти Елена. Да не се приема лично, говоря общо за двата лагера. Просто тези хора не са на нашата честота, не са ни приятни, няма кликване,  няма вайб. И те не са ни виновни за това. Нито ще ни влязат в къщите, нито ще ни се налага да живеем с тях. И за това и не разбирам защо се изсипва с количества злоба, ама чиста злоба върху героите от формата. Примери бол и за двете страни.

# 254
  • София
За мен пък е ясно, че Валера печели и нека - лика-прилика са си с Гената.

Критична съм към Елена, защото исках и очаквах повече от нея. Както и от Пам.
Но това не означава, че са ми наравно с Валерия. Те са в друга лига, в която Генчо няма място.
Той, с невъзпитаната чалга любителка Валерия, са си един за друг.

Критикувам Елена и Пам така, както се критикува приятел - защото ти се ще да е по-добър, по-извисен, да му помогнеш да се справя по-ефективно с живота.

Валерия, от досега видяното, не би имала шанс изобщо да попадне в обкъжението ми. От различни вселени сме.

Общи условия

Активация на акаунт