Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 225
  • София
При нас предаването "Ергенът" няма кой знае каква история, а и не мисля, че Виктория се беше готвила специално за влизането си в предния сезон.
Има други държави, в които са заснемани много повече сезони, и за да се стигне до писане на наръчник за участие - значи на "аз ще бъда себе си" може би не може да се разчита много-много. Simple Smile

Валерия не отнася хейт защото е "хубавица". Не че казвам, че е грозна, но на мен ми е далече от най-красивата вътре. Съвсем други неща провокираха масовото й нехаресване от зрителите.
Мика, която е по-красива от Валерия според мен, е с най-малкото неодобрение според нашата анкета. Но тя не блесна с простотиите на Валерия - в или извън предаването.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 18:49 от Vivi

# 226
Според мен пък колкото и да се подготвяш по книги и чужди сезони, може изобщо да не ти се получи тук. Публиката ни е много различна, то се видя по Сървайвър, който направен по шаблона на съседките ни, се провали тотално и трябваше да го променят в движение.
Аз обаче уважавам подготовката, това не значи, че бягат от себе си. То човек не се ражда и лекар, но е хубаво да се е "подготвил" с няколко години в университета и практика преди да оперира, а не да бъде себе си.

# 227
  • София
На мен ми е интересно как се подготвяш за формат, в който целта е да се влюбиш - и да се влюбят в теб? Това не се ли води манипулация? Ергенът не е Сървайвър. Значи ли, че Евгени не би се влюбил в Елена, а в неин, внимателно подготвен образ, и че тя самата изобщо не е влюбена, а просто амбицирана? И какво изобщо печели - тук пари няма, само възможност за връзка? Не направи ли това Капитонова миналия сезон - въртеше тактики за да може да си пише една титла, която се видя - няма никакво съдържание и за нея, и за Виктор? Не прегази ли в името на тази цел Алексадра? Нея не я ли осъждахме за това? Защо аплодираме Елена? Любовта не трябва ли да е чиста и истинска, не нагласена и изиграна? Дали пък поуката накрая няма да е, че който играе игри с чувства, губи? Реванш за миналата година, може би?

# 228
Аз бих се подготвила за "Стани богат'' или за ''Игри на волята''. За "Хелса'' и за ''Сървайвър'' също.
Но наистина не знам, как бих се подготвила за Ергенът.
За това шоу бих се оставила на чувствата и емоциите да ме водят.

# 229
Елена, защото е манипулаторка на дребно, Пам-вечната драма и не ми е интересна и Ирина, защото има поведение на мъж, много ми е груба.

# 230
Още от времената на ББ най-много харесвах оправданието "Еми държах се като цървул, обаче бях себе си. Бях истински."

Супер е!

Още по-лошо, ако това им е истинското аз. Не е много за хвалене.

# 231
Да, то се видя, че с проучване на ергена и гледане на предния сезон нищо не става. Но, Елена е работила за такъв формат преди много години и очевидно е осмислила стратегиите, докато другите нямат нейния опит.

# 232
  • София
Аз мисля, че много отдавна си стиснахме ръцете за това, че почти всички - и момичетата и ергенът - са влезли в предаването за слава и популяризиране на каузи и проекти.
Каква любов, какви романтики, какви сърца..... Не съм циник, даже се хванах да гледам втория сезон заради партенката, че този път любов ще има, че чак истинска.... И почти се умилих и зачаках да я видя как побеждава. Simple Smile Но гледам предаването, следя спойлерите и се убеждавам след всеки епизод, че това, което ни излъчват, не е никакво риалити, а някаква сапунка. Няма любов вътре.

# 233
Участничките не се готвят само за да се влюби някой в тях. Градят образ, за да може да рекламират козметика, дрехи, да дават гласност на каузите си, да направят известни блоговете и подкастите си.

# 234
Vivi, как така да няма любов в предаването?
Пам обича себе си. Елисавета обича Габи. Гената и той обича себе си.
Тушев обича сеира.

# 235
  • софия
Вие сериозно ли мислите,  че това е целта на формата? Да намериш любовта на живота си. За мен този формат е на равно с всички останали. Сървайвър, игри и каквото се сетите. От край време подборът и целта е един и същ във всички тези формати. Гледаемост и печалба за продуцента и тв. За героите известност и евентуално един от тях да спечели парична награда. Всички останали се опитват с известността си да се подпомогнат след излизане от предаването. Ако се случи да припламне искра, лошо няма. Радост за всички. Но такива искри са припламвали и в останалите реалитита.

# 236
  • София
Да, бе, верно - Габи и Елисавета ги пропуснах..... Simple Smile Това вече е любоффф.

СлаБе, наистина - искри припламнаха в други формати, в които любовта изобщо не беше цел. Сещам се за Красимира и Димитър от Фермата (май 5) -- които даже сключиха брак и май очакват детенце, и Ганка и Ванко от миналогодишния Сървайвър.

# 237
  • София
Още от времената на ББ най-много харесвах оправданието "Еми държах се като цървул, обаче бях себе си. Бях истински."

Супер е!

Още по-лошо, ако това им е истинското аз. Не е много за хвалене.

Ама Биг Брадър минава и заминава. Елена ако иска да "печели" Евгени, цял живот ли ще е в роля? Или пак стигаме, че просто е Капитонова 2 и всичко е до финала.

Иначе не, никой не мисли, че целта на участничките е любов. Но ми се струва, че бая хора мислят, че Елена е наистина влюбена и наистина омаяла Ергена със светлата си личност.

# 238
Моля някой да ми обясни откъде тръгна това, че настоящият ерген си търсел "стопанка на къщата", спешен брак и създаване на потомство скоро? Честно казано не вярвам на тези слухове за сватби, а самият Евгени ми навява съвсем други мисли...След като чух за историята му за бивша приятелка с деца, веднага се замислих, че познавам доста такива мъже, които започват връзка с дами, вече имащи деца и нежелаещи  повече да раждат, точно с тази идея - че самите мъже по някаква причина не искат деца  (все още или никога) и затова този вариант ги устройва идеално...А другият тип мъже, на който също съм ставала свидетел често, са едни такива на възраст 30-45, които нарочно се обвързват с мноооого по-млади от тях,  например 20 годишни, които също нямат желание скоро да стават майки и това устройва мъжете от този тип, които пак по някаква причина се страхуват и не желаят да стават бащи и да поемат тази отговорност....Например и сред известните веднага се сещам за Леонардо Дикаприо, който все младички си ги подбира и като преминат определена възраст - айде чао, следващата моля...Та се чудя какъв ли му е случаят на Ергенина, защото хем е бил с майка с деца, хем наблюдавам, че по-младичките в предаването предизвикват в него най-искрените емоции и страсти (например Валерия и Айлин, по съвсем различен начин ги гледа, докосва, някакси изглежда естествено привличането там....а и всъщност според мен той не търси сериозни отношения, ами по-скоро физическо привличане, страст, сексуална връзка)....и не знам също защо някои смятат, че като е музикант и вече е много интелигентен - напротив, никак не го намирам за умен, нито комуникативен, направо на моменти е такъв темерут и емоционален пън, никак не е тактичен и съобразителен, че даже и джентълмен не е....На външен вид също не ми е особено мъжествен, поне да компенсираше с характер, а то....Накрая май наистина Виктор ще се окаже по-добрата опция от двамата в доста отношения...Но дори и при него накрая пак всичко изглеждаше театър - и той не търсеше никаква любов, имаше нещо истинско с Александра може би, но иначе гонеше всяка, която му се обясни в любов, а накрая остави двете най-големи злобарки, с които нямаше дори целувки като хората, просто логика нямаше...а може би логиката беше, че наистина не е търсел любов и затова "избра" злобната рускиня, защото там сценарият беше ясен - изиграха си ролите и след угасването на камерите - кой откъде е....Честно казано не ми се гледа такъв финал и тази година...Също така много се надявам да не е вярно, че Евгени е на другия бряг или на два бряга....ама ще видим какви са ги забъркали накрая....

# 239
Елена очевидно играе игра, не ми прилича изобщо на влюбена. И добре играе, набута се в челната двойка. Валерия също не изглежда влюбена, тя иска да натрива носове. Ако нямаше зрители, едва ли щеше да напира да седи по пейките с Евгени. Не ги виждам да имат нещо, когато са заедно, освен някакво стерилно мляскане.

Общи условия

Активация на акаунт