Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 300
Ама как да ги харесвам,та ни една /един не може да изкаже лично мнение от гласовете свише, пардон в слушалката или сценария!
Такова предаване ,ако искаме да е истинско се прави по "руски"- оставят се нещата да следват собствения си ход, без да се навигират и на третия ден джумбурето се разпуска от оцелелите 😜😅😂🤣.
Сега сериозно,колкото и да се пънем тук, това е само продуцентско виждане.Ние изграждаме мнение за всяка девойка от това, което ни  показват и ни намилат за нея.А накрая се оказва,че "друг е карал колата".
Та хич няма да кръстосвам шпаги с никого."Слабето" като слага кафето(може да помисли и за нещо по-така😉) ми е най...💋

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 01:33 от vvi

# 301
Не знам на теб дали трябва да ти плащат, но мен Валерия на сватбата с Генчо трябва да ме покани 😁 Такава защита и дръпнах, да се чуди човек. А в началото и аз не я харесвах. Но целият този незаслужен и прекален хейт, а и поведението и след излизането на Мони, може би и поведението на другата групичка промениха мнението ми.

За мен лично е това, че е високомерна и арогантна - само малко внимание да получи. Не я виня за неувереността и ревнивостта - това не си избираме. Но само един истински нагъл човек веднага вирва носа, когато му се обърне трошичка внимание.
Да подчертая дебело, че не съм от никой отбор - всеки има плюсове и минуси (освен горката Елисавета - тя си е тъпо парче).
Иначе всяка блесва и се излага - и аз да съм, и всяка от нас да е, ще е така. Въпросът е да останеш човек, което не виждам в нея. То само това, че се хилеше на “майтапите” за Пам стига…
(И да, модератори, видях, че ми изтрихте мнението с информация за живота на Елисавета - не мога да се сърдя, особено предвид предното ми изречение. Но се замислете: нали тя само се шегува и всичко е на майтап - що да не си опита от собственото хапче, не само да е много забавно личното на другите. По тая логика, понеже е важно да се надсмиваш над себе си, да си направи профил “бай Елисавет”.) Направо ум не ми побира как жена с такава визия (за мен не е грозна, а елегантна Елисавета) може да се държи като такава простакеса. Явно е наистина глупава.
И Пам се показа като завистлива и гадничка с този въпрос към Айлин, но пак ми е кофти за нея.
Абе всички бяха безмълвни риби в този епизод, иначе много кофти им стана, няма що. Друго си е да ревеш на дивана (Микаела), а една дума на тази елементарна жена да не можеш да кажеш, че да млъкне. Паднаха ми в очите до една.
Като положително ще кажа, че ми се иска повече жени да имаха достойнството и зрелостта на Айлин.

# 302
  • Sofia
Не харесвам поведението и на двете, но лично за мен Елена действа в пъти по-осъзното, премерено, ехидно и да си го кажем направо - злобно. Умира от кеф да натрива чужди носове. При Валерия липсва тази обиграност, която струи от Ленчето.

# 303
Абсолютно, като четох си помислих, че става дума за Елена. Веднага навири нос и показа високомерие и наглост, макар че нейното внимание беше изпросено...

# 304
Ми при Елена злоба не съм видяла, явно дотам е обиграна, че да не й личи толкова, Докато при Валерия злобеенето, ехиднеченето и говоренето през зъби са ежеепизодно. Simple Smile)) Защо  Валерия е тук най-нехаресвана според вас, двойно повече хора не я харесват, отколкото Елена? А да не говорим за коментари по социалните медии. Дали защото й завиждаме за красотата, или дразни точно с поведение?

# 305
Мен ме дразни с поведение.

# 306
  • Sofia
От моя телевизор, нещата изглеждат така. От Вашия явно са различни. Хора всякакви, въпрос на светоусещане и ред други неща.. Не искам да споря, а да убеждавам някого, още по-малко.

# 307
  • Разпиляна във въображението
Аз пък не виждам злобата, която виждате във Валерия. По-злобни коментари съм чувала от Елена. И тя като започне с менторския си глас да мрънка. Валирия плаче пред нея, а тя я гледа тъпо, безчувствено. Колкото Валерия се е смяла на коментари на другите, колкова Елена я е коментирала и се е смяла на коментари за нея.

# 308
Доста пита е споменавано дали гледаме едно и също предаване 😃😃 В моята версия Елена е по-ехидна и злобничка

# 309
Валерия реагира като невротичка. Не може от една безобидна шега да се изпада в такава истерия. Няма чувство за хумор, няма живец, няма емоция, скучна, но за сметка на това  нахална. Вярно, че светът на модата е безмилостен и деца по на 14-15 години почват да бъдат експлоатирани и от рано им се налага да се сблъскат с грозната страна на този живот. И все пак това не ги оправдава, че остават интелектуални и емоционални  инвалиди. Аз това видях от Валерия до момента.

# 310
Емоционални инвалиди към какво е Валерия? Откъде съдим за това? 
В крайна сметка не знаем какво се случва зад камерите.
Пресметлива, злобна, нападателна и губеща мяра виждам и в Ирина, но тя като член на "добрите" не е толкова негативно определяна като Валерия.

# 311
Генчо изглежда много спокоен,уравновесен, дори малко прикрит в реалния живот, имам чувството, че показва емоции само докато свири.

# 312
  • Варна

Аз за втори път за анкетата, но имам чувство, че нещо не разбирам:
В момента са гласували 401 човека, срещу Пам са гласували 209, срещу Валерия - 205. Като математик по душа, все ми се струва, че и двете не са харесвани от повече от половината гласували, което си е едно стабилно мнозинство.
Не знам дали са правилни изводите. Аз например съм дала два гласа - един за Пам и един за Валерия, сега излиза, че се броя два пъти..

# 313
  • София
И аз не виждам такова високомерие и арогантност, каквито се приписват на Валерия. Ако да се радваш на вниманието и да имаш самочувстие се нарича така - тогава да. Но повечето прояви на Валерия, често са реакции на отношението, което получава в отговор на това, че получи толкова внимание от Генчо. Всъщност - това за кралицата също беше едно от внушенията на Елена. Когато Валерия прекъсна срещата, Елена беше толкова бясна, че започна да й предлага "трона". Според мен в отговор на това бяха коментарите на Валерия за жабите, а "липсвах ли ви" - в отговор на погледите, които й отправиха и цялата оукуард (да са напрая на Ленчето) атмосфера, която се създаде. Тук отново по-скоро виждам реактивната й природа, отколкото надменност. За съжаление в България прекалено се цени фалшивата скромност - не искаме никой да се радва на успехите, никой да заявява, че нещо е постигнал - веднага искаме да го поставим на мястото му. Но после, като Еленка - като се обърнат позициите, много забравят собствените си стандарти. За мен предаването е плеяда от тъй наречените лоши "женски" черти - виждаме лицемерие, предателство между приятелки, интригантство, говорене зад гърба, двойни стандарти, женска злоба, опити да се мачка този, който е по-хубав от нас, по-харесван, по-напред в играта. Почти всяка девойка в един или друг момент е показала една или повече от изброените. Но смятам, че в тази класация, Валерия изобщо не е в челните места. Почти всяка негативна оценка за Валерия мога да я проследя до коментар на Елена. Но само защото някой го е казал, не го прави истина.

# 314
Само на Валерия се помнят лошите неща. Дори когато мълчи и другите се изявяват пак тя е пангара. Пак тя мълчала, пак тя развалява настроението като седи на дивана, пак тя развалила някаква игра. Тя, тя, тя. А дори не злослови като останалите от "добрите".

Общи условия

Активация на акаунт