Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • Варна
Скрит текст:
Знае ли се коя е дамата с Евгени?

# 317
  • София
Е, хайде сега. И за жабите и гьола пак Елена виновна. И вероятно сама е предизвикала да бъде ударена в гръб, последвано от радостно (да не употребя злобно) хихикане.

Няма лошо в самочувствието, когато си добър в нещо. Но начина, по който демонстрираш превъзходство е това, което те прави приятен или неприятен. Какво толкова сложно има?

Меган демонстрира превъзходство над Габи и от поведението ѝ лъхаше нотка на аристократизъм.
Валерия демонстрира превъзходство над всички други и от поведението ѝ лъха махленщина и злорадство.

Душевната чувствителност на всеки е различна и всеки вижда различни неща в различните ситуации.

Вчера стана дума и за коментирането на други формати. Ясно помня, че бях на километри от мнението на СлаБе за ИВ, но тук сме съвсем на една вълна, съгласна съм с почти всяко нейно мнение. Даже се нареждам на опашка за турско кафенце и аз. 😜

Хексе, само да не е поредната Мария тази с Евгени... 😀

# 318
Ирина си беше прителка и спеше в една стая с Габисавет. Колко да е от "добрите"?! Може би само нехаресването към Валерия ги обединява.

# 319
Само на Валерия се помнят лошите неща. Дори когато мълчи и другите се изявяват пак тя е пангара. Пак тя мълчала, пак тя развалява настроението като седи на дивана, пак тя развалила някаква игра. Тя, тя, тя. А дори не злослови като останалите от "добрите".
Така е режисирано предаването, тя ще е лошият герой, злата Пепеляшка, а Ленчето в ролята на Грозното пате ще разцъфти и ще покаже как "интелектът" е по-важен. Даже съм предвидила какъв ще е обратът. В промото видяхме, че Валерия прегръща Евгени пред Лена и онази сигурно за това ще се разреве, при което Генчо ще разбере колко е "зла" Валерия и ще я отсвири, и ще вземе под крилото си горкото "грозно пате". Хепи енд.

# 320
Едната рита по кокалчетата, другата се държи като кучиц@.Гледам, че в промото ще си затвърдя мнението за Валерия, а Ленчето може би ще изпадне в жалка позиция като го моли за любов.

# 321
  • софия
Идем, идеееем.  Кафето заредено, мъжо спретна баница. Ай за разкош и кроасанчета. Заповядайте!
  По темата. Генчо няма как да е себе си. Него го приемам по-скоро от продукцята.  Момичетата попълват огромни въпросници, които дават ясна представа на психолози и сценаристи коя какъв типаж е. Според това, как искат да си подредят сторилайна се подбират ергенките. 
 От там нататък те не са карани да играят по сценарий. Леко ги побутват чрез игри,  чрез задаване на въпроси по синхроните. И са наясно как ще реагират. Не винаги е 100% сигурно и когато някоя се окаже не точно това, което са очаквали от нея, бива изпидуркана по бързата процедура.  Справка Кристина.

# 322
  • # супернатурална #
Емоционални инвалиди към какво е Валерия? Откъде съдим за това? 
В крайна сметка не знаем какво се случва зад камерите.
Пресметлива, злобна, нападателна и губеща мяра виждам и в Ирина, но тя като член на "добрите" не е толкова негативно определяна като Валерия.

Това е една от мантрите, които се повтарят в захлас.
Чак пък инвалид. Пък и интелектуален 😁
"Риторичен въпрос", "Кутията на Пандора"...Може да не катери някакви интелектуални върхове, но за момиче, което основно моделства от 15 годишно и има сериозна и ангажираща кауза, никак не е зле. Че те тези, които уж си изкарват хляба с писане, демонстрират повече невежество. Пам два пъти обърка "псевдоним" с "прякор", Елена така пикторално омаза цветовете на Пантон,  а и на двете видяхме правописните и смислови грешки в излиянията.

# 323
  • Разпиляна във въображението
Демонстрацията на превъзходство от Елена я прави приятна или неприятна? За мен само затвърди мнението ми за нея. След само една среща и то след като се е "променила" според вкуса на Евгени.

# 324
Я, гледай - през нощта "завистниците" са се активизирали и Пам вече е на второ място в анкетата Wink

Между другото, аз не съм забелязала да не се приемат пълни хора в публичното пространство - ако съдя от водещите по основните телевизии (дамите, имам предвид; освен синоптичките) - мнозинството са от 80 кг нагоре. Така че - имат си поле на изява и не се крият. Освен ако не става дума за от 100 кг нагоре...

# 325
  • софия
Валерия от 15 годишна ли е по подиума? Това обяснява доста неща. Незрялото поведение и отношението към останалите. В моделството конкуренцията е ожесточена. Тя не е израсла, като повечето и връстници. Била е в постоянно състезание коя е по по и най.

# 326
  • # супернатурална #
Да. И там, както и в предаването, ако покажеш слабост ще те смажат. Справка - Ирина и "хлебарката"

# 327
Кога трябва да свърши това предаване? Много защтници на Валерия са се появили в последно време тук. Ама да си го взима тоя ерген като толкова си го иска и да свършва предаването, че вече става трудно за гледане.

# 328
Хубаво, пишете за някаква реактивна природа на Валерия, но винаги нейната реакция е или да присвива очи, мълчи или да е страшно експресивна, натегната. Златна среда няма ли при нея 😄Не броим разговорите с нейните дружки, а когато е  в блатна среда.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 10:09 от Морана

# 329
  • Варна
Кога трябва да свърши това предаване? Много защитници на Валерия са се появили в последно време тук. Ама да си го взима тоя ерген като толкова си го иска и да свършва предаването, че вече става трудно за гледане.
А, не са много, но пък са активни.
На мен ми е интересно, надявам се все пак да монтират по-добре, че последните два епизода са неразбираеми с това "кръцни-срежи".

Общи условия

Активация на акаунт