Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 063
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 330
Нямам търпение тая седмица да изпидуркат 2 момички. Миналата седмица много се натъжих като не си тръгна Ирина или изобщо там някоя. Най-хубавата част от шоОто е като обезрозят девойка. 😃

# 331
Гласувах за Ирина, Джия и Пам.
Злобната, подлизурката и подлата мрънкачка.

Пам има сходни проценти в анкетата с красавицата в предаването (Валерия). Голям успех е това за нея.

# 332
Не трябва ли да излязат 3 сега? Като когато излязоха двете Габита и Крисия.

# 333
  • # супернатурална #
Кога трябва да свърши това предаване? Много защтници на Валерия са се появили в последно време тук. Ама да си го взима тоя ерген като толкова си го иска и да свършва предаването, че вече става трудно за гледане.

Защо да  няма защитници? Нали основният упрек към нея, е че не защитила Пам от нападките. Ето, защитаваме.
Такава злобна вълна на омраза е отключила, че няма да се очудя, ако някои правят по няколко профила, за да гласуват за нея. Същото е и в инстаграм Едни и същи 5-6 откачили от злоба комплексари коментират през няколко поста, като не знам как още не са се задавили. Габи и Елисавета пасти да ядат.
Хубаво, пишете за някаква реактивна природа на Валерия, но винаги нейната реакция е или да присвива очи, мълчи или да е страшно експресивна, натегната. Златна среда няма ли при нея 😄Не броим разговорите с нейните дружки, а когато е  в блатна среда.

Голям грях! Да не говорим, че и в двете словесни единоборства, в които е влизала (с Елена и Ирина) излезе победител, като в първото имаше елемент на закачка между дветв. И нито веднъж при споровете не обиди никак, не само грозно.
Никой не твърди, пе е тоолкова красива и тооолкова интелигентна. Но грозна и "интелектуален инвалид" в никакъв случай не е.

# 334
Не трябва ли да излязат 3 сега? Като когато излязоха двете Габита и Крисия.
Чудесно би било!

# 335
Глупости, грозна ни веднъж  съм написала че е, напроотив, топ три красавици са ми Валерия, Айлин, Микаела. Грях не е, просто ѝ куца нормалната комуникация,пак да напиша, или се мълчи или е натегната.

# 336
Голям грях! Да не говорим, че и в двете словесни единоборства, в които е влизала (с Елена и Ирина) излезе победител, като в първото имаше елемент на закачка между дветв. И нито веднъж при споровете не обиди никак, не само грозно.
Никой не твърди, пе е тоолкова красива и тооолкова интелигентна. Но грозна и "интелектуален инвалид" в никакъв случай не е.
[/quote]

Не помня с Елена да е излязла победител, също така и Ирина не я остави да победи. За грозна не е грозна, обаче с тия бледо розови роклички някак е безлична. Айлин например излъчва чар и сексапил, докато Валка е някак като девствена девойка на представяне за женитба.

# 337
Появилите се защитници на Валерия доказват, че зрителите започват постепенно да виждат истината за "любимата Елена". Валерия не е идеална- импулсивна, неопитна, неориентирата, но си е тя. При нея всичко е на принципа провокация-отговор. Никой не е карал интелектуалките да и завиждат. Те сами я нарочиха и тя се принуди да стане "лоша". Едно е да се радваш на вниманието, което получаваш, а друго е да се вземеш за центъра на света, след като ти самата си изпроси тази среща.Спречкването с Мони по същия начин- някой ще ме обижда и аз ще стоя и ще го гледам.JoyJoyJoy
А при Елена всичко е един театър и нищо повече. Досега не можах да видя тази злоба от страна на Валерия, за която се говори. От кога да се смееш е злоба? А когато някой реве заради теб и ти го гледаш спокойно, не е злоба? И да го правиш на нищо в синхроните, а пред всички да му се извиняваш не е двуличие? Елена накрая ще се оплете  в собствените си мрежи и тогава ще видим. Заради нея вече ме е срам да кажа, че съм скорпион.Честно!
А тази сцена от промото как реве на рамото на Евгени и му се моли за внимание е просто покъртително ужасна. Толкова ли малко достойнство и е останало, че ще падне на колене пред някого? В такъв случай е по-добре да си седи на дишането като "кучкарката" и "к**вата" и да мълчи. Така поне няма още повече да падне в очите на зрителите.

# 338
  • # супернатурална #
И аз се присъединявам към скорпионите, които не виждат нищо скорпиинско у Елена. Дори Валерия се припокрива повече с ..."натюрела" 😄ни - никога не нападаме първи, но и никога не си оставяме магарето в калта.

# 339
Няма да падне в ничии очи, пак ще и се намери оправдание, както със събличането. Хората трудно си признават, че са заложили на куция кон. Wink
Появилите се защитници на Валерия доказват, че зрителите започват постепенно да виждат истината за "любимата Елена". Валерия не е идеална- импулсивна, неопитна, неориентирата, но си е тя. При нея всичко е на принципа провокация-отговор. Никой не е карал интелектуалките да и завиждат. Те сами я нарочиха и тя се принуди да стане "лоша". Едно е да се радваш на вниманието, което получаваш, а друго е да се вземеш за центъра на света, след като ти самата си изпроси тази среща.Спречкването с Мони по същия начин- някой ще ме обижда и аз ще стоя и ще го гледам.JoyJoyJoy
А при Елена всичко е един театър и нищо повече. Досега не можах да видя тази злоба от страна на Валерия, за която се говори. От кога да се смееш е злоба? А когато някой реве заради теб и ти го гледаш спокойно, не е злоба? И да го правиш на нищо в синхроните, а пред всички да му се извиняваш не е двуличие? Елена накрая ще се оплете  в собствените си мрежи и тогава ще видим. Заради нея вече ме е срам да кажа, че съм скорпион.Честно!
А тази сцена от промото как реве на рамото на Евгени и му се моли за внимание е просто покъртително ужасна. Толкова ли малко достойнство и е останало, че ще падне на колене пред някого? В такъв случай е по-добре да си седи на дишането като "кучкарката" и "к**вата" и да мълчи. Така поне няма още повече да падне в очите на зрителите.

# 340
Аз от това промо не видях някой да се моли за нещо. По-скоро останах с впечатление, че Пам може би си отива и Елена е разстроена от това.

Не съм забелязала Валерия да има повече защитници в сравнение с предишните теми - все същите неща се пишат. Тя тепърва ще отнесе доста обиди, заради костюма на гейша - познавам реакциите във Фейсбук, така че съм сигурна, че ще се случи. Затова ще има нужда от защитници.

# 341
Валерия не си оставя магарето в калта по простата причина, че магарето е застинало да преживя някъде между 8. и 9. клас. И двата с Генчо са еднакво елоквентни (по Еленински). Горчиво и дълги години съвместен живот!

# 342
Да, най-вече заради Пам му казва "Искам да знам, че ме искаш цялата.", това нали хлипайки на рамото му.
Аз от това промо не видях някой да се моли за нещо. По-скоро останах с впечатление, че Пам може би си отива и Елена е разстроена от това.

Не съм забелязала Валерия да има повече защитници в сравнение с предишните теми - все същите неща се пишат. Тя тепърва ще отнесе доста обиди, заради костюма на гейша - познавам реакциите във Фейсбук, така че съм сигурна, че ще се случи. Затова ще има нужда от защитници.

# 343
Ох, който не бил от герб, значи е от бсп,много да не казвам какво.
Тя малко клонеше за център на света, разговорът с Джия и Айлин, когато Елена беше на среща. Тя и Айлин малко ги говореше такива, че Евгени правил еди си какво за да я дразни, а още малко да се беше поослушала и щеше да изпадне извън борда.
Днес съм на вълна Валерия, Габисавет мина,Пам мина, Айлин мина, утре ще е Елена.

# 344
  • Разпиляна във въображението
И откога Евгени е в къщата след като е изпидуркал поредната жена, че Елена да му плаче на рамото?

Иначе като гледам всички в "роли" са покъртително зле - Монро, жената Котка, Снежанка. Гейшата не я видяхме много, но другото...

Общи условия

Активация на акаунт