Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 063
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 345
"Искам да знам, че ме искаш цялата." - и това не ми изглежда като молба.

# 346
Елена е играч, точно за това ми харесва. Подготвена, пресмята бързо и действа светкавично. Това е голямо предимство. И на години е по - голяма от повечето девойки, които се оказаха неподготвени за това, което ги очаква. Мисля, че ще постигне това, за което е влязла. Единствено, ако се влюби ще е голяма ирония на съдбата. На мен на моменти ми изглежда доста хлътнала. Ако и в това ни преметне,  значи и за актриса става.😀
Пак имам да наваксвам след вчерашния "маратон", но да си кажа.Laughing Елена очевидно не е там за любов, а за слава и то еднодневна, литератор била... къде бе, моме, когато се изразяваш на жаргон в 50% от случаите, ама на теб ти е простено, защото си била в Берлин. Тя е по-скоро хладна натура, да, премерена е и затова напъните й за спонтанност и жизнерадост са смешни, да не говорим за "очевидната" й натрапчива разкрепостеност. Няма влюбена в Евгени, всичко е театър - всяка, както си го може.

# 347
Елена няма ли да се маскира? Извинявам се, ако е писано..

# 348
Гласувах за Ирина, Джия и Пам.
Злобната, подлизурката и подлата мрънкачка.

Пам има сходни проценти в анкетата с красавицата в предаването (Валерия). Голям успех е това за нея.

А кой определя Валерия като красавицата на предаването?  За мен Айлин и Микаела са красавиците там.

# 349
Валерия не е идеална- импулсивна, неопитна, неориентирата, но си е тя. При нея всичко е на принципа провокация-отговор. Никой не е карал интелектуалките да и завиждат. Те сами я нарочиха и тя се принуди да стане "лоша". Едно е да се радваш на вниманието, което получаваш, а друго е да се вземеш за центъра на света, след като ти самата си изпроси тази среща.Спречкването с Мони по същия начин- някой ще ме обижда и аз ще стоя и ще го гледам.JoyJoyJoy
А при Елена всичко е един театър и нищо повече. Досега не можах да видя тази злоба от страна на Валерия, за която се говори. От кога да се смееш е злоба? А когато някой реве заради теб и ти го гледаш спокойно, не е злоба?
Валерия и Елена са ми еднакво симпатични. Смятам, че Елена ревнува от Валерия. Но в случая, когато Валерия рева на играта с въпросите, за да отпуши напрежение, Елена не беше длъжна да се разчувства и това не значи че няма чувства по принцип.
В играта с Мони, Мони беше уравновесена и аргументирана. Не е обидила Валерия. Отговори на зададен въпрос. Валерия се пренави и истеряса.
Едно й признавам на Валерия, искрена е.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 13:12 от Linda*kiss

# 350
4 маскирани дадоха - Поли (Снежанка), Джия (жената-котка), Валерия (гейша) и Боряна (Мерилин).

# 351
  • София
Скрит текст:
Е, хайде сега. И за жабите и гьола пак Елена виновна. И вероятно сама е предизвикала да бъде ударена в гръб, последвано от радостно (да не употребя злобно) хихикане.

Няма лошо в самочувствието, когато си добър в нещо. Но начина, по който демонстрираш превъзходство е това, което те прави приятен или неприятен. Какво толкова сложно има?

Меган демонстрира превъзходство над Габи и от поведението ѝ лъхаше нотка на аристократизъм.
Валерия демонстрира превъзходство над всички други и от поведението ѝ лъха махленщина и злорадство.

Душевната чувствителност на всеки е различна и всеки вижда различни неща в различните ситуации.
Скрит текст:
Вчера стана дума и за коментирането на други формати. Ясно помня, че бях на километри от мнението на СлаБе за ИВ, но тук сме съвсем на една вълна, съгласна съм с почти всяко нейно мнение. Даже се нареждам на опашка за турско кафенце и аз. 😜

Хексе, само да не е поредната Мария тази с Евгени... 😀

Разбира се. Аз споделям моята интерпретация. Ясно е, че не съвпада с тази на всички, защото иначе нямаше да сме на толкова различни мнения.

На мен лично Валерия не ми се струва надменна и арогантна. Затова и се опитвам да анализирам какво предизвиква тази представа у други хора. Мони беше надменна, но тя пък беше всеобща любимка (включително моя) - може би защото се опълчи ефективно и достойно на агресорите. За съжаление, след предаването не можа да ме спечели - всякаш с това се изчерпва. Между другото се сетих, как Елена я обработваше с четки и хвалби в началото - оттогава си въртеше манипулациите, но някак си минаваше под радара, защото фокусът беше върху други.

Случката, в която Валерия удари Елена с топката е единствена, в която еднозначно осъждам Валерия. Тогава даже виках за Елена, когато остана сама срещу всички. Но с развитието на предаването, всяка разгърна себе си, някои неща добиха перспектива и видях, че Валерия не е толкова лоша, а Елена е много подмолна.

# 352
Някой дали вече го е споменал - видях коментар в ютюб, че Поли си тръгвала 4та преди голямата 3ка. Няма да се учудя, той си гледа спокойствиетои ако има наум 3 фаворитки, от нефаворитките Поли е най-неконфликтна и може да я остави по-дълго. 

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 10:49 от Linda*kiss

# 353
  • Варна
4 маскирани дадоха - Поли (Снежанка), Джия (жената-котка), Валерия (гейша) и Боряна (Мерилин).
Имам някакъв спомен за Поли - Снежанка. Не помня откъде.. Hushed

Някой дали вече го е споменал - видях коментар в ютюб, че Поли си тръгвала 4та преди голямата 3ка. Аз няма да се учудя, защото той си гледа спокойствието там и ако има наум 3 фаворитки, от нефаворитките Поли е най-неконфликтна и може да я остави по-дълго. 
Поли е отговорила, че НЕ си тръгва четвърта.

# 354
В сходна ситуация, когато Валери му каза, че не иска да прави същото за другите, което прави за нея, имаше 1 тон нападки, че не била никаква да изисква. Сега ще видим какви извинения ще се намерят за искането на Елена. (липсва ми емотикона с пуканките)
"Искам да знам, че ме искаш цялата." - и това не ми изглежда като молба.

# 355
Това не е изискване - тя иска да знае, че той я харесва, защото ако не я харесва, няма смисъл да си губи времето.

# 356
Аз съм много доволна, че все повече хора "проглеждат" и  все повече хора осъзнават, че Валерия не е някакво невиждано зло, особено на фона на останалите и особено в такава враждебна среда (за всички, не само за нея).
Не знам, мисля си, че голям процент от хората подеха някаква мантра и взеха да я повтарят в захлас и да се самонавиват. Нито е по-зла от Ирина (не е показвала за никой как ще го смачка като хлебарка), не е досадна с каузата си като Пам, която, смятам, е обида за всички пълни жени, които действително се борят с предразсъдъците. Не е по-нахална от Елена, която също прекъсва срещи и щом усети и намек за бегло внимание от Евгени вири нос. Представям си, ако тя беше "първата целуната" и изобщо, ако към нея Евгени проявяваше такова очевидно предпопитание. Щеше не на облегалката, а на полилея да се качи. Имам чувството (особено в коментарите в ИГ), че голяма част не следят предаването, а "лично са прочели, че...избирала кучетата пред майка си. Тук многократно се анализира отговора, но...всеки вижда и чува това, което иска. Добре, смеела се на тъпотиите на Габи. Те щото другите не гледаха със задоволство драматичното мачкане на хлебарката, на два метра от "хлебарката" Заключенията, които се вадят за нея са толковя изопачени! Като това, че не обичала и не четяла книги. Никой не го е чул от нея. Смееше се, че Елена ще говори на Евгени за книги на първа среща. Беше шеговито. Така, както много приятелки си говорят.
За последните прекъсвания на срещите на Ирина...Вие наясно ли сте, че ако покаже слабост, Ирина действително може да я смаже? Е, да се остави в положението на Пам ли? Постъпи така, както всеки би постъпил, ако има и капчица самоуважение. "Премериха" си ги набързо с Ирина и това на Валерия излезе по-гомямо. Не си остави магарето в калта. За което евала. Ако Пам беше постъпила така в началото и на нея щях да се възхищавам.
Единственото нещо, което мога да кажа е, че Валерия все повече се закопава и няма нищо интелигентно или миролюбиво в поведението й. Кучета и аз имам и обичам, малко преекспонирана тема. Това с хлебарката на Ирина и то след подобна провокация от принцесата първородна не е по-лошо от това да питаш "Тъпунгер" пошла дума ли е или да се хихикаш на епитети като "Дюнер", "Глиган" и подобни. Губиш позиции, Валерия, поне пред драгия зрител. Невзрачна, но нахална е за мен тя. Нека порасне, има време.

# 357
  • somewhere over the rainbow
Глупости, грозна ни веднъж  съм написала че е, напроотив, топ три красавици са ми Валерия, Айлин, Микаела. Грях не е, просто ѝ куца нормалната комуникация,пак да напиша, или се мълчи или е натегната.
Така е, много е антисоциална. Вероятно е поради фиксирането в работата от малка. Липса на емпатия, такт, усет и премереност, скачане от крайност в крайност - това са симптомите на липсата на социално общуване. Когато не сме обиграни, сме точно такива Близнаците - нагли, гадни, резки, не се усещаме кога обиждаме, кога прекаляваме и е време да спрем. Като едни деца.
До скоро натисках щерката за модел, но все повече се разубеждавам, като виждам какъв социален инвалид ще стане.

# 358
Ами да връща розата, ако няма смисъл, ама няма да го направи. Никоя не си е позволила така да се държи с него, то е ясно, че не харесва само една. С това реване докато пита си е точно манипулация.
Това не е изискване - тя иска да знае, че той я харесва, защото ако не я харесва, няма смисъл да си губи времето.

# 359
  • Разпиляна във въображението
Искам да знам... - направо си изисква той да й се обясни в нещо.

Общи условия

Активация на акаунт