Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 360
Ами да връща розата, ако няма смисъл, ама няма да го направи. Никоя не си е позволила така да се държи с него, то е ясно, че не харесва само една. С това реване докато пита си е точно манипулация.

Цялото и присъствие е такова.
Защо костюмът на гейша да привлече нападки? Какво му има?

И аз намерих за много подло Валерия да удари Елена в гръб по време на играта. Видяхме преди епизод, че Елена с нищо не е по-добра и направи същото. Джийчето пък даже скимтеше от кеф "пръснах и каската". Много симпатично.

# 361

Скрит текст:
Интересен повод за размисъл е анкетата. Двете момичета, които са на двата различни полюса са първенци. Едната, за чисто физически данни говоря, определят за абсолютно неподходяща, защото не била с правилните форми, а другата с естествена красота, прилична на фея. И двете се оказват почти еднакво неприятни за повечето зрители.
 И какво се оказа, все пак не се е променил много мирогледът. Все тая как изглеждаш, кофти ли си от вътре, трудно се получава.
[/spoiler]

Пам да си вземе бележка.
Защо само тя?

Защото Валерия е слаба и се води хубавица. Но ето, че отнася хейт наравно с Пам. Което оборва теорията на Пам, че видиш ли защитавали сме Айлин и сие, само защото са хубавици. Напротив, и хубавиците отнасят хейт - всъщност, понякога точно защото са хубавици. Кой друг трябва да си вземе бележка по тази линия?
Да, но Айлин за разлика от Валерия е по-уравновесена, че и по-хубава и с прекрасно тяло и не се поддава на провокации токова лесно. (Не, че я харесвам особено като типаж).  Хубав театър играе Айлин за себе си и успява да запази репутацията си за момента.
ПП: Не ви ли се струват почти всички напълнели в последните епизоди?

# 362
Защото вече има коментари под промото (във Фб), в които им се подиграват за костюмите.

# 363
  • Варна
И аз намерих за много подло Валерия да удари Елена в гръб по време на играта. Видяхме преди епизод, че Елена с нищо не е по-добра и направи същото. Джийчето пък даже скимтеше от кеф "пръснах и каската". Много симпатично.
Как е направила Елена същото? Съвсем не е.
Правилата на народна топка и на пейнтбол са съвсем различни. При второто се предполага, че противника няма да застане срещу теб да го целиш.

# 364
  • Разпиляна във въображението
Като малки май сме били по-настървени като сме играли народна топка. Не мога да се сетя дали съм чакала противникът да отиде на края на своето поле и тогава да целя отдалеч.

Но и на мен не ми направи добро впечатление де. Иначе Мони избра нарочно да уязви Валерия. Елена изглежда също толкова "неподдържана" преди коктейлите. А Мони бе в другата крайност - тя ходеше с постоянна маска на лицето.

# 365
Ето малко коментари (с много реакции):
Скрит текст:

# 366
На мен ми е интересно как се подготвяш за формат, в който целта е да се влюбиш - и да се влюбят в теб? Това не се ли води манипулация? Ергенът не е Сървайвър. Значи ли, че Евгени не би се влюбил в Елена, а в неин, внимателно подготвен образ, и че тя самата изобщо не е влюбена, а просто амбицирана? И какво изобщо печели - тук пари няма, само възможност за връзка? Не направи ли това Капитонова миналия сезон - въртеше тактики за да може да си пише една титла, която се видя - няма никакво съдържание и за нея, и за Виктор? Не прегази ли в името на тази цел Алексадра? Нея не я ли осъждахме за това? Защо аплодираме Елена? Любовта не трябва ли да е чиста и истинска, не нагласена и изиграна? Дали пък поуката накрая няма да е, че който играе игри с чувства, губи? Реванш за миналата година, може би?
Очевидно е, че целта не е да се влюбиш, а да "се покажеш по телевизора",  да те забележат и да спечелиш малко повече известност и парички (справка - Виктор и Капитонова). Видяхме, че дори и компроматите вече носят позитиви в такива шоОта.

# 367
  • # супернатурална #
Айде сега и социален инвалид. След емоциинален и интелектуален 😁 Направо за ТЕЛК да я подготвяме вече горката Валерия. Не знам как ги лепите тези диагнози, на базата на едно предаване.

# 368
Как е направила Елена същото? Съвсем не е.
Правилата на народна топка и на пейнтбол са съвсем различни. При второто се предполага, че противника няма да застане срещу теб да го целиш.
Дайте да извадим международния правилник за игра на народна топка. Grinning Е ли не е по правилата да целиш противника в гръб? Grinning

# 369
  • Варна
Краули, ако обичаш не сравнявай Валерия със Скорпион. Нищо общо, не излагай зодията. 😄

Ама наистина са се поиграли с визията на Валерия.

# 370
  • Разпиляна във въображението
Не я виждам добре Валерия като гейша. От тази снимка ми прави впечатление, че не са я белосали достатъчно.

# 371
  • София
Скрит текст:
Аз съм много доволна, че все повече хора "проглеждат" и  все повече хора осъзнават, че Валерия не е някакво невиждано зло, особено на фона на останалите и особено в такава враждебна среда (за всички, не само за нея).
Не знам, мисля си, че голям процент от хората подеха някаква мантра и взеха да я повтарят в захлас и да се самонавиват. Нито е по-зла от Ирина (не е показвала за никой как ще го смачка като хлебарка), не е досадна с каузата си като Пам, която, смятам, е обида за всички пълни жени, които действително се борят с предразсъдъците. Не е по-нахална от Елена, която също прекъсва срещи и щом усети и намек за бегло внимание от Евгени вири нос. Представям си, ако тя беше "първата целуната" и изобщо, ако към нея Евгени проявяваше такова очевидно предпопитание. Щеше не на облегалката, а на полилея да се качи. Имам чувството (особено в коментарите в ИГ), че голяма част не следят предаването, а "лично са прочели, че...избирала кучетата пред майка си. Тук многократно се анализира отговора, но...всеки вижда и чува това, което иска. Добре, смеела се на тъпотиите на Габи. Те щото другите не гледаха със задоволство драматичното мачкане на хлебарката, на два метра от "хлебарката" Заключенията, които се вадят за нея са толковя изопачени! Като това, че не обичала и не четяла книги. Никой не го е чул от нея. Смееше се, че Елена ще говори на Евгени за книги на първа среща. Беше шеговито. Така, както много приятелки си говорят.
За последните прекъсвания на срещите на Ирина...Вие наясно ли сте, че ако покаже слабост, Ирина действително може да я смаже? Е, да се остави в положението на Пам ли? Постъпи така, както всеки би постъпил, ако има и капчица самоуважение. "Премериха" си ги набързо с Ирина и това на Валерия излезе по-гомямо. Не си остави магарето в калта. За което евала. Ако Пам беше постъпила така в началото и на нея щях да се възхищавам.
Единственото нещо, което мога да кажа е, че Валерия все повече се закопава и няма нищо интелигентно или миролюбиво в поведението й. Кучета и аз имам и обичам, малко преекспонирана тема. Това с хлебарката на Ирина и то след подобна провокация от принцесата първородна не е по-лошо от това да питаш "Тъпунгер" пошла дума ли е или да се хихикаш на епитети като "Дюнер", "Глиган" и подобни. Губиш позиции, Валерия, поне пред драгия зрител. Невзрачна, но нахална е за мен тя. Нека порасне, има време.

Нали като обсъждахме реакциите на Елена на червената кутия се изтъкна, че много режат и напасват реакции? Сигурни ли сме дали и на какво се е смеела Валерия? И Пам спомена за това чак след предаването в ИГ (личеше си, че преписва от коментари в нейна защита), вътре просто се оплакваше, че Айлин не я е защитила.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 11:30 от Лъвица

# 372
Аз съм близнаци и чета много, като цяло нямам нищо общо с Валерия. За мен в една връзка е важна комуникацията и единомислието - както и би трябвало да бъде по принцип при нашата зодия (клише, ама вярно). На нея й е нещо кофти асцендентът Wink

# 373
  • Варна

Дайте да извадим международния правилник за игра на народна топка. Grinning Е ли не е по правилата да целиш противника в гръб? Grinning
Не и преди да е започнала играта.

# 374
Валерия е ударила Елена с топка в гърба, докато тя  е захождала в нейното си поле, което означава, че Елена  взимайки пушката трябваше да а я уцелила в главата, докато тя още не си е сложила каската.Мармалад 😄

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 11:29 от Морана

Общи условия

Активация на акаунт