Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 645
Разчоплихме вече и защо Елена не е гласувала октомври, не е, защото не е можело да излезе, тъй като Валерия и Евгени са гласували. Явно за интелектуалката, депутатите са "копченатискачи". Имах надежда, че будното младо общество ще направи някаква промяна, но явно няма такива изгледи.
Скрит текст:

Остава да открием и кой е "Гак" Ричи. 🤭
Дали пък като се сложат кавички на една дума не се променя употребата ѝ, или пък да се цитира? 🤔

# 646
Може да си умна и интелигентна жена. Да си най-забавната, чаровната, разбиращата и т.н
Но. Няма ли химия между мъж и жена, нищо няма да се получи. Нищо.
Елена действа като по учебник. Вкарала е в употреба всичкия потенциал, с който разполага. Гледа да е интересна, различна, нестандартна. Но все буксува, все нещо не и се получава.
При Валерия е точно обратното. Никакъв живец, почти нулева инициатива, седи на диванчето с меланхоличен, заспал поглед.
Обаче реши ли да се включи в играта, покаже ли интерес и Евгени тръгва след нея. Зарязва всички.
Затова другите момичета и най-вече Елена и Ирина, не могат да я понасят.
Но Валерия не е виновна, че между Евгени и повечето момичета няма химия.
Сега се сещам, че и Боби не полага кой знае какви усилия, но очевидно има привличане между нея и Гени.

# 647
И само защото има сексуално привличане ще й предложи брак?

# 648
  • София
Генчо е като булонка. Има сексуално привличане към всички почти, очаквам и на крака на масата да налети.

# 649
  • София
Аз си мисля, че поведението на Меган е такова,защото от продукцията са и задали тази роля. Не ми се вярва жена с всичкия си да тръгне да проучва брата на евентуалния обект на интерес с какво се занимава.
Аз друго се замислям - дали и в реалния живот Ергенито се държи така с жените. Все пак, да кажем, че в предаването са затворени, игра е, има конкуренция - все неща, които в реалния живот не седят по този начин. Та, мисълта ми е, дали така би скастрял жената до себе си или поведението му може и да е по-обрано и да е по-широкоскроен? Аз май бях споменавала, че имам позната, която е била гадже с него в ученическите/ началото на студентските години (преди 15 години някъде) и лаконичното и мнение е, че и в живота си е малко нарцис, но смята, че предаването е доста монтирано и държaнието му би било доста различно.

# 650
  • софия
С всичко съм съгласна за това, че и на челна стойка да застанеш няма ли я химията и магията, все тая. Единственото, за което ще опонирам е защо нямат добро отношение към нея. Изначално тя не си постла да се харесат с момичетата.  Самото поведение е проблемът, а не това, че Генчо я е предпочел.  По всякакъв начин се опита да им натрие носовете, когато пък той прояви интерес към нея. Сякаш сама не си вярва, че се случва и трябваше по най - нескопосания начин да го покаже. Сама да се валидира в собствените си очи.
 Елена също вирна носа, но момичетата се радваха на разказа и. Тя пък в другата крайност. Толкова си повярва, че е направила пробива и друг вариант няма, че започна да се държи снизходително.  Но не отблъсна толкова много околните.

# 651
  • Разпиляна във въображението
Защо да отблъсва околните? Че тя свали Валерия от трона и затова й се радват.

# 652
Но пък хубавото е, че Меган ще се види отстрани сега - ще разбере, че с настоятелен разпит до девето коляно няма да впечатли някое хубаво момче. Ще види, че другите по друг начин се държат на срещите си. Момиче като нея ще си извади поуките и ще се постарае другия път да не задушава така човека с въпросите си. Просто не мога да кажа лоша дума за Меган. Свястно дете и донякъде ми се струва травмирана, че е попаднала в този формат. Сигурно ужасно съжалява, но трябвало е да се случва - ще си извади поуките и ще кара смело напред. Има образование, дисциплина, потенциал - един хубав млад човек. Какви уроци ще научат другите от участието си? Някои не са по ученето - те си го казаха. Нито академичното, нито житейското учене. Те са си изпечени кифли вече и им е гот да са си без пълнеж и така ще я карат...

# 653
Няма да е за пръв път в историята. Може да си търси просто цвете за пианото и всъщност и той да е самовглъбен, без нужда от много човешка комуникация. А и ако продължава да свири ще заделя доста време да практикува, а след практикуването да отмаря на тишина, най-много вечер да излизат заедно на ресторантче и в неделя на кафене и това ще им е достатъчно като допир. За такива нужди си покриват взаимните изисквания.

# 654
Химията между двама души не е сексуално привличане.
„Химията е онова гъделичкащо усещане, което имаме, когато сме наясно в ума и тялото си, че сме значително привлечени от някого“, казва някой си д-р Браун. И е прав.
Която и да е избрал Евгени, явно е направил правилният за него избор. Би трябвало двамата да са заедно вече половин година. Брак щял да предлага. Така че скоро ще раберем, разумът или емоциите са били определящи.

# 655
  • софия
Валерия направи същото и според мен ще го доразвие в следващите епизоди, но не виждам същото отношение към нея. Може и да бъркам. Да започнат да и се радват и да общуват с нея останалите.

# 656
  • # супернатурална #
Ама как пък разбрахте, че има САМО сексуално привличане? Ако не сте гледали задълбочено, поне четете Miriel. Има много снимани (а може и  незаснети или неизлъчени) разговори между двамата, но са отдалече, не се чува за какво си говорят.
Направо Пам 2.- ако един мъж е привлечен от друга жена, и ако тази жена е красива, следователно е само на сексуална основа.

# 657
  • София

Те и колко й се радват... малко престорено ми е всичко в нейната компания, все едно всяка си доказва някакви неща - на себе си на другата "клика". Пам знае, че няма шанс, но й е кеф да натрие носа на "хубавиците". Ирина е прекалено фокусирана във Валерия и изобщо не я интересува Елена - щом на Валерия й е гадно, значи Ирина е щастлива. Меган е доста прибран човек, не изглежда злоблива или болно амбициозна като други. Джия не знам взима ли Елена насериозно, за Пам видяхме - нея изпрати вместо Ирина. Боряна и Виктория си живеят в техен свят.

# 658
Абе много е секси гръцкият,  говорен от 14 годишната Валерия. Simple Smile)) Ясно.

Καλή μέρα! Гръцкият език е секси, гръцка снаха съм и съм пристрастна, но не разбрах Валерия какво общо има с Гърция.

ПП: И хайде стига сте оприличавали жените в това предаване като "момичета" или "деца". Те са тръгнали мъж да търсят, явно са достатъчно пораснали за ... "каузата" си.

# 659
Какво значи, че Меган е попаднала там?
Доброволно е в предаването, не могат да я накарат, още повече, че има първи сезон, който дава светлина върху предаването.

Общи условия

Активация на акаунт