Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 061
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък прекъснах отношения с една приятелка, защото ми правеше забележки за храната - примерно, като излезем и седнем някъде, ми казва кое колко било нездравословно (и тя яде всякакви неща, не е само на салати, но според нея, нейните са по-здравословни). За мен това е вид тормоз. Който спазва режим, си е негов проблем.

Валерия е нехаресване с причина. Честно казано, не си представям какъв нормален разговор може да се води с нея. Пътувала е, знае къде е Япония (за разлика от Габи), но говори все за едни и същи скучни неща. Или одумва някого, или споделя мисли за любоФта, или нещо за нейната кауза. Е как пък не каза нещо по-интересно поне веднъж?

Още преди да започна да гледам редовно и преди Елена да влезе в една от главните роли, прегледах Фб и имаше много негативни коментари за Валерия.

# 691
Във външния вид на Евгени има нещо арабско обаче, не мислите ли?

# 692
Да, на мен ми е по-интересно Еленините фенове как ще се, ако вземе да спечели тя след толкова плюнки по Евгени.

Като фен на Елена ще ти отговоря, но само от мое име. Все ми е тая. Изборът е негов, животът си е негов. Която и да избере, важно е дали тя ще приеме и дали ще си остане с решението и след предаването. Важно е за тях, за мен ще повторя - все ми е тая.
Но какво ще кажеш ти, ако след предаването Елена и Валерия си стиснат ръка или прегърнат, а в темата е било напразно цялото хейтене и по двете?

# 693
Те Елена и Валерия и сега си харесват постовете в Инстаграм, какво да кажа аз?
Ако не беше толкова обиждана от феновете на Елена, изобщо нямаше да се включвам.

# 694
  • Бургас
Хипотетично, ако вегана Евгени се събере с Пам ..... на какъв хранителен режим ще бъде семейството. Дали ще оцеляват на маруля с нахут или той ще прояде месо?

# 695
Аз не съм обиждала, но обидите срещу едната не биха ме докарали да плюя по  другата. Явно имаме различна реакция като ни се засегне чувството за справедливост. Отделно от това критикувам и тези, които харесвам.

# 696
Пам е вегетарианка.

# 697
  • Разпиляна във въображението
Не знам какво злослови Валерия, но персонално е обиждана в първите епизоди на шоуто. Не определяне на поведение, а обиди. Но друго е между приятели, а не лице в лице.

# 698
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хипотетично, ако вегана Евгени се събере с Пам ..... на какъв хранителен режим ще бъде семейството. Дали ще оцеляват на маруля с нахут или той ще прояде месо?
Пам е вегетарианка, така че няма да му се наложи да прояжда месо.

Да си кажа и аз като клоняща повече към лагера на Елена - ако Евгени избере нея, като зрител ще се радвам, от лично своя гледна точка ще я съжалявам, а от чисто човешка такава ще им пожелая много да се обичат, разбират и подкрепят.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 15:41 от Reinа

# 699
На мен той не ми прилича на арабин и не ми изглежда много тъмен.

Тази вечер ще следя къде е Виктория - тя уж се обясни в любов на Валерия и Айлин, но още в следващия епизод вече не беше с тях. Може да се присламчи към третата групичка - Ивелина, Поли, Мег и другите без сериозни претенции...

А ако Генчо изгони Ивелина, ще си помисля, че иска да избяга от дуета.

# 700
  • софия
Ако не беше толкова обиждана от феновете на Елена, изобщо нямаше да се включвам.
Елена за какво е виновна, че има фенове, които не си мерят приказките. Да не говорим, че Валерия не е любимка не само на еленините фенове. По тази логика трябва да започна да ритам кученца, защото братчедите им, вълците хапват малки, сладки зайчета. 😀

# 701
Не знам какво злослови Валерия, но персонално е обиждана в първите епизоди на шоуто. Не определяне на поведение, а обиди. Но друго е между приятели, а не лице в лице.
Пуснах си първите епизоди и се оказа,че Валерия въобще не се е хвалила и ве се обявявала за кралица. Ирина още във 2 епизод започна да недоволства, че само Валерия получава внимание от Евгени и след целувката нещата се усложниха още повече. Така че явно лагерите наистина да се формирали от само себе си.Също така не чух Валерия да обижда, но тя самата се оплака в синхрон, че Елена отправя нападки към нея.

# 702
  • # супернатурална #
И аз така. Не си спомням да съм я обиждала, ако съм я "хейтила" под някаква форма, не в било самоцел, а за да изтъкна, че прави същите, или по-лоши неща от Валерия в подобни ситуации, но нейното се приема за "интелигентно", а Валериевото за "просташко, злобно, нагло"...да не изброявам повече. И като цяло Валерия е обиждана повече и по-грозно в темата, и то след метлата на модераторите. Както Лъвица, или Miriel написа -очеваден двоен стандарт.

Ако Елена спечели, ще кажа, че е сценарий 😁
Или използвайки собствената си алегория - гроздето не е кисело, само високо и беше достигнато със столче от продукцията.

# 703
  • София
Да, бе, само фенките на Елена заливали със злост горкото Вале. Щото обратното хич го няма.

Все ми е тая кой кого ще отнесе като куцо пиле домат. Гледам и коментирам за разтуха. Любимци нямам, но имам такива, които са ми мега анти. Предлагам Елена и Валерия да се вземат и да стане развратът на събитията най-сетне. Мисля, че и Генчо няма да откаже да е свидетел.

# 704
Във външния вид на Евгени има нещо арабско обаче, не мислите ли?
Ами то визията за цялото предаване не е много европейска като се сравни с другите му интернационални издания.

Общи условия

Активация на акаунт