Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 061
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
С колежките до сега обсъждахме епизода довечера, това как Елена ще плаче. Останах очудена, че те познават много жени, които са готови да се унижат за мъж, покрай мен е обратното, моите приятелки кръв ще плюят, но няма да го направят това. Явно мъжете вече са съвсем облекчени от ролята на ловци.
ЕНо време к'ви ловци имаше... Joy
Майтап ама сега на мъжете не им се налага дори да се напъват... Sad Навсякъде има лесен секс. И срещу жълти стотинки.

# 721
Така де. ако един мъж е ловец няма нужда да влиза в такъв формат. Априори е заложено ергенът да е смотан.

# 722
Хипотетично, ако вегана Евгени се събере с Пам ..... на какъв хранителен режим ще бъде семейството. Дали ще оцеляват на маруля с нахут или той ще прояде месо?

Това е много уместен въпрос. 🥒🥬🥞
Мисля, че Пам е вегетарянка...

# 723
Скрит текст:
С колежките до сега обсъждахме епизода довечера, това как Елена ще плаче. Останах очудена, че те познават много жени, които са готови да се унижат за мъж, покрай мен е обратното, моите приятелки кръв ще плюят, но няма да го направят това. Явно мъжете вече са съвсем облекчени от ролята на ловци.
ЕНо време к'ви ловци имаше... Joy
Майтап ама сега на мъжете не им се налага дори да се напъват... Sad Навсякъде има лесен секс. И срещу жълти стотинки.
И за без пари има, и не само в студентски град. Цялото това нещо, масово мъжете вече да не се стараят и чакат, да не влагат дори време, го направиха жените. Защо да преследва жена и да я ухажва, след като на ъгъла вече има друга, ако не следващата, която ще е съгласна веднага или сама ще му се предлага.

# 724
  • # супернатурална #
Ее, най-накрая единомислие 😁 Само омразата към мъжете може да обедини жени, които са разединени заради омразата към други жени.
И ако може плавно да ви върна към темата. Не, че не съм съгласна с последните мнения , но някак си не мога да ги съотнеса към Евгени. Форматът е виновен 😁 И някои от нереалистичните ви очаквания към него. Нищо му няма на момчето. И не е толкова глупав да си мисли, че в реала жена като Валерия ще стои и ще чака роза/покана/внимание безропотно. Или че изобщо ще стои.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 18:56 от Г. Краули

# 725
И ако може плавно да ви върна към темата. Не, че не съм съгласна с последните мнения (без най-последното) , но някак си не мога да ги съотнеса към Евгени. Форматът е виновен 😁 И някои от нереалистичните ви очаквания към него. Нищо му няма на момчето. И не е толкова глупав да си мисли, че в реала жена като Валерия ще стои и ще чака роза/покана/внимание безропотно. Или че изобщо ще стои.
Форматът по презупция е абсурдна подигравка, това е ясно. Онова, което е интересно, че нещо, толкова елементарно и плоско режисирано, успява да генерира такъв интерес.

А "момчето" Евгени ми стои много нелепо в този формат, защото цитирам Nightwolf Grinning "Жените са с толкова много кандидати в днешно време, че обръщат внимание само на топ 10% откъм качества." - ами откъдето да го погледнеш, той не е в топ 10%, че и в топ 50% не е по някои показатели.

# 726
Пам и Джия също са вегетарианки, не е само Валерия (тя е веган обаче).

# 727
И ако може плавно да ви върна към темата. Не, че не съм съгласна с последните мнения (без най-последното) , но някак си не мога да ги съотнеса към Евгени. Форматът е виновен 😁 И някои от нереалистичните ви очаквания към него. Нищо му няма на момчето. И не е толкова глупав да си мисли, че в реала жена като Валерия ще стои и ще чака роза/покана/внимание безропотно. Или че изобщо ще стои.
Форматът по презупция е абсурдна подигравка, това е ясно. Онова, което е интересно, че нещо, толкова елементарно и плоско режисирано, успява да генерира такъв интерес.

А "момчето" Евгени ми стои много нелепо в този формат, защото цитирам Nightwolf Grinning "Жените са с толкова много кандидати в днешно време, че обръщат внимание само на топ 10% откъм качества." - ами откъдето да го погледнеш, той не е в топ 10%, че и в топ 50% не е по някои показатели.

Аз и това обяснявах преди, засенчва доста мъже над 30,независимо как го описвате. Характера му е зле, но това е изцяло отделна тема. И другото, което е че максимум 2-3 от 25 там да са за него, защото са там за показност, последователи и следователно пари. Куцо, кьораво и сакато иска да прави това в днешно време. А и не знам какво си правя труда да пиша, да ви обяснявам как са всъщност нещата, щом всичко мое се трие 😂😂😂😂

Вие тука го отписахте Ергенито още с ръста, същото е в дейтинг сферата в днешно време. Нищо няма значение щом е под 1.80м, кажете ми пак че не съм прав после, трябва да е млад, висок, богат, красив, връзкар, да има очи само за вас, да ви угажда за всичко и т.н. 😂😂😂😂

# 728
Според мен, той е хубаво момче, но е повърхностен и суетен.

А тези ловци, дето ги описвате, са токсични и са отречени в западните култури (ако някой много задосажда, направо го докладват за тормоз). И аз не съм много ЗА ловците (въпреки че не съм и ЗА западния начин на поведение), защото е ясно, че ако някой ми направи неприятно впечатление отначало, няма да започне да ми харесва повече, ако ми досажда упорито.

# 729
Някоя няма ли да каже вече, че Генчо е сладко бебче, че да се приключва тази дискусия какъв е и какъв не е? Rolling Eyes

# 730
  • # супернатурална #

Жените са с толкова кандидати, че обръщат внимание само на топ 10% откъм качества. Но само тези жени, които притежават въпросните топ 10% откъм качества. Останалите се борят/за тях се борят мъже с реципрочни проценти....качества 😄 Казано по-просто - тройка с тройка, деветка с деветка. Човек се свързва с друг с до два пункта разлика. Огледайте се. Колко грозни, глупави, нереализирани мъже познавате, свързали се с умна, красива и успешна жена. И обратното.
И понеже това с процентите ми е малко мътно, ще използвам точковата система. Евгени е млад, симпатичен, успешен...ако не е някакъв пълен психопат е поне седмица. Валерия е 8 само защото е по-млада и търпи развитие. Като се има предвид сценария, и това, че подобни формати изкарват най-лошото от човека, мога да им дам и по една точка отгоре. Имат моята благословия 😁

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 18:59 от Г. Краули

# 731
Някоя няма ли да каже вече, че Генчо е сладко бебче, че да се приключва тази дискусия какъв е и какъв не е? Rolling Eyes

Евгени е сладко бебче 😀

# 732
Мисля , че и най-добрата приятелка на Елена доста се беше унижила във “фермата”..

# 733
Тези теории, които развивате, ми звучат малко като глупостите, които приказват така наречените incel - и.
На света има много жени и мъже, има различни вкусове и разбирания и изобщо не съществуват системи за оценяване и критерии, които да важат за всички.
Може би съществуват в някой клас или в селско училище, но за хора над 30 години да говорят така е нелепо.
Сигурно ще бъда изтрита, но нищо. Wink

# 734
  • Разпиляна във въображението
Не съм сигурна, че Валерия се взима за някакво голямо число, ако приемем примера. Инстаграмът й е обикновен - работа, малко пътувания, фондацията и животните. Елена обаче определено е с претенции за нещо повече. Поне от красивите момичета във формата, часове след свалянето на горнището Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт