Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 470
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 870
Все пак, Евгени отдели много повече внимание на Валерия, отколкото на тази, с която „има какво да си каже“
Пази Боже от такова внимание. Лично на мен ми изглеждаше, че Евгени с изненада установи, колко елементарно е момичето.

Кой? Евгени ли?

# 871
Аз и Елена не знам от какво е толкова щастлива.
Разбрахме, а и знаехме, че Валерия не е особено умна, обаче не намирам за по-приятен факта, че Евгени пренебрегна нейната победа и пак взе и хубавицата.

Ирина и Пламена дали ще са част от полиаморната връзка? Толкова са щастливи от успехите на Ленчето.

Не знам дали Валерия обича кучета повече от хората, но Елена определено не ми прави добро влечатление с отношението си към другите.

# 872
Валерия НАИСТИНА ЛИ ВИ УБЕДИ,ЧЕ Е БИЛА САМО С ЕДИН МЪЖ....МИ ТЯ ВЕЧЕ Е БИЛА ОМЪЖЕНА КОГО ЗАЛЪГВА ....

# 873
Пам като Рапунцел много ми допада Grinning много по-добре от истинската й коса. (разбира се не чак толкова дълга)

Ама веднага последваха коментари как издържа кулата на Рапунцел 😂😂😂😂

# 874
Не говореше ли Пам за това как я използвали за секс, а после пишели на момичета като Валерия. Сега обаче прави коментари, че не било това правилния подход. Съгласна съм по принцип, но Пам вече много се оплете в собствените си приказки. Голям хейт срещу Валерия пада както обикновено, защото е най-голямата конкуренция там.

# 875
Не знам повече как ще издържа това нагло, не много умно, но пък нахално момиче Елена.

Всяка чута от Валерия дума беше омаловажавана, преекспонирана и нагнетена с еленино напрежение: нахална.

# 876
Е, Пам, вие с Еленка с точния подход... Трябва и вас... като носни кърпички, щом сте сами още.
Пфу, мразя да съм гадна, ама...

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 22:21 от usmihni_mi_se

# 877
Въпросът защо и с какво хората са я разочаровали Валерия не беше на място, чисто клъвване беше от страна на Ленчето.За Валерия съм без думи направо, неловко на мен ми стана чак.

# 878
Само на мен ли ми се струва, че Генчо не харесва ни Валерия, ни Елена...само се преструва.

# 879
Само на мен ли ми се струва, че Генчо не харесва ни Валерия, ни Елена...само се преструва.

Естествено, това вече отдавна всички го знаем. Той е там, за да е там и не харесва нито една от тях.

# 880
  • София
На място си беше въпросът, Елена искаше да предизвика пак бурна реакция от Валерия,.но тя успя криво-ляво да се измъкне.

# 881
  • # супернатурална #
Лелее, какъв контраст между двете! И Евгени с насмешка гледа Валето, като говори, и с разбиране, съгласие - Елена. Тази вечер той избрА, явно точно от такъв кръстосан разпит имаше нужда.
Избра, да, аверче за бирата 😁
Забелязахте ли, колко мило се усмихна, когато Валерия каза "как да съм живяла с мъж, та аз съм имала само едно гадже". Според мен и той отдава неловкото и поведение с липсата на опит...и го намира за чаровно. Валерия е доста по-оперена и в свои води сред момичета. Като художествените гимнастички, които тренират с часове в залата и нямат никакви умения при общуване с момчета.

# 882
Валерия може да е на 25 години, но няма опит с мъжете и любовта. Сама си каза - нито са я прегръщали така както Евгени я прегръща, нито е живяла с мъж. Това я прави боса в някои отношения, които са важни за една зряла връзка, овенчана с брак.

# 883
Не знам повече как ще издържа това нагло, не много умно, но пък нахално момиче Елена.

Всяка чута от Валерия дума беше омаловажавана, преекспонирана и нагнетена с еленино напрежение: нахална.
Никаква етичност, с бутонките напред. Ми пък и аз не бих искала да се обяснявам пред нея.

# 884
  • София
Елена, Пам и Ирина- отбор злобили.
Искам Пам да се маха.
Пам ми заприлича на готвачка или друго от сапунка..."Ама наистина ли така й казал Евгени.."

Общи условия

Активация на акаунт