Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 424
  • 2 597
  •   2
Отговори
# 960
Ако някой ми подари бижу с идеята да го нося всеки ден, ще ми се иска да не ми го е подарявал...

Също предполагам, че е сценарий.
И все пак, дали ще подари нещо и на някоя от другите - да видим там как ще се развият нещата?

Е хайде сега. Не си в шоуто Ергенът все пак. Там се бориш за един мъж, трябва да направиш каквото е необходимо, ако наистина го харесваш да му го показваш, за да бъде с теб. Той не е каза, че иска тя да го носи непрекъснато, но поне докато е в шоуто. Така и трябва, наистина. Смятам, че Елена се изложи и не го харесва достатъчно, не му го показва с такъв дребен жест като сложи нещо, което той й е подарил вечер на бляскавите коктейли. Тъжно, но е прав в случая.

# 961
Да се взимат двамата манипулатора, ще си правят състезания между тях кой е по-добър в манипулациите и внушенията.
А, без такива. Генчо е за Валето. Нали това искахте. Вземете го 😁

# 962
Пфф, каква измислена драма...
И това ако не е сценарий и режисирана драма😉 В сивата зона ми е Елена, но падна и тя жертва на сценаристи или…🤨 е много добра актриса и манипулатор?

# 963
Отвратително, сега ми е много неудобно за Елена, която отива да им прекъсне срещата! Генчо харесва Валерия, ако ще да се е доказала като най-елементарната. И сега като цъфне Елена, на която се цупи...лошо за нея.

# 964
Генчо си е рак, само раците ви правим с вашите камъни по вашите глави. Както вие се цупите за кви ли не неща, които мъжете попринцип "не схващаме". Така ние Раците може да ви се заядем за дреболия, която ни е накърнила, далеч повече от други мъже. Та да, тегави сме щот жените наистина трябва повече да се съобразяват. Нещо, което не се нрави на български жени. 😂😂😂😂

# 965
Ако бях продукцията, таз измислена дребнава драма, щях да я изрежа при монтажа. Ама пусто, рекламодатели. Вече почвам да си мисля, че и драмите с луканката бяха заради Орехите Joy

# 966
Не, не е прав. Все едно я е маркирал с това колие. Не е годежен пръстен.

# 967
А представете си да носи колие, подарено от друг. Ергени ще се пръсне от обида

# 968
  • Разпиляна във въображението
Елена тази вечер все се навърта - следи Джия и Евгени, сега ще прекъсне Валерия.

# 969
Да се взимат двамата манипулатора, ще си правят състезания между тях кой е по-добър в манипулациите и внушенията.
А, без такива. Генчо е за Валето. Нали това искахте. Вземете го 😁
А не не, тя с този един приятел и една единствена връзка не е за такъв нарцис. Ще я смачка. Всъщност на никоя не го пожелавам. Grinning

# 970
  • Мюнхен
Поне знаем, че и миналата година беше измислен конфликтът за гривната между Александра и Виктория.

# 971
Генчо си е рак, само раците ви правим с вашите камъни по вашите глави. Както вие се цупите за кви ли не неща, които мъжете попринцип "не схващаме". Така ние Раците може да ви се заядем за дреболия, която ни е накърнила, далеч повече от други мъже. Та да, тегави сме щот жените наистина трябва повече да се съобразяват. Нещо, което не се нрави на български жени. 😂😂😂😂
Ами да, дребнави сте си, добре, че поне признавате без бой Laughing
Иначе, Генчо много сериозно го раздаде.. не го носила и веднага черна точка, ами има си причина сега, наистина не отива на това деколте на роклята.

# 972
Абе не знам сценарий ли е, ама ме кефи Karma is a bitch.
Одеве заставиха Валерия да се обяснява като дете, сега на Елена и се връща тъпкано.

# 973
Викаш, не си редпилър, а?

# 974
О, не... вече е почти 11 няма време да изгонят някого.   Sad

Общи условия

Активация на акаунт