Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 419
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 975
Понеже коментирам конкретно Евгени, а не другите мъже по принцип, затова неопитността и детското държане на Валето не е в нейн плюс, защото най-малкото последната връзка на Евгени е била с разведена жена, с две деца, на които той е трябвало да бъде нещо като баща. Този факт според мен говори за това, че Евгени би искал да има до себе си жена, поне най-малкото, с афинитет към семейно съжителство. За съжаление, не я виждам Валерия на този етап в такава роля. Има време за нея, ще порасне и ще намери своя принц.

# 976
Елена тази вечер все се навърта - следи Джия и Евгени, сега ще прекъсне Валерия.

Камерата се навърта около Елена. Тя им е основен герой. Поне един начетен човек, че иначе много зле за продукцията.

# 977
Харесвам Елена и се надявам да не е тя избраницата на това мекотело.

За това, че Женчо е мекотело си напълно права! Това е правилната дума-мекотело!

# 978
  • София
Голям неприятник е този Евгени

# 979
Не я разбирам Елена.
Попита я Евгени за колието и тя много добре му отговори. Въпросът е приключил.
Ама, не. Тя държи на всяка цена да се унижи пред него.
По-скоро той се направи на обиден като веднага стана и тръгна да я изпраща. Това си беше гадно, можеше да си разменят още някоя дума, а не да се прави на разсърдена кифла.
И все още не разбирам защо постоянно ходи с Валерия да си говори, то няма какво да си кажат. Да говори с Мика, с Поли, с всяка друга има повече какво да си каже.

# 980
Елена седи до дървото... супер криндж.

# 981
....защото най-малкото последната връзка на Евгени е била с разведена жена, с две деца, на които той е трябвало да бъде нещо като баща. Този факт според мен говори за това, че Евгени би искал да има до себе си жена, поне най-малкото, с афинитет към семейно съжителство. За съжаление, не я виждам Валерия на този етап в такава роля. Има време за нея, ще порасне и ще намери своя принц.
Това пък от къде се знае? Аз не съм чула, че е бил с жена, която е имала две деца...

# 982
Не знам за какво си говорят... А твоя работа ли е?

# 983
Е, не.
Не мога да повярвам, че Елена е такъв мазохист. Доброволно се унижава, а е умна жена.

# 984
Едната глупава, другата жалка.

Елена защо смята, че Валерия би трябвало да може да прочете притеснението и? Тя не прочете ли нейното на тройната среща? Ама се заяждаше и гледаше надменно в синхроните.

# 985
  • Разпиляна във въображението
Друга история бе с гривната на Александра. Тук не чух питаха ли за цената, каратите...

Валерия може и да не е била само в една връзка. Женена, сгодена, гаджосана. Но на мен наистина ми изглежда като жена, която не е била в хубава връзка.

Елена, Валерия не ти е длъжна да се съобразява с нервите ти. И много го мислиш, много го планираш.

# 986
Генчо си е рак, само раците ви правим с вашите камъни по вашите глави. Както вие се цупите за кви ли не неща, които мъжете попринцип "не схващаме". Така ние Раците може да ви се заядем за дреболия, която ни е накърнила, далеч повече от други мъже. Та да, тегави сме щот жените наистина трябва повече да се съобразяват. Нещо, което не се нрави на български жени. 😂😂😂😂
Викаш, не си редпилър, а?

Това не е редпилство, просто при Раците има повече последствия от вашите действия, отколкото при други мъже. Това не е командване, подчинение и прочие.

# 987
Този Ерген е мн. смотан.Аз даже не знам познавам ли толкова смотан мъж.

# 988
Елена е томбой. Ще си намери и тя момче, няма проблем. Но май май започва да губи връзката с Евгени.

# 989
  • Мюнхен
Хора, не скачайте на Валерия и на Елена...Ергенът си е виновен, оставя Валерия да прекъсва срещите на другите, но нейните - никога.

Той си я оставя да си разиграва коня, както иска.

Общи условия

Активация на акаунт