Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 414
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 990
Сега се сетих, дано Гената не подари някога на някого гащи, че това непрекъснато носене на 1 чифт си е тегава работа сигурно Satisfied

# 991
....защото най-малкото последната връзка на Евгени е била с разведена жена, с две деца, на които той е трябвало да бъде нещо като баща. Този факт според мен говори за това, че Евгени би искал да има до себе си жена, поне най-малкото, с афинитет към семейно съжителство. За съжаление, не я виждам Валерия на този етап в такава роля. Има време за нея, ще порасне и ще намери своя принц.
Това пък от къде се знае? Аз не съм чула, че е бил с жена, която е имала две деца...

Той сам го разказа на Елена по време на срещата им.

# 992
  • София
Коя е по- злобната , а ?Grinning

# 993
Боже, боже! Много е жалка Елена!
На нея пукаше ли и за емоциите на Валерия

# 994
....защото най-малкото последната връзка на Евгени е била с разведена жена, с две деца, на които той е трябвало да бъде нещо като баща. Този факт според мен говори за това, че Евгени би искал да има до себе си жена, поне най-малкото, с афинитет към семейно съжителство. За съжаление, не я виждам Валерия на този етап в такава роля. Има време за нея, ще порасне и ще намери своя принц.
Това пък от къде се знае? Аз не съм чула, че е бил с жена, която е имала две деца...

Той сам си го изпя. Оказа се, че избягал заради отговорността да дава пример на децата ѝ.

# 995
Елена приема домогването до Евгени като трудна битка. А, му беше казала, че любовта трябва да е лесна.

# 996
Не, не е прав. Все едно я е маркирал с това колие. Не е годежен пръстен.
Маркирал я е, щом ще ходи да се извинява.
Подценявате Евгени, наказанията му съвсем не са импулсивни.

# 997
Ако Евгени искаше щеше да стане, защо да е нагла Валерия, че не става...
На Елена не й пукаше, когато Валерия плака пред нея, а сега трябвало Валерия да отстъпи, защото тя е притеснена?? Моля!? Супер двулично и егоистично създание без капка самочувствие.

# 998
На Елена не и стана приятно като опита от собственото си лекарство

# 999
Да се взимат Генчо и Валерия и да се свършва! Сега си пролича, колко са един за друг! Самовлюбени недорасляци!

# 1 000
  • Разпиляна във въображението
Какво, какво рече Елена? Нещо за Валерия, за разстроена жена, която можела да ревне?! Тази не помнили, че въпросът й буквално разплака Валерия на масата, а тя я гледаше тъпо и я усмиваше в синхрони.

# 1 001
Когато Валерия се разплака Елена седеше и я гледаше странно, а сега на Валерия не й пукало за нейните емоции. Стига де - каквото повикало такова се обадило.

# 1 002
Не съм фен на Елена, но момичето наистина го харесва. Искрено, но това не е човекът за нея, а дори ми дожаля за нея. Видимо притеснена, но той продължи да си говори пълни глупости с Валерия.

# 1 003
Wtf, Елена, wtf?!?!

# 1 004
Елена я е страх, че ще я изгони като че ли и затова така се втурна да му обяснява. Прави впечатление, че не я целуна и не й каза нищо, докато дърдореше колко го харесва.

Общи условия

Активация на акаунт