Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 375
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
На тоя пън му мятам розата и да ходи да следи другаде кой какви колиета носи!
Не издържах Simple Smile

# 1 066
Как ще е по Фройд това, че не носи колието? За някои жени бижутата са преди всичко аксесоар.

На мен пък винаги ми е било странно, като видя, че някоя жена носи все едни и същи бижута.

По Фройд е. Той в една от книгите си разказва историята със загубения пръстен в деня на сватбата. Младоженецът без да иска загубил нанякъде пръстенът, точно преди да се ожени и сватбата не се случила. При по-задълбочен анализ се оказало, че просто не е искал да се жени за тази жена. Това е по спомен.

Та и с Елена така.
Не държи на този мъж, щом не слага колието по време на коктейлите.
Няма извинение за това.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 23:50 от Janelle

# 1 067
Като жена рак да кажа,че мъж рак явно е пълна отврат! Дано не съм като него!

# 1 068
  • Мюнхен
Как ще е по Фройд това, че не носи колието? За някои жени бижутата са преди всичко аксесоар.

На мен пък винаги ми е било странно, като видя, че някоя жена носи все едни и същи бижута.

По Фройд е. Той в една от книгите си разказва за историята със загубения пръстен в деня на сватбата. Младоженецът без да иска загубил нанякъде пръстенът, точно преди да се ожени и сватбата не се случила. При по-задълбочен анализ се оказало, че просто не искал да се жени за тази жена. Това е по спомен.

Та и с Елена така.
Няма извинение за това.

Фройд също така няма една доказуема хипотеза, щото си е насосвал супер авторитарно всичко. И впрочем, това колие не е дамга, че Лена да го носи постоянно.

Че тя няма грам самоуважение и клекна пред тоя подло режисиран сценарий, това си е друг въпрос.

# 1 069
  • София
Ей така се сварява жабата - малко по малко започват да те мачкат, изтънко и полека и изведнъж се озоваваш манипулирана непрекъснато, объркана какво се случва и смазана, чувстваш се виновна за всичко и не знаеш какво да направиш, за да не разсърдиш отсрещния и да отнесеш нова порция тормоз.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 14:22 от Reinа

# 1 070
Не знам защо всички жени в предаването го окачествяват като невероятен, единствен и начетен, но той не е нито едно от трите. Недай си Боже някоя като Пам и Елена да стои срещу него и да му говори за изкуство и литература, и той мига на парцали и се усмихва, кимайки, защото няма какво да каже. Точно като Валерия.

А ако това с Елена не е сценарий... много жалко. Поне зрителите могат да видят истинската дефиниция на един нарцисист. Нямам представа как всички дами са облъчени от него и изобщо не намират поведението му спрямо тях като гавра и манипулация. Тотален садист и мъж с ниско самочувствие.

# 1 071

По Фройд е. Той в една от книгите си разказва за историята със загубения пръстен в деня на сватбата. Младоженецът без да иска загубил нанякъде пръстенът, точно преди да се ожени и сватбата не се случила. При по-задълбочен анализ се оказало, че просто не е искал да се жени за тази жена. Това е по спомен.

Та и с Елена така.
Няма извинение за това.

Ха, като гледам сега как се излага, представям си, ако държеше.

# 1 072
На Ленчето да и имам самочувствието.
Пам и Елена няма ли да кажат нещо за сексапила, флиртаджийството, ала-бала по адрес на Джия?

# 1 073
  • Разпиляна във въображението
Връщам се на мнението си, че сценарият е написан за Евгени и Елена. Такава драма, толкова думи, обяснения, бижута - защо не го носиш - ама аз те харесвам - искам да ме искаш цялата - да ме виждаш... сценарии, сценарии...

Той изобщо нацелува ли някоя жена тази вечер? Не тя да му се навира. Май и при Джия и при Елена стоеше като пън.

Ау, избра Валерия преди Пам и Елена?

# 1 074
И както често става в живота, първа е тази с големите сиси...ех

# 1 075
  • Варна
Евгенчо още се сърди и не дава розата на Ленчето, голямо цупене, голямо нещо

# 1 076
Влюбената жена придава приказни качества и на най-големия мухльо!

# 1 077
  • Свети Влас
Пам до кога ще я държат...

# 1 078
Аз мисля, че ще си ходи Ирина.
Ех, не познах.

# 1 079
  • Бургас
Пам изкара пръстенче - ретро, голям и златен. Поне беше на безименния пръст. Продавачките в колониалните магазини едно време ги носеха на средния или на показалеца.

Общи условия

Активация на акаунт